20% på Sittpuffar och hemsortimentet!

6 november, 2018

Innehåller annonslänkar till Jotex och Ellos

Hej hej på er!

Jag startade dagen med att grovstäda badrummet. Vår toalett där uppe ska renoveras och funkar inte så bra så vårt badrum här nere används av alla sex i familjen så det behövdes en rejäl storstädning! Kakel och klinker skrubbades rejält och jag ska ta mig till Åhléns lite senare och se om jag hittar ngt nytt. Både badrumsskåp och kommod behöver bytas ut så jag tror jag tar mig till IKEA också och kikar vad de har!

Jag har fått lite ny blodad tand för hemmet, sååå sugen på att köpa lite nytt och fräscht – vi har en hel del i huset som vi måste fixa men det får ta sin tid.

Kikade in till Jotex och såg att de har 20% på alla sittpuffar! HÄR
Jag beställde Skene sittpuff mellan i grått.

Jag beställde även lite annat smått och gott från Jotex, får visa er sedan när det kommit! Men så mycket fint det kommit in nu!

Även hos Ellos är det lite fina rabatter! 20% på hemsortimentet HÄR
Jag passade på att beställa en ny ljusslinga som jag har ovan mitt skåp, den jag har nu är över året och glödlamporna börjar bli svaga. De finns HÄR


Den här adventljusstaken klickade jag också hem – sååååå fin! Kommer bli perfekt på fönsterbrädan vid matbordet i december. Den hittar ni HÄR (bra rabatt!)

Lite tips från mig! KRAM!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.