Veckans matsedel v.3

av Åse

Innehåller annonslänk

Hej vänner!

Ja detta var ju världens längsta vecka! Fy fabian!
Men nu har jag mentalt bestämt mig för att sjukveckan är över (jag är bättre så det går åt rätt håll!)
TACK för alla krya-på tips och gulliga rader i mina kanaler! Nu lämnar jag detta bakom mig och ser fram emot att ta vid mina hälsomål och att fortsätta tipsa er om allt från mat & hälsa till allt annat som utgör 56kilo!
Nu är jag nyduschad, nysprayad med BUS och även den lille lurvige har fått en rejäl tvagning och flyger omkring här som en liten dunboll! I veckan har barnen fått sköta vovverundorna till stor del men nu längtar jag till mina egna!

Jag ska strax tillaga en hel ryggbiff i min Crockpot Turbo Express, jag håller fortfarande på att lära mig om tider etc men jag älskar verkligen den där manicken! Den och min Airfryer används nästan dagligen!
(HÄR ser ni allt man kan göra i en express)

Här kommer veckans matsedel! Kul att ni var så många som gillade idén om en matsedel för veckan 💖

012a4870Måndag: Prinskorvgryta med äpple, curry och paprika


Tisdag: Kålpudding

Onsdag: Lasagnesoppa (bönlasagne eller vanlig)

Torsdag: Paj utan skal (Brocoli & Ost)

012A2085Fredag: Kycklingfajitasgratäng

Lördag: Laxgratäng med krämig kräftsås

Söndag: Snabb och enkel biffwok

Ni vet väl att jag dagligen tipsar er från arkivet på min facebooksida HÄR? Där hamnar även en push och länk till alla nya inlägg som postas här, så missar ni inget!

 

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Sofia 19 januari, 2023 - 09:38

ÄLSKAR att du börjat med veckomeny! Det bästa som kunde hända 2023 🙂

Svara
Rigmor 16 januari, 2023 - 11:31

Tack för att du gör veckomeny det blir så mycket enklare att planera maten.

Svara
Åse 16 januari, 2023 - 11:45

Vad roligt att det uppskattas!

Svara
Anna 16 januari, 2023 - 09:19

Hej!
Jag uppskattar veckomenyerna jättemycket.Det är så smidigt att planera middagar för flera dagar.Tack🍽️

Svara
Carina Gustensdotter 15 januari, 2023 - 20:01

Helt underbart med dina veckomenyer! De underlättar verkligen – och inspirerar! I morgon ska jag göra korvgrytan i min version. Lägger ut den på Instagram sen och taggar dig. Ha en fin kväll och hoppas du känner dig pigg och alert snart! 🥰

Svara
Camilla 15 januari, 2023 - 16:13

Åh korvgrytan ska jag absolut göra och lasagnesoppan är fantastiskt god. 💞💞

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.