Andra behandlingen med FRAXIUM

18 mars, 2014

God morgon! Sorry, det blev ingen mer uppdatering i går! Dagen gick i ett.
Jag och syrran har ju som sagt tummat på att nu ska vi ta tag i vår träning tillsammans. Så mycket roligare och lättare när man är två!
Vi har bestämt oss för att göra någon form av fysisk aktivitet varje dag och i går blev det en nästan 5 km PW.
Härligt! I dag blir det löpbandet + Body Balance.
I går eftermiddag var det sedan dags för andra besöket på KRÄM Hudvårdsstudio i Malmö dit vi åker för att göra Fraxium på Michelles ärr.
Som jag skrev förra gången, jag tycker att ärret är en del av henne och inget som stör hennes utseende men detta är något hon själv vill göra och hon blev jätteglad när hon fick möjligheten att prova detta. (Jag har släkt som arbetar på företaget som är leverantör av Fraxium)

2014-03-17 16.50.19

2014-03-17 16.53.05

2014-03-17 16.56.48

Det syns redan skillnad! Ärret har aldrig synts så mycket pga färskillnad utan för att det har legat nersjunket i huden och syns mer när hon t.ex. pratar p.g.a. det. Ärret har nu lyfts upp och ser planare ut och i går behandlade de det med en annan inställning så det gick djupare ner och det syntes! Spännande detta! Hon har tre gånger kvar.
2014-03-17 16.59.26-Redigera

Två trötta Falkmans och duktiga Sofia på KRÄM Hudvårdsstudio;)
 Efter det åkte vi hem mot Helsingborg igen och kvällen fortsatte att gå i ett 😉 Men vi åt något RIKTIGT riktigt gott sedan, något som jag aldrig lagat förut. Receptet kommer senare idag! MUMS! Hoppas ni får en bra början på tisdagen! ♥

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.