10.05.15

av Åse
1 kommentar

Frukost: 1 GI bulle (kondis) med mjukost/salami, 9% leverpastej + rödbetor
Lunch: 6 pollysar (jag är ärlig i allafall)
(Gäster)
Middag: 1 ananasmargaritas, 2 tunnbrödssnittar till förtilltugg.
1 grillad kycklingklubba, 1 laxsspett (chili/limemarinerat), ugnsgrillad nypotatis (olja, timjan, havssalt), 2 msk hot bea, sweetchilisås (fraiche + sweetchili) + sallad på fetaost/oliver/grönt/tomat/gurka. Hemmagjord coleslaw, 1 skiva grillad halloumi.
2 glas rött vin.
Efterätt: Grekisk yoghurt med acasiahonung, pistashnötter och björnbär.

Efteråt: Drinktilltugg: 1 handfull oskalade pistachnötter, 1 Applecosmopolitan.

+ MASSA kärlek och skratt från våra vänner!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

susannelotus 16 maj, 2010 - 11:53

den där coleslawen tycker jag är jättebra i stället för ris,pasta etc,har spridit receptet till alla jag känner tror jag 🙂

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!