Som en spillra..

av Åse

Hej på er!
Jag hoppas ni har överseende att jag är så tråkig här inne just nu. 
Jag har ingen ork eller energi så här efter influensan och så har jag jobb upp över öronen (Min och Annas nya bok). Den lilla inspiration som jag råkar klämma fram måste jag lägga där, så ni får helt enkelt gräva i arkiven om ni tycker jag är tråkig just nu!
Jag ska dock iväg till både frisör och fransstylist idag och det kan behövas, jag ser inte klok ut! Skickade en bild till Vickan i går och hon skrattade halvt ihjäl sig, jag samlar så mycket vätska vid virusinfektion så jag ser ut som en liten Sumobrottare haha! Får sätta på mig solglasögon och keps nu när jag går ut hehe 😉
Denna vintern har inte varit på min sida när det gäller sjkdomar, tråkigt när man vill satsa i gymmet men det är bara att vila. Jag har ett bra muskelminne så jag känner sällan att jag förlorara så mycket på träningspaus så här.
Jag kommer tillbaka i full kraft när jag är helt frisk!
Matlusten är fortfarande bortblåst och det enda jag är sugen på är smoothies, sen tvingar jag i mig fett och protein för kroppens skull.
Nötbröd med ägg, smoothie på kokosmjölk, hallon & blåbär.
26032015-012A7954
Vi hörs sen! Jag har fått hem lite coola prylar att testa/recensera som jag tänker visa er sedan!
PUSS och på återseende!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Stina 26 mars, 2015 - 23:22

Åh trist…men krya på dig. Själv har jag inte varit sjuk på många år och inget sen jag började med LCHF så jag är glad och tacksam för det.
Krya krya <3

Svara
Åse 27 mars, 2015 - 09:09

nej det är trist, jag har inte haft feber sedan jag var barn än mindre influensa så det har varit rejäla basilusker som gått i vår stad detta året. Min systers läkare sa det att det varit rekordmånga i år.

Svara
Camilla 26 mars, 2015 - 21:56

Alla skyltar med nya tidningen på bloggar o fejjan. Jag saknar min men hoppas sen kommer i morgon. Anmälde mig direkt när länken till betalning fanns. Väntar med spänning o till påskens vilodagar skulle den sitta bra

Svara
Jenjo 26 mars, 2015 - 20:21

Den här flunsan verkar drabba många mycket hårt. Trist, men det är inget man kan göra åt. Hoppas ni kryar på er snart. Kram finaste!

Svara
Sara 26 mars, 2015 - 13:11

Stackars dig!!! Ta det lugnt bara, vi finns kvar.
Jag vill tipsa dig om en jätteduktig tjej i Kattarp som både fixar fransar och naglar. Hon tar 500kr för nytt set fransar!!! Info finns på fb under sidan ” Martinas” .
Krya på dig!!

Svara
Åse 26 mars, 2015 - 18:21

Tack sara!
Jag är jättenöjd med min Jane! Men det kan ju tipsa ngn annan! :))

Svara
Ann-Sofie 26 mars, 2015 - 12:45

Usch vad trist med influensa, jag hoppas att du blir piggare snart! Jag har dock svårt att tro att du ser hemsk ut, du är ju hur snygg som helst.
Ta det lugnt och pigga på dig, kramen

Svara
Jill Lumpus 26 mars, 2015 - 12:17

Krya på dig!

Svara
carina 26 mars, 2015 - 12:08

Krya på dig!!!

Svara
Hanna 26 mars, 2015 - 11:46

Ååååååh! Var är faten och kopparna köpta?!

Svara
ÅsaS 26 mars, 2015 - 10:39

Var rädd om dig! Vi finns kvar här, när du känner dig redo igen! Hälsan går i första hand!
Kram och krya på!
//ÅsaS

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.