Ugnsformar Gerbera / Rice

27 september, 2011

Jag har suktat efter dessa härliga formar länge, de finns ju i lite olika märken också som påminner om dessa. Mina gamla trista formar får flytta ut nu! Yay!!


Mörklila kvadratisk form från Gerbera. Lime rund form från Gerbera. Rosa och ljuslil rektangulär form från Rice.
Gerbera formarna + lilla Rice formen är köpa hos Bagaren och Kocken, den rosa Rice formen är köpt hos Syster Lycklig!

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

12 kommentarer

Karolin 29 september, 2011 - 07:55

Älskar oxå dessa formar… Helt klart nått för önskelistan till tomten…
Har en fråga oxå…. Sånt här nyttigt kokosfett, vart får man tag på det… Inte i vanliga mataffärer väl… Hittar bara silverpaketet… Finns det nånstans i Hbg med omnejd där man kan köpa det eller är det bara att best’älla på nätet… Har snart samlat in alla basvaror och ingredienser för att köra igång 100%…. Känner mesta att jag gör tappra försök nu…. Tacksam för svar!!// Karolin

Svara
Åse 29 september, 2011 - 09:57

Hej! I ovanmenyn finns en länk som heter ”Livsmedel” där hittar du svaret. Lycka till!

Svara
Jenjo 28 september, 2011 - 09:57

Oh, dessa är ju verkligen så vackra. Just nu är jag i en grönaktig period i köket och skulle älska att ha sådana lime-färgade formar. 🙂 Måste visa sambon…!
Kramis

Svara
Jenny 27 september, 2011 - 21:22

Hej!
Åh jag har Rice formarna också- en stor turkos och en mellan rosa=) Dom är så fina! Haha, tyvärr var min ugn för liten för den stora formen så den får funka som salladskål eller nått uppläggningsfat. Ett tips e dock att handdiska dom. Dom spricker i glaseringen eller vad det heter.

Kramar!
Du gjorde din sweet chili kyckling idag, den som du fått hos några vänner. Min sambo tyckte det var lite starkt och svettades lite… barnen åt och jag åt med god aptit. hihi,, nu såg jag att det skulle vara 0,5 dl sweet chili och inte 1,5 dl som jag hade i 🙂

Svara
Åse 27 september, 2011 - 21:26

hahahah! Ja med 1,5 dl kan jag tro att det blev starkt! =) Tack för tipset om handdisk!!

Svara
Mamma M 27 september, 2011 - 20:57

Jag har den lila (den stora), love it!!

Svara
Anita 27 september, 2011 - 19:49

Har oxå tittat på dem länge, men inte köpt någon än. Häromdagen hade min jobbarkompis gjort äpplepaj i en stor gerbera. Den var såååå läcker och snygg. Vi har tydligen en affär i Linköping som nyligen öppnat som säljer dem. 🙂

Svara
Jenny 27 september, 2011 - 19:36

Åh ! Ja dom formarna är underbara , har också suktat på dem länge så snart så får jag slå till! Kram

Svara
Anna-Lena 27 september, 2011 - 14:48

Visst är dom fina, mina syster har fått några såna av mig i present. Tror faktiskt jag skall göra som du och slänga ut mina gamla ; )

Kramis

Svara
ÅsaS 27 september, 2011 - 14:24

Kan bara hålla med ”Dagarna” – sååå fina! *slänger ett öga mot mina fula teflonformar som börjat tappa formen*

Kram ÅsaS

Svara
Ellinor 27 september, 2011 - 14:22

Suuuuperfina verkligen!!!!!! Jag har bara vita trista formar, dessa måste ju ge en helt annan matupplevelse 🙂

Tack för tips!!!!

Kram

Svara
Dagarna 27 september, 2011 - 14:01

Så fina!
Mycket roligare att servera mat i fina formar.

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.