10.05.15

15 maj, 2010

Frukost: 1 GI bulle (kondis) med mjukost/salami, 9% leverpastej + rödbetor
Lunch: 6 pollysar (jag är ärlig i allafall)
(Gäster)
Middag: 1 ananasmargaritas, 2 tunnbrödssnittar till förtilltugg.
1 grillad kycklingklubba, 1 laxsspett (chili/limemarinerat), ugnsgrillad nypotatis (olja, timjan, havssalt), 2 msk hot bea, sweetchilisås (fraiche + sweetchili) + sallad på fetaost/oliver/grönt/tomat/gurka. Hemmagjord coleslaw, 1 skiva grillad halloumi.
2 glas rött vin.
Efterätt: Grekisk yoghurt med acasiahonung, pistashnötter och björnbär.

Efteråt: Drinktilltugg: 1 handfull oskalade pistachnötter, 1 Applecosmopolitan.

+ MASSA kärlek och skratt från våra vänner!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


1 kommentar

susannelotus 16 maj, 2010 - 11:53

den där coleslawen tycker jag är jättebra i stället för ris,pasta etc,har spridit receptet till alla jag känner tror jag 🙂

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.