Torsdagsfix och Venti Trattoria

av Åse

Innehåller annonlänkar

Gokväll på er!

Här har vi precis avklarad middagen! Blev repris på förra torsdagens middag! 
Som jag skrev innan, en dag på språng idag!

Invigde nya tröjan HÄR – alltså helt underbar! (GRYMT PRIS) Vilken piggelin färg och så där superskön i lite stretch! Åker lätt med till Nederländerna i morgon 🌟

Huuuuuuua som jag såg ut i håret, syns kanske inte på bild men utväxten JÄTTE HUBERT! Var ju hos Janet Axu i oktober och slingade håret när jag var i Sthlm och har tagit utväxten (grå hehe) själv men såg mest ut som en zebra nu och hur duktiga än Axu är så har jag ju Malin på Ivan Selemba här på behörigt avstånd här i Helsingborg så det blev en inbokning där idag.

Först andra ärenden och sedan lunchdejt med min man. ♥️
Blev Venti Trattoria  (The Vault Hotel) idag igen – alltså deras mat! Sååååååå god! Liiiiite väl saltat idag så jag bälgade vatten som en kamel.
Nästa gång vill jag prova La Volta som är The Vaults Grand Italian Dining Concept med Sharing ❣️
Vi har såååå många bra ställen i HBG och ni vet skomakarens barn? Jag lovar att jag ska prova mig igenom så många restauranger i stan i år! Ni är så många som mailar och skickar DM som frågar om om VAR man ska äta och gör i HBG, det vill jag kunna berätta för er. Helsingborg är en oustanding stad! 

CRISPY CHICKEN AND
PECORINO SALAD 110 Säsongssallad med svartpepparstekt kyckling
och Pecorino Romano

Matchy matychy med nya iDealskalet Mojito Marble HÄR ☘️ (Ni har 20% med min kod 56KILO!)

Jajjemensan där under pecorinotäcket låg en smarrig kycklingsallad extra allt! Det var min frukost så jag åt ju med hull och hår! Ni ser väl hur fokuserad jag är!? Mat skojar man inte med! Haha! Här har jag nog ätit hälften haha! Omman blev mätt? jajemensan med peccorino, kyckling i drivor,olivolja, oliver och grönsaker så var det en imitt tycke en hälsotallrik deluxe och jag är fortfarande mätt och nöjd =)

Halva….

Direkt till Malin på Ivan Selemba!
Jag har gått hos Ivan sedan jag var 14, med lite gästbesök hos andra frisörer – det ska man göra! Men hemma är bäst 🤩
Det här är typ min naturliga hårfärg. Ja alltså numera är ju min naturliga mer grå i botten hehe men när jag växte upp så hade jag brunt hår men guldiga slingor. Jag började färga mitt hår när jag var 17. Mestadels mörkbrunt men har ju även varit platinablond 🙈 Jisses, har ju alltid varit intresserad av hud, hår etc 🙋🏻‍♀️😂

Åde annoÅse anno 79, det där dockhuset alltså – tror jag skulle kunna möblera det i sömnen! Ibland vill jag bara kunna teleportera mig tillbaka. Till medaljongtapeter, Sesam (vår katt) som alltid skulle sova i min säng, sköna helötäckningsmattor och Mormor som fortfarande fanns i livet..

Jag ville bara fräscha upp slingorna och så behövde vi ta några centimeter på topparna. Så nöjd! Tack Malin ❣️

I kväll måste jag komma i säng vid 22, sov 5 timmar i natt – var SÅ pigg efter min nästan 10 timmars sömnmaraton i sönd-månd!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Freyja 7 juli, 2022 - 13:43

Jag vill bara tacka sååå mycket för de här bullarna <3 Jag har problem med låg energi just nu och orkar bara inte baka. Meeen så hittade jag dig 😀 Nu fick mannen och jag en var sin bulle till lunchsoppan – vi har inte ens hunnit till soppan ännu hahaha Så enkelt, så gott och jag är inte döfärdig. Win-Win!! Tusen tack från två mätta, men nöjda "lunchgäster"

Svara
Sara 18 januari, 2019 - 18:17

Åh vi var där i mellandagarna, jag och mannen! Tog ett barnfritt dygn i Hbg, bodde på The Vault Hotel, åt lunch där ni åt lunch (såååå gott!) och åt middag på Olssons Skafferi på kvällen! Håller med, Hbg är toppen!!

Svara
ÅsaS 18 januari, 2019 - 17:15

Tittar man i Miss18’s garderob idag, är det som att kliva tillbaka in i 80-talet – jeansjackan, boyfriendjeansen, t-shirts i randigt och pasteller, vita sneakers.. Lockar håret a’la 80-tal, och den långa luggen slängd snett bakåt. Det man INTE ser eller hittar är pudelpermanenten, blåa mascaran, rosa ögonskuggan eller axelvaddarna.

Svara
Birgitta 17 januari, 2019 - 21:31

Färgen passar dig perfekt . Härligt med färg. Snygg i håret blev du oxå fina Åse
Kram Birjitta

Svara
Åse 18 januari, 2019 - 09:03

Tack Birgitta! Stor kram! <3

Svara
ÅsaS 17 januari, 2019 - 21:15

Jösses, vad Juni är lik dig när du var liten! Och turkosa tröjan ger mig 80-tals-nostalgi (på ett positivt sätt! 80-talet var ett grymt bra årtionde, med några få undantag, som hår, make och axelvaddar..).
Och dagens middag, som skulle gå SNABBT och passa de 2 ungdomar som behagade vara hemma, blev min ’Couscous med hotta korvar’ (max 10 min från start till att maten står på bordet). Enkelt och gott!
Tidig kväll, det har jag försökt med hela veckan, men det vill sig inte riktigt.. Tröstar mig med att jag har ledig helg och får sova ut då..
Ha det gott och trevlig resa!
Kram

Svara
Åse 18 januari, 2019 - 09:05

Haha jaaaa visst är hon!?
Haha detta ljuva 80-tal alltså! jag ÄLSKADE 80-talet, jag var ju i tonåren då och hade hela kittet med tuperat permanentat hår, blå kajal, stora rosa plastörhängen, oversized jeansjacka, trekvartsbommulsbyxor och tygskor 😉 Pastell,pastell, pastell! hehe

Stor fredagskram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.