Som ni vet så är jag galet förtjust i Sous Vide tillagning av mat! jag har en hel kategori här på bloggen med sous vide recept.
Nu har Electrolux kommit med en ny ugn! En!
Mat som tillagas med Sous Vide metoden har många fördelar. Maten vakuumförpackas och detta innebär att smaker och safter bevaras och intensieras.
Maten får exakt den temperatur man önskar och i hela biten!
Fisk blir perfekt tillagad och köttet blir väldigt mört och saftigt på grund av jämn tillagningstemperatur. Grönsaker behåller sin näring.
All mat får verkligen restaurangklass!
Electrolux nya Sous Vide ångugn kan användas från vanlig varmluft till fyra olika typer av ångprogram med fuktsensor, ångkokning, uppvärming och SousVide.
Ugnen har en stilren display med touchkontroll som innehåller 220 recept, där ugnen automatiskt ställer in korrekt temperatur och tid för att passa valt recept.
I filmen nedan så ska Kalle Zackari Wahlström laga mat för kräsna kockar med en helt ny teknik!
Han har ju hjälp av en proffskock OCH nya ugnen! Kika in =)
STARTA 2025 STARKT!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

2 kommentarer
Hej!
Vart hittar man din kategori med sousvide recept här på bloggen? Hittade den inte under recept – recept index. Hittade bara crockpot recept.
Tack på förhand, Trevlig helg!
Hej! Du hittar den här: https://56kilo.se/kategori/recept/sous-vide/