Tack!

av Åse

Ni är sådana motivationshöjare ska ni veta!!! Tack för allt fint pepp jag fick här nedan! De hjälpte massor!
Idag känner jag mig inte lika smällfet längre, en hel del vatten har nog försvunnit sedan i måndags och det känns riktigt bra! Inte en godisbit sedan i söndagskväll 😉
Som Maria sa så ska jag kanske vara stolt över att det inte är mer moff än så som satt sig.

I går åt vi ugnsstekt potatis, kyckling och fondsås sen däckade vi som klubbade sälar! Måste varit knock-out piller i Z-upen! 🙂 (light såklart)
Som tur är så är det inga tillställningar eller dylikt inplanerat i helgen och det är alltid skönt i början av en sundare livsstil!!

Hur många är ni som bestämt er för att det är over and out med semestermoffet?? Handuppräckning!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

29 kommentarer

Mathilda 11 augusti, 2007 - 23:53

Här är en till som räcker upp handen. Nu är det absolut nyttiga matvanor och inget mer semestergluffsande … i slutet på september ska jag på en större tillställnig, men fram tills dess tänker jag bannemig hålla mig. Sådetså!

Ps. Du är som vanligt tokduktig! IMPAD att du bara gått upp 2 kilo. Heja dig! Ds.

Svara
Jenny 10 augusti, 2007 - 12:03

Mja..jag funderar ialla fall på att ganska snart äta sundare och börja motioner 😉 1 september är nog det datum som det får bli – jag måste förbi kräftkalasen först. Duktigt av dig att sluta äta godis! – det är svårast tycker jag…

Svara
B-M 10 augusti, 2007 - 08:36

Jag räcker absolut upp handen, inget mer semestermoff!!! Vi har inte heller något inplanerat i helgen, så då blir det ju lite enklare att köra rätt linje. Ha det gott!

Svara
Jennie 9 augusti, 2007 - 20:40

Två händer upp hos mej! Månadsmedlem och invägd och läser på som attan om points och så. Kul att viktväkta igen, va ju typ 10 årsedan jag va med sist. Dock inte 10 kilosedan som tur e. 5 SKA bort, och dom e svårtast tycker jag. Nu kör vi så det ryker!!

Svara
Mia 9 augusti, 2007 - 18:06

Jag rcker upp handen & skriker JA det är slut på semestermoff NU =)
Dessutom, med dig som värsta bästa mentorn såå borde det gå lätt!
har lagar dina urgoda recept & barnen äter som aldrig förr, har satt in dem i en pärm som heter Åse´s favoriter ;-P
DU är DUKTIG & alla måste få moffa ibland, det är DU värd efter vad du fixat, och nu nu är det vardag igen, då blir allt som vanligt!
Lycka till med huset!
STOR kram Mia

Svara
Lisa 9 augusti, 2007 - 18:00

Jag är med! Snart! Vi får ha semster tillsammans färdigt först sedan är det dags att som du skippa sötsuget! Men, bara man tänker liite på det så är det ju bättre än när man inte bryr sig alls eller hur! För ngn vecka sedan hade jag 2 kg plus o nu är de borta igen utan ansträngning så det kommer gå snabbt för dig Åse du som e så duktig!

Svara
Johanna 9 augusti, 2007 - 17:42

Räcker också upp en hand. 🙂

Svara
Marie 9 augusti, 2007 - 17:40

Kan man få räcka upp typ lillfingret? confused.gif Jag har vägt in mig på nytt på VV och hade gått upp alldeles för mycket, men jag har inte lyckats hitta tillbaka till mia bra vanor. Jag är sugen hela tiden x-( Men jag går i alla fall dit och väger mig och tänker mer på vad jag stoppar i mig än annars. Well well, det kommer nog sen när vardagsrutinerna kommer igen. Vill förresten säga att du ska ha tack också, det är väldigt inspirerande att läsa om din viktresa och jag uppskattar att du delar med dig. Speciellt att du delar med dig av dina problem också, då känner man sig inte så ”misslyckad” och ensam om problemen.

Svara
Louice 9 augusti, 2007 - 17:11

Försenat pepp kommer här oxå! 🙂
Samtidigt räcker jag upp haden som en av dom som satt stopp för semestermoffandet!

Kram o mera pepp! Du är ju så duktig så det här fixar du galant!

Svara
Millis 9 augusti, 2007 - 15:10

Här kommer ett försenat pepp!! 🙂 Har faktiskt inte moffat alltför farligt på semestern och eftersom jag motionerat väääldigt mycket så har det moffandet som skett faktiskt inte satt sig. Vecka 2 och 3 av semestern blev det liiite mer att äta varje dag, men tack vare dagliga promenader gick jag ändå ner 3 hekto. Nu är det hårdkörning som gäller resten av semestern. Långa promenader varje morgon och godis är bannlyst secret.gif så ska vi se om jag inte kan lyckas ta ett kilo i alla fall till före jag börjar jobba nästa torsdag.

Kram kram

Svara
Dessi 9 augusti, 2007 - 14:46

Räcker upp handen! 😉 Har upptäckt hur mkt nyttigt och skoj man kan göra med turkisk naturell yoghurt =)

Passar på att skicka en peppkram :-d

Svara
Lottani 9 augusti, 2007 - 13:27

Här! Jag skulle inte gå tillbaka till VV riktigt än men det får nog bli så ändå om det här ska gå 🙂 Får se om det blir på måndag eller tisdag. Men redan nu är det slut på allt krafs!

Svara
Anna 9 augusti, 2007 - 13:24

Här är det hårdkörning på gång. En enorm platå att ta dig ifrån. Stått still i flera veckor och är så less.
Pepp!!

Svara
Jennie 9 augusti, 2007 - 12:34

*Upp med handen här med*
Gah, samma problem som ”alla”. Räknar points, tycker det går bra och jag går ner, så ”unnar” jag mig – sedan har jag gått upp två-tre kilo på en vecka! Nej, nu är det hårdare tag. Vi VET ju att det FUNKAR! Eller hur!?

Lycka till alla viktkämpar!
Kram

Svara
Ella 9 augusti, 2007 - 12:26

Vinkelivink och viftar med alla armar o fingrar så att du ser att även jag är på banan igen!
TACK goa frun för att du finns! kram/Ella

Svara
Kicki 9 augusti, 2007 - 12:23

Jag är jättenöjd med sommaren för jag har stått stilla i vikt. Nästa vecka fortsätter jag på den redan inslagna vägen med fortsatt nedgång.
Kramen!

Svara
Jessica 9 augusti, 2007 - 11:51

*räcker upp handen* Nu ska jag köra järnet! :-d Hoppas jag klara mej hyffsat på kräftskivan på lördag secret.gif

Svara
Lindha 9 augusti, 2007 - 11:16

Hej! Här är en till som moffat i sig alldeles för mycket på semestern. Så igår tog jag mig själv i kragen och gick till VV och vägde mig och det var inte roligt. Så nu är det strikt checklista och matplanering som gäller!!
Läste nånstans att du hade fått recept på Chili con Carne, har du lust att lägga in det? Dina recept är mycket uppskattade här hemma ska du veta.

Må så gott!!
Kram
Lindha

Hej Linda! Det är detta receptet: http://www.tasteline.com/default.ns?strItemID=showRecipe&intChannelID=&lngRID=1725&tlfo=0
jag gjorde enligt receptet men skippade mejram, ölade till majskorn och drog ner på fettet! Serverade med lite gräddfil och en baguette skuren i skivor. Väldigt gott och hjag tror en portion låg runt 8 pts
Svara
A-M 9 augusti, 2007 - 10:35

Det där fixar ju du galant! Och det kan nog alla vi som följt din viktresa skriva under på för en mer beslutsam och karaktärsfull sådan får man leta efter! Imponerande!

Själv har jag tack och lov inte haft någon ”supersemestermoffa”. Någon enstaka dag men då har jag varit mentalt förberedd på det och inte fått raserat självförtroende på kupen. Viktminskningen har gått långsammare än planerat, planen var 0,9 kg i veckan men jag satte igång att träna ganska så mycket i juni och sedan dess har det gått lite långsammare, 0,7 kg istället. Så min målgång i september har blivit framskjuten till oktober. Men äsch, jag mår kanon, tränar flitigt (har tom tävlat två gånger nu) och äter nyttigt så om det blir i september eller oktober det får kvitta.

Så! Kör hårt alla välmående och sunda kvinnor där ute!

Svara
emelie 9 augusti, 2007 - 10:08

räcker upp hanen!! fast jag egentligen inte moffat nåt speciellt i sommar! men nu är det dags för etapp 2, när de sista 4 kg ska väck!! =)

Svara
Åsa N 9 augusti, 2007 - 09:07

Räcker upp handen!
Min viktuppgång under semestern blev ungefär 1 kilo, så det är jag iofs nöjd med. Mycket tack vare att jag sprungit och promenerat en hel del på ledigheten. Men även om viktuppgången inte vareit någon katastrof så har jag varit sååå dålig i magen och det är inte annat än all skäpmat.
Pepp Pepp
Åsa

Svara
Kicki 9 augusti, 2007 - 09:05

Jag är på väg ned, men jag förstår inte hur det kan gå så fort för så många av er! Att gå ned 2-3 kilo tar typ två månader för mig. Minst. 🙁
Jag har 3 kilo kvar till målvikt (55), men där lär jag inte vara förrän i oktober. Om ens då?

Svara
Sara 9 augusti, 2007 - 08:59

Härligt att smällfetkänslan börjar lägga sig! Som tur är brukar det ju oftast bara behövas ett par dagar med nyttig mat för att det ska bli bättre, eftersom en del vätska försvinner.

Här har det inte varit nåt semestermoff faktiskt och det är jag gryyyymt stolt över, om man nu får vara så fräck och säga så här i janteSverige :-d hehe
Nu kommer dock hela släkten hit från bådas sidor, över helgen, eftersom vi ska ha namngivning för Tyra. Det blir smörgåstårtor, kakor och annat gått så det kommer spruta ur öronen på mig! 8o Meeen nångång är det ju okej med sånt oxå ;-P

Hann ju inte med nåt pepp i förra inlägget, så jag skickar en hög nu istället. Du kan ju spara den till sen, kommer alltid stunder när det behövs extra 😉 *PEPP PEPP*

Puss på dig snyggo!

Svara
Maria 9 augusti, 2007 - 08:58

Räcker upp handen. kan meddela att jag tappade 5 kg (!) förra veckan när jag gjorde utrensningskuren på 8 dagar. tyvärr fick jag influensa samtidigt i form av värk i kroppen och hög feber så jag känner mig onödigt svag nu. har lagt på mig drygt ett kilo nu sen jag återförde vanlig kost, men det är ju väntat.
små portioner är min melodi OCH daglig träning NÄR orken är tillbaka.
kram och jättegrattis till allt du har klarat med bravur!! 🙂

Svara
Maria 9 augusti, 2007 - 08:19

Räcker också upp en hand. 😉 I måndags var det jag som köpte mig ett fett gymkort med alla pass som heter duga.. Så har ska det formas om kropp!
Mycket tack vare denna hemsida som innehåller så mkt godsaker! Dvs Peppning! Härligt att se! Du har varit OCH är grymt duktig, Åse.
Nu ska jag hålla mig till mina points och träna! Jag kan ju inte låta dem dra pengar i ”onödan” från mitt kort! Ha en trevlig torsdag! Hälninsgar Maria

Svara
Carina i Tyskland 9 augusti, 2007 - 08:08

Jag räcker upp en hand! Men min motivation är inte på topp. Kanske har du läst att jag inte känner mig helt ok och då kan man hitta en massa ursäkter till att unna sig något. Det går neråt, men det går långsamt….
Bamsekram

Svara
jenny 9 augusti, 2007 - 07:58

Här är en till som räcker upp handen!! Skrev in mig på vv i måndags så nu är det dags att ta itu med resterande kilon… Heja oss!!
KRAM

Svara
sofia 9 augusti, 2007 - 07:43

Jag har bestämt mig!!

Det är ju så sjukt, jag skrev in mig hos VV precis innan semestern började o på första mötet handlade det just om semesterns frestelser. Men jag var då så full av motivation o tro på mig själv att jag inte riktigt lyssnade. blush.gif Jag tänkte väl att det tvärtom skulle bli ENKLARE på semestern; mer tid för planering av matlagning, fint väder som uppmuntrar till att vara aktiv och värme som gör att man helt naturligt väljer fräschare och sundare mat. Men så blev det visst inte… Istället blev det ungefär som konsulenten sa; fika var o varannan dag och svårt att hålla koll på pointsen när man är bortbjuden mycket. Jag har gått ner i vikt men inte i den takt som jag planerat. Så nu är det nya friska tag som gäller!

Svara
Beata 9 augusti, 2007 - 07:37

*Räcker upp handen*

Kör en Åse-inspirerad hälsovecka där vi håller oss inom pointsen (såklart) men dessutom tänker så hälsosamt vi kan. Inga godsaker (måste bli av med sockersuget), så sund mat som möjligt, fullkorn, bra fetter, mycket fisk osv osv. Känns jättebra hittills, känns skönt för kroppen liksom! Har dessutom kommit ut på kvällspromenad varje kväll. Så semesterkilot som jag kom hem med ska förhoppningsvis bort inom kort!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.