56kilo.se har flyttat!

6 april, 2018

Hej på er!

Det blev lite radiotystnad från mig! Anledningen är som ni ser att det ser annorlunda ut här på sajten. Jag har nämligen flyttat!
Det finns säkert en del buggar och ni kommer stöta på saker ni saknar och missar men detta kommer bli toppen känner jag! En mycket snabbare design för er och lite mindre rörigt.
Just nu håller jag på att lägga till en del saker som fallit bort och jag har rapporterat till Tech vad som fattas.
felstavat t.ex haha!

Allt nytt tar ett tag att vänja sig vid.
För mig innebär detta en efterklängtad nystart.
Jag är nu tillbaka till min gamla mediabyrå Tailsweep och därmed hos BONNIER och detta kommer bli så bra!


Av olika anledningar så har det inte känts så roligt och motiverade att blogga sista året och jag tror att en del av er märkt att det varit stundtals glest mellan inläggen, inte alls som jag vill ha det.

Mitt mål är att ni from nu kommer få ta del av så mycket mer av mig, min mat, min kunskap, mitt liv, mina resor, hem, inredning, tips & tricks! Lite oftare, lite mer alltså 🙂
Vad tycker ni om det?

Jag hoppas och önskar att ni kommer trivas här och jag hoppas att ni vill ta er lite mer tid att ge mig feedback här på bloggen, ställa frågor, tipsa mig, dela med er av vad ni vill se etc. Älskar era kommentarer och engagemang och jag behöver er!
Utan er och den inspiration och motivation ni ger så överlever inte denna bloggen  ♥️

Jag ligger efter med en massa inlägg och de kommer ramla in under helgen så stay tuned!

KRAM från mig!

62 kommentarer
2

62 kommentarer

Eva 19 april, 2018 - 12:44

Klart jag hänger på. När vi står där och undrar vad vi ska äta kommer det från gubben kolla hos Åse. Vi kör så många av dina rätter. Det är några år sen vi traggla med VW tänk dina äldsta var säkert bara 2-3 år då. Tajm flajs 😆
Kram på dig.

Svara
1 3 4 5

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.