I går hade vi barnkalas här för Alice som fyllde 6 år den 26 september.
Jag såg ett sådant kul sätt att göra chokladskålar på Youtube att jag var tvungen att prova! Hur lätt som helst!
Gör bara inte samma misstag som jag, att doppa de uppblåsta vattenballongerna i HET choklad. De sprängs! 😉 Därav allt kladd som ni ser nedan, haha! Hela jag och skåpsluckorna var chokladkladdiga.
Man blåser upp några vattenballonger och smälter choklad i vattenbad. Häll chokladen i en ganska smal och djup skål. Låt svalna 10 minuter minst.
Doppa sedan ballongen till hälften och ställ på bakpappersklädd ugnsform. Låt stelna och fyll sedan med valfri dessert!
Jag gjorde Chicken Alfredo till middag, såååå gott!
Till det drack vi en Cava som jag fått prova. La Vida al Camp är systembolagets enda ekocertifierade mousserande vin i klassen 109-129:-. Trevligt!!
Vinet passar till rätter av fisk, skaldjur men även till mildare rätter av ljust kött och fågel.
Gott och ett tips!

STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

2 kommentarer
Hej!
Vilken fantastiskt fin blogg du har. Jag har precis börjat kika in här och ville bara säga det.
Kram Johanna
Men vilka läckra skålar! Tack för tips!