Bubbel på lillördag, stående favorit.

av Åse

Hej finisar!
Åh i dag tog jag en day off, så skönt!
Sovit dåligt på sistone, stressat och så har jag haft ont i min höft som jag ju har problem med (låsningar)
I går messade jag Katja, min kiropraktor och hon hade tid vi 9 så hon ”låste upp” mig och nu känner jag mig som ny!
Ett långt bad i jacuzzin och jag började känna mig lite bättre.
Nu väntar jag hem man och barn så ska vi äta, blir korv och broccolimos här – enkelheten själv haha!
Tidig kväll blir det sen och jag hoppas jag får en lång natts sömn utan otaliga uppvak… får se hur det blir med den saken.
I morgon fm går flyget mot Stockholm och Tailsweep som sköter mina anonnser här på bloggen, en dag med möten men även lite skoj på kvällen med middag och så! Jag och Victoria stannar över och bor på Birger Jarl, aldrig bott där!
I går var det ju lillördag, älskar nästan onsdagar mer än lördagar! Så uppfriskande med lite extra gott och bubbel mitt i veckan!
Jag gjorde räkmackor på mitt snabba formbröd. MUMS!
Hittade ett nytt bubbel på bolaget, det var RIKTIGT GOTT!! 
Lågt i socker och det är dessvärre inte så vanligt att bubbel ligger på mycket mer i :/ Detta låg på 7 gram per liter vilket är helt ok! Helst 3 gram men så länge det inte sticker upp mot 12 gram som t.ex. många Proseccos gör.
012A9271-1
012A9282-2
Ha en fin torsdag vänner! 
Stor kram!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

24 kommentarer

Vanessa 28 april, 2015 - 10:09

Hej, Åse!
Ja, gott, porlande bubbel i vackert glas är verkligen lyxigt och mysigt. Alkohol är såklart ingen förutsättning för att ha det varken lyxigt eller mysigt men om man tycker att det smakar gott och klarar av alkohol så måste jag säga att det verkligen sätter en härlig guldkant på ett tillfälle.
Med risk för att du redan gjort något liknande eller fått frågan och också besvarat den så undrar jag ifall det finns utrymme för att sammanställa en liten lista på bra viner/bubbel o dyl. Jag vet att du har en kategori med vin men jag tänker mig mer en rak och tydlig lista där bubbel, rosé, röda & vita viner etc med bra innehåll och gott smakomdöme kunde stå samlade för lätt och smidig åtkomst och översikt när man behöver det. Jag är usel på att komma ihåg från gång till gång och hade tyckt att det var en kanonpraktisk grej. Som sagt, med risk för att frågan redan varit adresserad eller att jag missat en liknande lista.
Ha en underbar dag!
Vanessa

Svara
Josefine 25 april, 2015 - 10:14

Hej! Gud vad härligt med vardagslyx. Ser sjukt gott ut!
Jag är intresserad av att prova lågkolhydratkost men är väldigt förtjust i både thai och indisk mat. Vad brukar du äta om ni går ut för att äta thai eller indiskt? Finns det några alternativ som är ok?
Tack för en jättebra blogg!

Svara
Åse 25 april, 2015 - 20:14

Hej! Generellt så är det så enkelt att bara skippa riset och brödet! =)

Svara
Ebba 24 april, 2015 - 21:42

Hej!
Jag läste förut att du skrev att du får sämre förbränning när du äter för lite. Hur märker du av det?
Kram!

Svara
Lisa 24 april, 2015 - 16:39

Hej Åse!
Har precis hittat till din blogg. Mycket inspirerande!
Vill bara säga att din mandelgröt kick ass! speciellt om man byter ut mjölken mot vispgrädde. 😉
Ha det fint!
Lisa

Svara
Jenjo 24 april, 2015 - 15:20

Hoppas verkligen på en recension på hotellet sen. Har tänkt boka det hotellet flera gånger, men det har inte blivit av.
Hoppas ni får det trevligt i Stockholm!
Kram 🙂

Svara
Lotta 24 april, 2015 - 15:17

glömde fråga gärna mer alt. till bubbel ?

Svara
Lotta 24 april, 2015 - 14:20

Hoppas du har sovit bättre och att höften känns bättre!
Trevlig helg!
kram fina du!

Svara
Ann-Sofie 24 april, 2015 - 09:05

Godmorgon ♥ Hoppas du sovit gott.
Vad härligt med en dag och kväll i Stockholm, måste ta mig dit har en bricka på Svenskt Tenn jag bara måste ha:)
Birger Jarl har jag bott på när jag sprang Lidingöloppet för 2 år sen, ligger bra till och har en god frukost. Ni kommer bo bra där. Tror vi hade budgetrum som var små men vi ville ha mer pengar till shoppingen än till boendet…hahah.
ha en härlig fredag, kram ♥
På söndag är jag i dina hoods, den vårliga trippen med tjejerna till VÄLA, längtar!

Svara
Anna-Livet på Liden 24 april, 2015 - 08:11

Jag brukar ofta köpa Marques de monistrol rose..(om jag nu skrev rätt). Den innehåller mindre än 5 gram/liter.
Håller i övrigt med, det är svårt att hitta viner som inte är så söta!

Svara
Stinelina 24 april, 2015 - 07:59

Hoppas natten var riktigt god och att Stockholmsturen var lyckad! Tack för allt du ger!

Svara
Sofia 24 april, 2015 - 06:05

Härligt med en helg i Sthlm! Hojta om ni hittar någon trevlig/bra restaurang som du kan rekommendera. Jag bor faktiskt i stan men tycker det är svårt att veta var man kan äta för att det ska vara värt att gå ut!! Ha det toppen!!

Svara
Hanna 23 april, 2015 - 22:42

Den där räkmackan, ja tack!

Svara
Helena 23 april, 2015 - 20:36

Tack för tipset på bubbel! Vart hittar man hur mycket socker de olika sorterna innehåller? Trevlig resa imorgon!

Svara
Åse 23 april, 2015 - 20:47

På Systembolaget, när du klickar upp vinet. Inte på alla dock

Svara
Victoria 23 april, 2015 - 20:16

Härligt med vardagslyx 🙂 Din räkmacka ser otroligt god ut. Hoppas ni får en fin fredag och lördag i Stockholm 🙂 //Victoria

Svara
Camilla 23 april, 2015 - 20:05

Hej härligt med onsdag o fred/lörd. Tyvärr fungerar inte alkohol för mig 3 dgr för då sväller jag. Efter 2 glas vin oavsett druva. Men älskar bubbel så det där vill jag prova. Just nu är jag med i Magnus & Jennys 30 dgrs utmaning med Paleo och den utmaningen är alkoholfri
Du brukar ha Ittala Essence champagneskålarna. Vad heter den sorten du har nu på bilden?

Svara
Ulrika 23 april, 2015 - 19:27

På Birger Jarl bodde jag i helgen 🙂

Svara
Åse 23 april, 2015 - 19:51

Åh! Gillade du??

Svara
Ulrika 23 april, 2015 - 20:35

Det var helt okej. Har bott bättre men definitivt sämre oxå. Liiiite långt från centrum men det finns ju taxi. Passar på att tala om att jag tycker du är fantastisk ich driven. Har ju följt dig i mååånga år men är urkass på att kommentera. Kram Ulrika från twinslistan ( minns du:)

Svara
Åse 23 april, 2015 - 20:52

Vi ska bara vara där runtomkring så bra läge för oss, hinner inte med någon city denna gång så därför vi valde B.J 🙂 tack snälla!!! Åh men twinslistan!? Mailinglistan?? Herregud det var längesen!!!! Ankie har jag på FB :))

Svara
Mervi Qvarnström 23 april, 2015 - 16:28

Dina champagneglas var har du köpt dem? Letar o letar efter sådana?

Svara
Åse Falkman Fredrikson, 56kilo 23 april, 2015 - 16:30

Kommer inte ihåg, men märke chef & sommelier

Svara
Mervi Qvarnström 23 april, 2015 - 16:33

Tack då kan jag googla på dem?

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.