Tack söta ni!

av Åse

Ett hjärtligt tack för så många rara, söta kommentarer från er!!! Jag är så glad att jag kan inspirera så många och hoppas jag kommer fortsätta göra så! Jag kommer givetvis inte sluta blogga här!! No need to worry :)) Jag är bara ”nyfrälst” och då ä’r det lätt att vara duktig 😉 Men den dagen kommer när även detta blir vardag och man får nypa sig själv i rumpan och då kommer jag vara glad att jag har fortsatt uppdatera här!
Så jag stannar och fortsätter lägga upp recept, lägger upp foton etc.
Kan ju tex vara intressant att ta målviktbilder i underkläder och jämföra om ett år och se hur kroppen format sig.

I går var vi ju på TIVOLI och det var en bra matdag efter omständigheterna, inget sug eller så efter min kolhydratdag.
Det blev min kesellafrukost, sedan två tjocka korvar med vitlöksdressing och senap i Köpenhamn (akuthungriglösning)
På kvällen tog vi en restaurang i K-hamn som bla serverade en buffé, valde bra saker.
Ska ändå bli skönt att äta MIN mat idag och veckan som kommer 😉
Ska nog äta lax ikväll, ev med turk/fetaröran ovanpå – det är ju så gott!

Ha en fin början på veckan och stoooooooor peppande kram!!!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

42 kommentarer

Karin 23 juli, 2009 - 08:59

Har suttit och läst igenom senaste månadernas inlägg här. Tack för att du delar med dig av så många goda recept, fina bilder och inspiration!

Svara
Åse 27 juli, 2009 - 14:09

Tack Karin, gullig du är =)

Svara
Mariah Geijer, Edsbyn 15 juli, 2009 - 21:25

Åse, du är så himla grymt duktig!
jag har inte haft tillgång till internet nu på ett tag för vi är på husvagns semester på västkusten men så när jag väl är in och läser ser jag både en fin viktminskning och supersnygga foton.
Du är jättefin, hela du strålar!!!
Och med mina väldigt dåliga matvanor nu så blir du en bra inspiration till att ta nya tag redan imorgon.
Du om någon har ju bevisat efter din Mallorca resa att man inte behöver ha dåliga matvanor bara för att man är på semester.
Jag tror banne mig att jag ska ge LCHF en ärlig chans när jag kommer hem, jag provar lite VV så länge nu under resterande semesterveckor.
Jag vet ju att det fungerar men jag har precis samma svackor och jag tror att vi delar på den där matdjävulen som sätter sig på axeln och ropar att om man ätit lite fel kan man lika gärna äta allting fel.

Stor KRAM till dig!
Njut av sommaren och glid runt i din snygga bikini med din ”nya” kropp. Eller din ”vanliga” kropp kanske man ska skriva för det är ju den kroppen du har nu igen som är DU och som du trivs med 🙂

//Mariah Geijer, EDSBYN

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:45

STOR kram till dig oc tack för dina söta rader, de värmer. Varmt lycka till nu!!!

Svara
mallaba 15 juli, 2009 - 20:46

Hej Åse!

Har gjort ”broccoligratäng med mozarella”, vilken supergod grej alltså. All heder till din receptsamling:) En liten fråga bara…är det tänkt att man ska ha något tillbehör till eller bara äta den så? och så blir det 6 points???

Mvh Malin /alias mallaba

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:47

Hej! Det är en smaksak, jag äter ngt kött till. ratänen blir 6 pts ja 🙂

Svara
Karoliina 15 juli, 2009 - 12:11

Hej! Har följt den här bloggen i säkert 2 år..men har aldrig kommenterat..är dålig på sånt *skäms*.Man blir så otroligt inspirerad när man läser här.Jag håller just nu med poängräkning och det fungerar utmärkt.LCHF låter jätte intressant, borde läsa lite mer om det.
Tack för en super bra sida 🙂

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:47

Vad rolitgt att du intresserar dig lite för lågkolhydratkosten :))

Svara
Caroline 15 juli, 2009 - 11:32

Nu har jag tagit tag i mig själv och maten igen! Och denna gången tänker jag inte göra några undantag!! 🙂 Och du inspirerar a great deal om du förstår hehe. Har skrivit det innan men skriver det igen: Tack för att denna sidan finns!!

Kram!

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:48

Hihi nä skippa undantagen, då lyckas man bäst!!! KRAM

Svara
Cilla 15 juli, 2009 - 00:25

Hej Åse,

Jag ville bara skriva tack för allt intressant och inspirerande du skriver.

Efter flera omgångar som viktväktare med samma slutresultat varje gång (jag överäter kolhydrater, når en platå, tappar motivation och lägger av), kände jag att jag ville testa något nytt. Efter att under våren ha följt din övergång till LC via din blogg så har jag nu bestämt mig för att testa. Dina tips, recept och inspirerande ord kommer hjälpa mig massor. Så tack för det.

Mvh

Cilla Ingvarsson

Svara
Åse 16 juli, 2009 - 07:49

VARMT lycka till nu!! Hoppas du kommer gilla den nya matstilen!!

Svara
Maria 14 juli, 2009 - 22:28

Grymt imponerad men framförallt otroligt inspirerad, TACK!!!!!

Svara
Viktoria 14 juli, 2009 - 15:46

Hej Åse!
Vad kul med målviktsbild. Du ser verkligen smal och SUND ut och dina cerisa jeans är helläckra!!! Tycker också att det är uppfriskande att läsa om din sunda inställning till mat och även din balanserade inställning till low carb. Lagom är alltid bäst, och lite kolisar måste vi ju ha eller hur? Bara man ser till att välja rätt sort. Du kommer säkert inte ha några problem att hålla din vikt. Hoppas själv på detsamma.
Stor kram!

Svara
katharina 14 juli, 2009 - 14:35

hej! har inte varit in på några dagar här…men vilken snygging=) tycker om dina rosa byxor!!
Har du inget recept på din karaktär,viljan,inspirationen??=)

Svara
Bella 14 juli, 2009 - 14:09

Hej. Jag trillade in här utav en slump för bara några dagar sen. Helt underbart att läsa det du skriver. Du verkar ha sådan glädje i dig så jag blir alldeles rörd! Att sen se resultat på de två senaste bilderna….wow! BRA jobbat.
Jag skulle kunna gå på och skriva långt här men jag vet inte om det är okey för dig eller om du har tid?
Jag har så M å n g a tankar och funderingar kring vikt,mat,GI,frukt &grönt, socker, mjöl…osv osv. Är det något du själv skulle kunna svara på eller hänvisar du till Bloggarkiv och forumet? Jag är bara så allmänt förvirrad. Är gammal VVare och att äta fett mer som ett komplement till maten gör mig konfundersam. Men sen läser man om dig och hur du har gjort om dina matvanor och på köpet fått en ändrad vikt och hela världen får sig en knuff åt andra sidan. 🙂 OM man plitar ned lite frågor och liknande här (där jag skriver nu) skulle du ha tid att svara då tror du? Eller har du kanske några länkar som man kan besöka för att stilla de första frågor gällande GI,Lc,LcHf,socker osv? Se nu blev det långt iaf 😉 Tack för din tid och TACK för att du delar med dig utav din viktresa, det är så otroligt härligt att få följa med på turen!! Ha det bra// Hälsningar Bella

Svara
Åse 14 juli, 2009 - 14:11

Skriv du ner dina frågor så får vi se vad jag kan svara på :))

Svara
mammatillflera 14 juli, 2009 - 00:19

Du e så himla duktig. Tänk om man hade din karaktär. *suck*
Jag bara måste ta mig i kragen…

Svara
isabels värld 13 juli, 2009 - 20:20

Vi verkar gått igenom liknande resa du och jag =) Startade på 83kg efter senaste förlossningen och nådde 56kg för några månader sedan. Tack för en trevlig och inspirerande blogg! kram Pernilla

Svara
sofie 13 juli, 2009 - 18:39

hej
blir så glad när jag läser på din sida du har så sunda tankar. Jag ska nu prova att utesluta så mkt kolhydrater som möjligt för att se om min vikt vill krypa neråt. ahr ståt still ett tag. Har bara lyckats att gå ner 6 kg på 3 mån förrut så brukade jag ah gått ner det dubbla på samma tid.. när det har varit tungt har jag gått in och läst på din sida och åter hitttat motivationen .. tack och kram.. försten var du jättefin i de rosa jeansen

Svara
Sara 13 juli, 2009 - 18:21

Ja det svåra är ju oftast inte att gå ner kilona utan att hålla dem borta sen 😉 När man inte längre har det där målet att fokusera mot. Hoppas det kommer gå finfint för dig även att hålla målvikten och din nya livsstil 🙂 Det tror jag säkert att det kommer göra!!!

Svara
Eva 13 juli, 2009 - 17:08

Grattis till målgången!
Vilket fantastiskt bra jobb du har gjort.
Du ser helt stålande ut!
I vår familj gillar vi korv, är det okej, eller?

Hälsningar eva

Svara
Åse 13 juli, 2009 - 17:15

Javisst! Om det är hög köttmängd (minst 75%) i korvarna och inte en massa tillsatser som druvsocker etc.

Svara
Ullis 13 juli, 2009 - 17:05

Hej!! Härligt att du fortsätter,vad skulle jag (o alla andra) göra annars. Ser fram emot dina recept o matförslag, dina ideer verkar outtömliga o jag som har noll intresse i matlagning, valde en kock till sambo istället, inspireras av dina recept o provar nya saker. Till sambons stora glädje. Vill bara säga att du ser strålande ut. Jag själv kämpar på o klarar mig fint trots massor av lockelser såsom, grillfest, barnens lördagsgodis, fikor i oändlighet (känns det som), inget sug alls ännu.
Kram från ännu en blogg 56 beroende.

Svara
Annica 13 juli, 2009 - 17:04

Verkar som du haft en lyckad helg på alla plan 🙂 Åt lite extra kolhydrater i lördags och vips fick jag en finne! Man glömmer nästan bort vad de där kolhydraterna ställer till med, men nu fick jag en liten påminnelse 😉

Mycket fin bild, du måste vara nöjd för du ser verkligen pigg och fräsch ut! Men hur känns det mentalt egentligen? Att det gått så ”lätt” denna gången och att du är i målvikt??

Ha det gott! Kram

Svara
Åse 13 juli, 2009 - 17:18

Det gick lika lätt med viktväktarna 🙂 har tagit längre tid dessutom denna gången eftersom jag hade två månaders paus. Men däremot så upplever jag att det känns så mycket tryggare och stabilare rent mentalt, dvs jag har ingen ågren för oplanerade situationer, de klarar jag av lättare med denna kosten.

Haha ja kolhydrater kan ställa till mkt! Jag blir så gasig alltid av kolisar 😉

Svara
Limus 13 juli, 2009 - 14:16

Ska testa din kesellafrulle imorgonj.==)

Men under tiden… Sambon såg dina bullar på Fullthus och ville testa dem – så han bad mig nyss leta fram receptet, men sidan är nedstängd… Du har inte lust att maial mig receptet på kanelbullarna? Pppplease?

Svara
Soulsister 13 juli, 2009 - 13:04

Var länge sen jag var på Tivoli, vi har mest varit på Bakken de senaste åren.
KRAM från en trogen läsare 🙂

Svara
Hanna 13 juli, 2009 - 12:55

Har det inte funnits en länk någonstans där man kan registrera sig?? Försökt att leta men finner ingen..! Tack för all inspiration! Blir nog lax här oxå, romsås til 🙂

Svara
Pernilla 13 juli, 2009 - 12:38

Tack för att du har din fina blogg. Jag har blivit beroende att gå in här varje dag och följa dig.

Svara
Ann 13 juli, 2009 - 11:37

Nu är första veckan över & det blev -2.5 kg.

Trodde själv att det skulle bli en jobbig vecka men det var inte alls jobbigt. Suget efter sötsaker finns inte direkt längre.

Ann

Svara
bibi 13 juli, 2009 - 11:03

Roligt att du lyckas så bra. Blir alltid lika peppad av dina recept och det du skriver, måste själv bara ta beslutet att köra igång ordentligt, har ju fuskat av och till, är lite svårt med de fetare produkterna, känns fortfarande som om det är ”förbjudet” och maken och tonårsbarn vill hellre ha magrare produkter men det går ju att lösa att ha bägge delarna så det är heller igen undanflykt.

Svara
Cornelia 13 juli, 2009 - 09:29

Ja det vore väl märkligt om inte jag också skall klara att komma i mål, du har klarat det tre gånger och jag ingen…
Nu j*lar!!!
Kram och pepp och tack för dina peppande inlägg

Svara
Petra Johansson 13 juli, 2009 - 09:26

Mkt skönt att höra att du ska fortsätta skriva! Har blivit ”lite beroende” – kikar in här varje dag.

Hur ser din kesella frukost ut?
Äter själv i princip alltid omelett till frukost men skulle vilja ha ett bra alternativ nu på semestern när man inte alltid har tillgång till en spis.

Ha en bra dag!

Svara
Åse 13 juli, 2009 - 09:34

Den finns recept på här någonstans, använd sökfunktionen och sög på kesella så hittar du det 🙂

Svara
Susanne 13 juli, 2009 - 09:04

Jag är intresserad av att veta om du tex gör dina dressingar själv. Tex till cecarsalladen.

Svara
Åse 13 juli, 2009 - 09:06

Nej det gör jag sällan, dvs dressingarna. Såser gör jag nästan alltid själv men dressingar köper jag färdiga. Då väljer jag dressingar med lite tillsatser och lite kolhydrater.

Svara
Maria i Gbg 13 juli, 2009 - 08:36

Heja dig Åse..
Du ser verkligen toppensnygg, stark och hälsosam ut på målviktsbilden. Att du ser dig själv som målviktig trots att du väger mer än du från början tänkt dig tyder på en oerhört sund självbild och kroppsuppfattning. Vikten är verkligen inte allt. Du har lyssnat på kroppen och spegelbilden (måttbandet) och därmed prioriterat ned vågen. Starkt jobbat!!!! R-E-S-P-E-K-T 😉

Många kramar från GBG

Svara
Åse 13 juli, 2009 - 09:07

Tack gumman!
Nej vågen är inte allt, som du påpekar så får man ta andra saker i beräkningen – man blir inte yngre heller och jag tror man helt enkelt väger mer med åldern – inbillar mig det i allafall;)

Svara
Emelie 13 juli, 2009 - 08:35

Jag är så glad att jag inspirerats av dig och att jag själv vågade ta steget att skära ner på kolhydraterna.
Jag trodde verkligen att jag inte skulle kunna leeeeva utan pasta/potatis varje dag ;-).
Visserligen går det inte neråt just nu men det är så skönt att känna sig mätt och slippa sötsuget mellan måltiderna.
Jag tror du har peppat och inspirerat många av dina läsare, stort Tack!
Kram!

Svara
jenny 13 juli, 2009 - 08:21

Kul med Tivoli!!

Skönt att höra att du inte tänker avveckla sidan. Ska bli spännande att läsa om dina fortsatta framgångar, recept och givetvis dina foton!! 🙂

ha en bra dag!

KRAM

Svara
Linruz 13 juli, 2009 - 08:03

Mysigt med besök på Tivoli!!
Du är grym på att hitta bra lösningar i svåra situationer.
Bra jobbar tjejen.
ha en fin dag kram kram

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.