Cupcakes och kalas

av Åse

God morron ni härliga skara!!
Har precis fått i mig min omelett, var värsta kaoset här i morse 😉 Vi försov oss och den sedvanliga rutten med barn som ska till skola/förskola ändrades då äldsta sonen skulle ha slöjd ute på Sofiero, så vi fick köra två bilar och ge oss i väg betydligt tidigare än vanligt, lite svårt när man försovit sig 😉 😉

I går hade vi tjocka släkten här på kalas för Noel och vi hade dels en stor köpt tårta, för det ville sonen ha och så hade jag gjort mina cupcakes!! Glädjande nog gillade både barn och vuxna dem och ingen verkade reflektera över att de var utan vanligt mjöl och socker!
Jag provade nya Stevia Strö från ICA som bara består av Erythritol (naturligt sockeralkohol dvs det sukrin består av) och stevia (naturligt det också) och det var en bra sötma! Härligt att det kommer allt fler varianter nu med bra ingredienser så vi som väljer bort socker slipper ta till kemiskt framställda preparat!!

Vi hörs sen!!! KRAM

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Fiffi 26 mars, 2012 - 13:54

Hur många kolhydrater innehåller 1 sån här rackare? Kram

Svara
Åse 26 mars, 2012 - 14:00

1-2 har jag för mig!

Svara
Mia 24 mars, 2012 - 06:37

Fina cupcakesen blev! Och kul att dom inte kände någon skillnad 🙂

Svara
Åsa W 21 mars, 2012 - 20:57

Hej
va gott med cupcakes. Vad gör du frostingen av?
mvh åsa w

Svara
Lisa Karlsson 20 mars, 2012 - 19:25

Hej!
Var på maxi som ligger i närheten där jag bor, de hade två olika typer av sötning i ströform. Men vad är det egentligen för skillnad mellan stevia och den andra strövarianten från hermesetas?(förutom priset) Stod att båda hade samma kcal, klarade av upphettning och passade bra till bakning och matlagning!

Hoppas ngn kan hjälpa mig:)

Svara
ÅsaS 20 mars, 2012 - 18:29

Har du sett att det har kommit både Canderel Stevia och Hermesetas Stevia i ”vanliga” butiker?! Har köpt hem Canderel Stevia, men inte hunnit testa det ännu. Blir till att baka till påsk tror jag. Har du nåt roligt bakverk som passar in då? Ja, Cupcakes passar ju iofs alltid… 😉

Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
Åse 20 mars, 2012 - 18:38

Canderel stevia dissar jag totalt!!!! De har fördärvat produkten genom att tilsätta maltodextrin, en otroligt snabb kolhydrat. Blääääää. Kramis!!

Svara
ÅsaS 20 mars, 2012 - 20:19

En annan är ju inte lika påläst som du, så där gick jag visst på en nit… Ja, ja, det är ju inga mängder i burken så den lär ju ta slut snabbt och så får det vara den första och SISTA burken jag köper. Tack för infon!

Svara
Åse 20 mars, 2012 - 20:50

=))) Ett vant öga serru ;))

Svara
Mathias Andersson 20 mars, 2012 - 03:28

Skit goda faktiskt. Testade detta idag=) Jag skriver om Sydafrikas president som uttalade sig ”Vi ska skjuta ned de vita med maskingevär”. Kolla in om du vill!

Svara
annett 19 mars, 2012 - 19:06

Hej!!
Undrar var du köpt den fina tårtan någonstans ?
Kram Annett

Svara
Linruz 19 mars, 2012 - 18:39

Stod och kikade på just Icas nya sötningsmedel i veckan.
Kul när de ”vanliga” butikerna blir mer och mer välsorterade på LCHF vänliga varor.
Skönt när man kan gå till sin vanliga butik och få med sig det mesta hem 🙂

Cupkakesen ser super smarriga ut.
Kram på dig

Svara
Smilla 19 mars, 2012 - 14:10

Nyfiken…. vilka sötningdsmedel är naturlig sockeralkoholer ? Har provat massa olika och tycker många smakar ”konstigt” men om jag skulle veta att det ÄR naturligt kanske det skulle det gå bättre.

Svara
Maria 19 mars, 2012 - 11:57

Hej
Jag har aldrig provat på att baka med lchf, trots att det är snart 2 år sedan jag bytte kost. Nu har jag blivit så inspirerad av dina fina cupcakes att jag bara måste prova. När jag kollade runt i min hälsokost efter sötningsmedel hittade jag Sukrin +. Sukrin och stevia, vad tror du om det?

Svara
Åse 19 mars, 2012 - 11:58

Jättebra!! Det använder jag! jag tar 0,5 dl

Svara
Daniela Isaksson 19 mars, 2012 - 11:03

Oj vad läckert!
Du är så duktig!!!

Svara
Gabriella 19 mars, 2012 - 11:00

Jag använder också Stevia strö.Perfekt och ingen i familjen har märkt någon skillnad. 😉

Svara
Enelya 19 mars, 2012 - 10:43

Mums, ser så gott ut! Dessa ska jag bjuda på när jag fyller år i maj, så tack för receptet! Måste bara fråga hur mycket Stevia Strö du använde?

Svara
Åse 19 mars, 2012 - 10:46

Stevia Strö doserar man 1:1 så jag tog lika mycket som jag skulle tagit av riktigt socker, dvs 75 gram.

Svara
Enelya 19 mars, 2012 - 11:03

Tack! =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.