Dag 1, Låg

av Åse

Första dagen på Carbs Cycling.
Min vecka kommer delas in enligt följande:
Må: Lågkolh
Ti: Medel
On: Högkolh
To: Lågkolh (repris från må)
Fre: Medel (repris från ti)
Lö: Högkolh (repris från on)
Sö: Lågkolh (repris från må, to)

Att alternera kolisar och kalorier passar mig verkligen ypperligt även om jag inte kört exakt så här förut men jag har alltid, även som viktväktare haft bäst viktminskning när jag svängt rejält i pointsen/kalorierna.

Menyn idag:
Frukost: 1 burk 1% kesella med fun light
Lunch: Omelett på två ägg, 1 msk vispgrädde, 40 g philadelphiaost original, 50 g skinka, 2 tsk 80% smör
Middag: Halv grillad kyckling, 100 g pizzasallad, tomat och gurka

Jag har varit mätt idag!
Har hållit rekommendationerna idag, så jag är nöjd – så himla petnoga är det verkligen inte ju! Hur man räknar ut exakt hur mkt man ska äta, kan man bla läsa om här.
MEN, jag vill bestämt hävda att man inte behöver räkna vare sig kolhydrater eller kalorier egentligen!
Min Polar extrem med ägg och avokado kommer smaka i morgon! På kvällen blir det spenat och ostpaj (gjord på grahamsmjöl istället för vetemjöl), vad det blir till lunch har jag inte bestämt än – återkommer i morrn =)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

10 kommentarer

Ankil 4 maj, 2010 - 09:03

Jag tyckte det lät lite…är det verkligen 1300 kcal? Ja huvudsaken är ju att du blev mätt, för att gå & vara hungrig är INTE kul!

Ha en bra dag=)
Kram Anki

Svara
Åse 4 maj, 2010 - 09:15

Nej gårdagen innehöll, som det står i inlägget, 940 kcal.
Genomsnittet per dag blir 1300 då vissa dagar innehåller 1800 kcal.
Eftersom jag inte åt några kolhydrater utan mkt protein och fett så håller hungern sig borta.

Kram tillbaka! =)

Svara
petra 4 maj, 2010 - 08:18

Hej,

Härligt med ny energi från dig. Ser ut att kanske kunna vara ngt för mig, försöker springa en del så jag behöver lite extra energi. Ser fram emot att följa dig och tycker det är super med kostdagboken, kan vara svårt att få till just VAD man ska äta.

Tack för att du gör ”jobbet”
/P

Svara
jempa 3 maj, 2010 - 22:25

Tycker du e helt fantastisk:) jag får alltid ny e energi när jag läser här. Just nu behövs det verkligen. detta låter spännannde, kanske nåt för mig me. Har vatt utomlands nu, skulle bara va en vecka men blev nästan 2 pga av vulkanen. Fast på ett all inclusive hotell med rackarms god mat:) lycka till!! Kramar

Svara
LenaH 3 maj, 2010 - 21:43

Spännande! Lycka till!

Svara
Annalee 3 maj, 2010 - 21:34

Hej. Jag bara undrar om du äter några mellanmål?
Lycka till! Du är jätteduktig!

Svara
Åse 3 maj, 2010 - 21:40

Ja det är tanken! Idag var det tyvärr för mkt annat som gjorde att maten blev lidande 🙁

Svara
Annalee 3 maj, 2010 - 21:42

Tack för svar!
Då ser jag framemot att följa din kostdagbok och se vad du äter varje dag. 🙂

Svara
~ Maria ~ 3 maj, 2010 - 20:59

Spännande att följa dig Åse, du är så himla duktig!

Kram!

Svara
Åse 3 maj, 2010 - 21:43

Tack hjärtat!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.