Vitaminer för ett hälsosamt hår

av Åse

Betalt samarbete med Natures for life

I den bästa av världar så får vi vad vi behöver genom kosten.
Genom att äta så rent som möjligt, gärna ekologiskt och att inte överbelasta våra system genom fel mat och för mycket mat (eller för ofta) men jag vet att maten vi äter tyvärr inte alltid innehåller så mycket näring längre och vi lever i ett samhälle som skapar brister och ohälsa genom t.ex. stress.
Då är det bra att det finns kosttillskott!

Jag tipsar er ofta och gärna om olika kosttillskott som jag anser vara bra men ibland kan det ju vara svårt att veta vad man behöver och inte alla kosttillskott är i optimal form. Det skiljer mycket från märke till märke.
Då är det ju perfekt med ett skräddarsytt paket för ändamålet!

Det är just vad Natures for Life har specialiserat sig på och jag tycker de har riktigt bra produkter som jag gärna rekommenderar.

Allt från paket för detox, mage, immunförsvaret till förkylning, sömn & träning.

För några månader sedan så tog Alice handen om min hårsvans och sa ”Mamma, vad tunt hår du har!” – det knöt sig i magen för jag hade faktiskt reagerat på det själv, att håret plötsligt kändes tunt. Vet inte riktigt varför det blivit så.
Jag har alltid haft mycket hår!
Jag tog redan vitaminer som zink, selen och d-vitamin men inte så konsekvent som jag borde.
Vad jag tillsatte förutom att vara mer konsekvent med vitaminerna var Biotin! Jag märkte snart en förbättring och nu känns håret som vanligt igen, som tur är!

Stora hårpaketet är ett ypperligt paket mot håravfall och för ett starkt och friskt hår, överhuvudtaget bra för hela kroppen och dess funktioner!

HÄR hittar ni det.

Zink Picolinate (bioidentisk form) är grundläggande för tillväxt samt för immunsystemet.  Zink är dessutom viktigt för att  bibehålla normalt hår, hud och naglar

Biothin-8 är ett B-vitamin som stöder hår, hud- och nervhälsa (och normal energiomsättning)

Selen fungerar som en antioxidant och bidrar till kvalitén hos hår, hud och naglar.

Åkefräken är inte bara avgiftande utan även bra för att förbättra din hud, dina naglar och håret eftersom den innehåller stora mängder kisel som hjälper till att stimulera kollagen.

D vitaminbrist är vanligt och håravfall är ett av de första tecknen. D-vitamin öppnar upp hårsäckarna och får håret att växa.

Ett riktigt bra paket med utomordentliga kosttillskott.

Stora hårpaketet Happy Hair är redan nersatt till bra pris och med min kod 56kilo får ni 15% på Bruns frisörers schampoo och balsam som är riktigt bra produkter utan tillsatser. HÄR hittar ni dem.

PS! Om ni signar upp er för deras nyhetsbrev så får ni 50 kr extra i rabatt!

Kika in!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

2 kommentarer

jenny 5 mars, 2019 - 15:28

Har du provat deras Cirkulations extrakt? Surfade rumt på Natures for Lifes hemsida efter det att jag läst om hårpaketet du tipsade om… Blev lite sugen på att testa detta…

Svara
Åse 5 mars, 2019 - 16:06

Hej!

Nej den har jag inte provat! Men verkar intressant!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.