1 AUGUSTI-tankar och Fitbit Alta Hr

1 augusti, 2017
Inlägget innehåller annonslänkar

AUGUSTI!
Gillar spontant augusti bättre än juli! Augusti är för mig ett ben i sommaren och semestern och ett ben i omstart, nystart och ny energi!
Den här sommaren har varit så viktig för mig. Det här året har varit viktigt för mig.
Jag har varit online sedan 1998. I otroligt många olika format!
Jag har drivit en av USA’s största grafiksajter på 90-talet (sk webbmallar, hemsidegrafik), fler hemsidor än jag kommer ihåg (Underbar.org, Fullthus.se, Lyckligamamman.se, Mammapoesi.se, flera underdomäner, graviddagböcker, m.fl)
Jag har alltid älskat att dela med mig genom det skrivna forumet och få igen tusenfalt. Det har varit drivkraften i allt från webbsidor till böcker.
56kilo har varit mitt hem och mitt företag sedan 2003/2011 men något hände 2016/2017. 
Jag blev mentalt trött och hittade inte riktigt drivkraften. Hade svårt att tyda min kompass.


Det klassiska som vi alla drabbas efter många år i en relation, efter många år på samma jobb… Ja ni förstår! När man bara klampar omkring i samma fotspår och i samma rutiner.
Under sommaren har jag bara varit. Sovit på tok för mycket, tränat på tok för lite, boat in mig, unnat mig lite för mycket gott, odlat lite nya volanger i midjan och vet ni – jag behövde det! Man växer när man vilar!
Ingen ångest eller känsla av misslyckande, bara en skön acceptans.
Jag har varit 100% transparent här på bloggen att jag varit off, ni har varit fantastiska!
Men all den här kravlösheten har fått min kreativitet och motivation att sprudla. Jag har hunnit fundera mycket på det format jag vill fortsätta i – ventilerat med vänner och familj, vad är MINA styrkor, vad vill jag FÖRMEDLA, vad är JAG. Vad är 56kilo?
Jag hade kunnat bli en stor matblogg/sajt där jag sprutade ut nya recept på löpande band, köpa en kycklingfilé och sedan göra fyra olika rätter av den, men det har aldrig varit min önskan med bloggen, den är ingen renodlat matblogg  – den är jag, jag är den och vad jag vill förmedla är inte bara mat, jag vill förmedla mitt liv! Har t.ex förlorat hundratals och hundratals följare på instagram nu under sommaren för att jag delar med mig av livet och inte bara nya recept – intressant iakttagelse och man får följa vad man vill (jag följer själv och avföljer på löpande band!)
Jag ändrar dock inte mitt koncept = 100% transparens och blogg och instagram får följa mig i livet 🙂
Jag har dock en agenda, jag har en plan och jag tror faktiskt att ni kommer gilla min nya kraft ❤️ Nya bokidéer, nya böcker på gång och en ny motivation kring innehållet i bloggen.
Ni är många som kommenterat och undrat om mitt nya aktivitetsarmband Fitbit Alta Hr som jag beställt på Ellos. 


Jag är så nöjd! Nu har jag ju inte aktivt tränat med den under min latmansjuli utan det som jag har hållt koll på är sömnen och stegen/kalorier och så gillar jag att den uppmuntrar till att samla in steg, röra sig, ställa sig upp etc!

Matchy naglar! hehe! Som vanligt varje månad går jag till Anette på Nagelhuset här i HBG 💕
Man kan ställa in vad man vill ska visas när man pokar på displayen:Tracka träning, vatten, mat, vikt, sätt alarm, kör ihop med din kompis!!
 

Jag beställde först fel storlek, large men Small passar mig som inte är supertunn men inte har kraftig benstomme heller.
KRAMAR till er!

❤️
SparaSpara
SparaSpara
SparaSpara

56 kommentarer
1

56 kommentarer

Karin 6 augusti, 2017 - 00:24

Har tyvärr inte hunnit läsa kommentera under juli.Var på resande fot.Lite svårt när mam måste var snål surf wifi.Har varit på en underbar MC semester i Norge.Har saknat att läsa din blogg.
Allitd kul att hitta hit igen.
Får så mycket inspiration allt från mat till kläder ,hemmet,tränig.

Svara
Rosa Woltersdorf 4 augusti, 2017 - 09:40

Söta Åse njuter livet just nu i Kroatien men går in här hos dig ändå nästan varje kväll.
Följt dig i många år och jag älskar din. Logg just för att den inte enbart är en matblogg.
Du ger mig massor av inspiration, glädje via din blogg o dina varierande inlägg.
Tack vare dina tips hittade jag rätt just med Fitbit klockan. Har letat ett tag men inte hittar hem. Tycker det är en djungel men efter ditt inlägg så slog jag till o är nu en stolt ägare av en Fitbit Alta Hr 😄💜. Älskar den!!
Sänder massor med sol o kramar från ett varmt Kroatien, Markarska Rivieran☀️🥂
Kram Rosa

Svara
Åse 4 augusti, 2017 - 09:52

Kramar i dussin till dig Rosa! Tack för dina rader! 💜
Kul att du hittade Fitbit! Jag älskar min!! Njut av Kroatien! Kraaaaaam 💕

Svara
Paj med zucchini- och svamp (Glutenfri, Lågkolhydrat) - 56kilo - lågkolhydratkost, glutenfritt och hälsosammare val 3 augusti, 2017 - 11:35

[…] tack för alla fina kommentarer till förra inlägget! Om ni bara visste hur era kommentarer ger energi och kraft! Är glad att ni läser här av samma […]

Svara
Jenny 3 augusti, 2017 - 09:19

Älskar din blogg . Har följt den många år . Jättekul att följa dig och dina familj . Tycler du står för ett sunt sätt gällande kost och det gillar jag . Såklart att du också måste tröttna ibland och behöver lite inspiration . Du ger ju oss så mycket 🙂
Som någon skrev tidigare så är det jättekul med både inredning , familjeliv , ja livet i sig . Bara recept hade inte varit samma sak .
Stor kram 💕

Svara
Lena W 3 augusti, 2017 - 08:52

Hej Åse! Jag tycker din blogg är väldigt inspirerande. Går gärna in där och får en energikick när det blir för jobbigt ibland. Bara dina bilder kan ge en kick i baken. Du är superhärlig och jag gillar dina recept. I dag gick jag in för att komma tillbaka i rätt spår igen. Lycka till med allt du tar dig an framöver💕

Svara
Marianne 3 augusti, 2017 - 07:58

Klokt gjort Åsa att du dragit i bromsen innan det är försent. Man måste ta pausar ibland från allt och bara vara. Det är viktigt att man lyssnar på kroppen. Man kan inte gå i 100% jämnt.
Var rädd om dig nu och jag kommer att fortsätta följa dig hur bloggen än kommer att se ut. Det har ju blivit som när man läser en tidning för att se vad som hänt. Nu måste jag in och titta vad Åse har för sig på bloggen också.
En stor kram till dig🌸🌹

Svara
Gourmettjejen 3 augusti, 2017 - 07:04

Jag älskar din blogg! Du är en stor inspirationskälla för mig 💕

Svara
1 2 3 4

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.