10.05.15

15 maj, 2010

Frukost: 1 GI bulle (kondis) med mjukost/salami, 9% leverpastej + rödbetor
Lunch: 6 pollysar (jag är ärlig i allafall)
(Gäster)
Middag: 1 ananasmargaritas, 2 tunnbrödssnittar till förtilltugg.
1 grillad kycklingklubba, 1 laxsspett (chili/limemarinerat), ugnsgrillad nypotatis (olja, timjan, havssalt), 2 msk hot bea, sweetchilisås (fraiche + sweetchili) + sallad på fetaost/oliver/grönt/tomat/gurka. Hemmagjord coleslaw, 1 skiva grillad halloumi.
2 glas rött vin.
Efterätt: Grekisk yoghurt med acasiahonung, pistashnötter och björnbär.

Efteråt: Drinktilltugg: 1 handfull oskalade pistachnötter, 1 Applecosmopolitan.

+ MASSA kärlek och skratt från våra vänner!

1 kommentar

susannelotus 16 maj, 2010 - 11:53

den där coleslawen tycker jag är jättebra i stället för ris,pasta etc,har spridit receptet till alla jag känner tror jag 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.