Sol, Värme och The Klänning ♥

20 maj, 2014

Jag somnade vid 8:45 i morse (nersövd, inget allvarligt – bara en ärrkorrektion) och då var det grått och trist ute men i kväll när jag blev upphämtad efter att ha slumrat halva dagen var det sommar ute!
Älskade sol – älskade värme!
Jag är född soldyrkare. När jag föddes, 24 juni 1973 på Johannes Döparens dag, fd Midsommarafton så låg mamma och solade på Kallis här Helsingborg ända tills dagen jag föddes. Två dagar senare låg hon på stranden igen och paret som brukade ligga bredvid mamma undrade vart magen var och mamma pekade mot vagnen där jag låg uder myggnät och svarade ”Den ligger där”!
Jag har så många, härliga minnen från hur jag, min syster och mamma åkte ner tidigt till stranden – säkert runt 8- tiden. Jag och syrran gick med badringarna runt oss, trätofflor på fötterna och doftade på nyponrosorna längs trottoaren. Ljudet av måsar och vågorna som sköljde upp och hur mamma dukade upp O’boy och macka på filten, det är feelgoodminnen det! 
Nåväl, jag ska inte bli poetisk! Haha!
Jag köpte två Odd Molly klänningar (Manhattan maize dress) för en tid sedan, en i svart och en i ceriserosa och tro mig – jag kommer BO I DEM i sommar! 
Så sköna och passar i alla lägen! Love Love Love Love!

IMG_0748-2

Solglasögon Gucci och Väska Michael Kors Jet Set Zip Tote (Älskar denna modellen! Har även shopping/Travel modellen som är större)
 
Jag har fått möjligheten att prova lite produkter från Filorga som jag är riktigt spänd på! Jag återkommer till detta senare när jag kunnat prova och utvärdera!
Under tiden kan ni läsa om dem HÄR om ni är nyfikna! Eller ni kanske själva har provat och har erfarnhet?
IMG_0724

Nu ska jag börja med middagen! Vad det blir får ni se i morgon! Men GOTT blir det!!! *kurr i magen*
KRAM till Er!

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


14 kommentarer

BySiri 23 maj, 2014 - 16:49

Åh, var gärna poetisk, det där lät helt underbart och tog mig tillbaka till mina egna barndoms-somrar – en härlig nostalgitripp 🙂

Svara
Susanne 21 maj, 2014 - 17:14

Jättefin klänning!! Synd bara att ´”fotografen” fick med soptunnan där bak ;0)
gärna en bild på den andra färgen också!

Svara
Åse 21 maj, 2014 - 17:15

Äh sånt är väl livet 😉 varför ska allt vara så perfekt? 🙂 den andra färgen finns på Odd Mollys sida. Bara sök på maize dress så ser du färgerna.

Svara
Therése 21 maj, 2014 - 08:42

Jag har precis sånna sommarminnen (är född (72) och uppvuxen i Höganäs, så Öresund har en STOR plats i mitt hjärta) – hela dagarna vid havet, sand lite överallt och kall saft på filten. Allt innan vi lärde oss och sen våra barn att solen ska hanteras varsamt… Även om jag fortfarande är en soldyrkare av rang, men idag med rejält med solkräm på både mig och barnen.
Underbart med försommar!

Svara
Åse 21 maj, 2014 - 08:43

Ja solkräm visste man ju inte vad det var, eller soldräkt till de små! Hu! 😉

Svara
Anita 21 maj, 2014 - 07:31

Jättesnygg klänning! Har en mörkblå OM klänning jag köpte för något år sedan. Den är också skön och används flitigt! 🙂

Svara
browneyedgirl 21 maj, 2014 - 06:53

Jättefin klänning 🙂 Ska visst bli sol och värme många dagar nu, härligt.
Tänkte beställa din första bok men den är visst slutsåld överallt, så jag får vänta 🙁
Men tack för alla inspirerande recept på bloggen 🙂
Kram och ha en fin dag

Svara
Petra 21 maj, 2014 - 05:50

Härliga barndomsminnen! Blev ögat bättre? Kram

Svara
Åse 21 maj, 2014 - 07:57

Ja ögonen är opererade sen 4 veckor idag och närsyntheten är borta! Dock kommer jag behöva komplettera med lite laser om 5 månader för att få bort astigmatismen.

Svara
Malena 20 maj, 2014 - 20:42

Vilken fin klänning. Vad har du för storlek i den.

Svara
Åse 20 maj, 2014 - 20:43

1 och jag upplever inte den som liten utan normal OM storlek (36)

Svara
Karriärkvinna 20 maj, 2014 - 20:34

Vilken superfin klänning, precis min stil! 🙂 Må så gott fina du!

Svara
Johanna 20 maj, 2014 - 20:25

Vilken snygg klänning! Bara jag har bort mina sista kilon kanske jag också vågar mig på att köpa en klänning jag med 😉 Vill bara tacka för receptet till din pannacottapaj, bakade den härom dagen och den var to die for, underbar 🙂 Tack för det 🙂

Svara
Åse 20 maj, 2014 - 20:31

Härligt!!! Kul det smakade!! =))

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.