Sous Vide tekniken nu i ny ugn!

av Åse
Samarbete Electrolux

Som ni vet så är jag galet förtjust i Sous Vide tillagning av mat! jag har en hel kategori här på bloggen med sous vide recept.
Nu har Electrolux kommit med en ny ugn! En!
Mat som tillagas med Sous Vide metoden har många fördelar. Maten vakuumförpackas och detta innebär att smaker och safter bevaras och intensieras. 
Maten får exakt den temperatur man önskar och i hela biten!
Fisk blir perfekt tillagad och köttet blir väldigt mört och saftigt på grund av jämn tillagningstemperatur. Grönsaker behåller sin näring.
All mat får verkligen restaurangklass!
Electrolux nya Sous Vide ångugn kan användas från vanlig varmluft till fyra olika typer av ångprogram med fuktsensor, ångkokning, uppvärming och SousVide.
Ugnen har en stilren display med touchkontroll som innehåller 220 recept, där ugnen automatiskt ställer in korrekt temperatur och tid för att passa valt recept.

I filmen nedan så ska Kalle Zackari Wahlström laga mat för kräsna kockar med en helt ny teknik!
Han har ju hjälp av en proffskock OCH nya ugnen! Kika in =)

2 kommentarer

Anja 12 maj, 2017 - 08:32

Hej!
Vart hittar man din kategori med sousvide recept här på bloggen? Hittade den inte under recept – recept index. Hittade bara crockpot recept.
Tack på förhand, Trevlig helg!

Svara
Åse 12 maj, 2017 - 09:25 Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Annons för TrendRehabJUST NU: IR Kampanj! Min kod 56KILO ger 20% rabatt. Även på redan nedsatta priser Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan. (läs mer HÄR)
TrendRehab