Vägning

av Åse
5 kommentarer

Jag kommer göra ett uppehåll i vägningen. Just nu känner jag mig så otroligt uppstressad av vägning av olika anledningar. Jag känner att just nu mår jag bäst av att arbeta bakom kulisserna.

Detta innebär INTE att jag kommer sluta uppdatera här, lägga in nya recept m.m eller att jag kommer sluta räkna points! Absolut inte, jag kommer bara ha ett uppehåll i viktrapporteringen. Kommer prata med min konsulent om att jag tar ett brejk på några veckor.

Förresten, på måndag börjar jag styrketräna! Har äntligen fått ut mitt träningskort nu *weeeeee* Ska bli sååå kul och skönt!

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Marie 22 februari, 2006 - 13:20

Ja, ibland kan man behöva ett break och du klarar av det!!

Skönt att komma igång med träning!
kramar.

Svara
Millis 10 februari, 2006 - 13:47

Ja, klarar man av det som du gör så tror jag det är ett smart beslut. Själv har jag olika perioder, ibland klarar jag av det (oftast när man skött sig en längre period och inte behöver bekräftelse av vågen utan vet ändå att man varit duktig), men nu är jag i en period när jag måste väga mig varje vecka för att inte fuska så jävla mycket. Har dock redan insett att det blir megaproblem med att klämma in ett VV-besök nästa vecka eftersom jag är uppbokad precis hela veckan, men jag kommer att köra vägning hemma istället då så jag har lite press på mig själv. Sköt om dig gumman, nu ses vi snaaaart! YAY! Kram Millis

Svara
Cia 9 februari, 2006 - 14:32

vågen är ju både en bra och dåligt sak 🙁 fastän man varit så duktig i tex. en vecka så bestämmer sig vågen för att gå upp ett steg ändå… nä vägra vågen ett tag och fokusera på maten och motionen. det lossnar säkert för dig snart!

Svara
vickan 9 februari, 2006 - 13:43

Funderar på samma sak jag med… efter Teneriffa ska jag ta en vågpaus och bara koncentrera mig på att äta bra och nyttigt… sen får vi väl se hur det blir med allt…..
😉

pussilussi

Svara
Sara 9 februari, 2006 - 10:59

Det är bra att du bestämt dig för det… vi kan alla bli lite väl besatta av vad vågen visar & det är ju egentligen fel.

Du får ju se fram emot ett desto finare resultat sen när du väl väger dig igen istället. 😉
Skönt att börja träna också, komma igång! 🙂

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!