Zucchinitagliatelle

9 april, 2009

Först och främst, tack för alla kommentarer jag får här inne! Har tyvärr inte haft så mkt tid och ork att svara många av er under pågående köksrenovering!

Jag kör ju mkt GI nu för tiden, håller sockersuget bättre i schack då. Man letar ofta alternativ då när man försöker hålla nere pasta, ris och potatis.
Jag fick ett gott tips av min väninna Lisa för någon månad sedan och som verkligen är kanon som ersättare för pasta.
Zucchinitagliatelle!

2 personer

2 st zucchinis
Olivolja
Salt och peppar

Skär långa strimlor med en potatisskalare och lägg i durkslag, koka upp vatten som du häller över. Ringla sedan olivolja och salta/peppra.

001_41

Räknar du points så ”betalar” du bara för olivoljan.

14 kommentarer
0

14 kommentarer

Metallgem 25 januari, 2010 - 13:54

Tar hjälp och inspiration av dina recept jätteofta, stort tack för att du delar med dig!
Ett tips jag kan dela med mig av är att torsk och curry är en jättebra kombo,kanske ingen nyhet men det var överraskanse gott!
Stekte torskfilé och gjorde såsen så här: fräste rätt mycket curry i lite smör, på med matlagningsgrädde, salt och peppar, koka koka. Servera blomkålsmos till. Jättegott!
Kram Pernilla

Svara
Åse 25 januari, 2010 - 14:08

Haha lite roligt för just nu sitter N och lilla A och äter panerad torskfilé med kokt potatis och currysås, de älskar den kombon! KRAM på dig!

Svara
Tina 11 november, 2009 - 14:17

Men titta! Jag har ju försökt mig på att göra ”pasta” av zucchini och morötter ibland. Morötterna blir bra, men inte zucchinin. Givetvis ska man hälla vattnet över zucchinin och inte ge sig på att koka dom, om än bara för en kort stund. SMART! Tack! Att jag inte kom på det själv? 😛

Svara
Åse 12 november, 2009 - 10:14

;)) NU vet du ;)))

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.