4,9K
Slängde ihop detta ikväll och det blev faktiskt kanongott! Tror att det nog är supersmarrigt med en klick gräddfil till!
4 personer á 9 points
400 g nötfärs
1/2 stor lök
1/2 röd och 1/2 grön paprika
2 vitlöksklyftor
1 påse Tacoskrydda
2,5 dl Milda mat extra
200 g krossade tomater
1 påse Galbani Mozzarella 9%
250 g torr pasta (jag använder vit viber)
Bryn lök, paprika och nötfärs. Häll i grädde + tomatkross + krydda och vitlök och koka på svag värme under lock.
Koka under tiden pastan och blanda sedan alltihopa och fyll en gratängform.
Skiva upp mozzarellan och fördela ovanför.
Gratinera i ugn en stund tills osten smält och fått lite färg!
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
10 kommentarer
Tack för ett bra recept som gillades av hela familjen!:)
Hittade två stl på mozzarellan. Vet inte vilken jag ska ta. Den stora är 250 g…är det den du har i receptet????
Mvh Viktvaktaren
du är sannerligen en räddare i nöden!! =)
Detta ska testas i helgen.
Mums vad gott det såg ut, ska testa det idag, barnen älskar allt som heter tacos 🙂
Kram
Tack Åse, du är en räddare, ska strax och öch väga mig och visste inte vad jag skulle handla på hmevägen till mat idag, så detta recept blir perfekt.Har skrivit ut det nu.
Kram
Vad gott det ser ut och jag som älskar tacos, det här ska jag verkligen prova på.
Har du provat Tortillalasangen i Familjekokboken 2? Den står överst på vår tio-i-topplista hemma hos oss just nu. Mums!!!!!
Åh vad gott det ser ut…
Det där med vit fiberpasta är helt nytt för mig.
Hur många points är det i den (valfri mängd)?
Här hemma blir det mest fullkorn men jag gillar vanlig bäst egentligen. Kram kram!
Jag har snöaat in på vit fiberpasta, så gott! Vet du, det ska bli så roligt att du drar igång i dec, du är en inspiration!
Kram på dig!
Mmm vad gott det lät!