Tack!

9 augusti, 2007

Ni är sådana motivationshöjare ska ni veta!!! Tack för allt fint pepp jag fick här nedan! De hjälpte massor!
Idag känner jag mig inte lika smällfet längre, en hel del vatten har nog försvunnit sedan i måndags och det känns riktigt bra! Inte en godisbit sedan i söndagskväll 😉
Som Maria sa så ska jag kanske vara stolt över att det inte är mer moff än så som satt sig.

I går åt vi ugnsstekt potatis, kyckling och fondsås sen däckade vi som klubbade sälar! Måste varit knock-out piller i Z-upen! 🙂 (light såklart)
Som tur är så är det inga tillställningar eller dylikt inplanerat i helgen och det är alltid skönt i början av en sundare livsstil!!

Hur många är ni som bestämt er för att det är over and out med semestermoffet?? Handuppräckning!

29 kommentarer
0

29 kommentarer

Mathilda 11 augusti, 2007 - 23:53

Här är en till som räcker upp handen. Nu är det absolut nyttiga matvanor och inget mer semestergluffsande … i slutet på september ska jag på en större tillställnig, men fram tills dess tänker jag bannemig hålla mig. Sådetså!

Ps. Du är som vanligt tokduktig! IMPAD att du bara gått upp 2 kilo. Heja dig! Ds.

Svara
Jenny 10 augusti, 2007 - 12:03

Mja..jag funderar ialla fall på att ganska snart äta sundare och börja motioner 😉 1 september är nog det datum som det får bli – jag måste förbi kräftkalasen först. Duktigt av dig att sluta äta godis! – det är svårast tycker jag…

Svara
B-M 10 augusti, 2007 - 08:36

Jag räcker absolut upp handen, inget mer semestermoff!!! Vi har inte heller något inplanerat i helgen, så då blir det ju lite enklare att köra rätt linje. Ha det gott!

Svara
Jennie 9 augusti, 2007 - 20:40

Två händer upp hos mej! Månadsmedlem och invägd och läser på som attan om points och så. Kul att viktväkta igen, va ju typ 10 årsedan jag va med sist. Dock inte 10 kilosedan som tur e. 5 SKA bort, och dom e svårtast tycker jag. Nu kör vi så det ryker!!

Svara
Mia 9 augusti, 2007 - 18:06

Jag rcker upp handen & skriker JA det är slut på semestermoff NU =)
Dessutom, med dig som värsta bästa mentorn såå borde det gå lätt!
har lagar dina urgoda recept & barnen äter som aldrig förr, har satt in dem i en pärm som heter Åse´s favoriter ;-P
DU är DUKTIG & alla måste få moffa ibland, det är DU värd efter vad du fixat, och nu nu är det vardag igen, då blir allt som vanligt!
Lycka till med huset!
STOR kram Mia

Svara
Lisa 9 augusti, 2007 - 18:00

Jag är med! Snart! Vi får ha semster tillsammans färdigt först sedan är det dags att som du skippa sötsuget! Men, bara man tänker liite på det så är det ju bättre än när man inte bryr sig alls eller hur! För ngn vecka sedan hade jag 2 kg plus o nu är de borta igen utan ansträngning så det kommer gå snabbt för dig Åse du som e så duktig!

Svara
Johanna 9 augusti, 2007 - 17:42

Räcker också upp en hand. 🙂

Svara
Marie 9 augusti, 2007 - 17:40

Kan man få räcka upp typ lillfingret? confused.gif Jag har vägt in mig på nytt på VV och hade gått upp alldeles för mycket, men jag har inte lyckats hitta tillbaka till mia bra vanor. Jag är sugen hela tiden x-( Men jag går i alla fall dit och väger mig och tänker mer på vad jag stoppar i mig än annars. Well well, det kommer nog sen när vardagsrutinerna kommer igen. Vill förresten säga att du ska ha tack också, det är väldigt inspirerande att läsa om din viktresa och jag uppskattar att du delar med dig. Speciellt att du delar med dig av dina problem också, då känner man sig inte så ”misslyckad” och ensam om problemen.

Svara
Louice 9 augusti, 2007 - 17:11

Försenat pepp kommer här oxå! 🙂
Samtidigt räcker jag upp haden som en av dom som satt stopp för semestermoffandet!

Kram o mera pepp! Du är ju så duktig så det här fixar du galant!

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.