Snabba kyllingen

14 oktober, 2008

Cred till detta receptet går till Vickan för det är hon som tipsat mig om att använda Knorrs kryddor och hon har ett recept som detta är byggt på. Puss på Dig!

4 portioner á 8,5 pts

Kyckling (grillad, filéer etc (3 pts)
5 dl Milda mat extra (1,5 pts)
Knorr kycklingkrydda
Hela burkchampinjoner
Potatis valfri mängd (4 pts -duoval)

Stek kycklingen i ugn om den inte är färdiggrillad och stek champinjonerna i lite smör/olja i panna. Blanda grädden och kryddan (efter smak) och häll sedan grädden + champinjonerna över den nästan färdiga kycklingen och ställ sedan in i ugnen i ca 10 minuter.


Servera med klyftpotatis!

24 kommentarer
0

24 kommentarer

Sara 3 december, 2008 - 14:28

Tror faktiskt jag ska testa detta i kväll. Hade tänkt göra ungerska kycklingen men det åt vi ju för inte alltför länge sen. Vore roligare att testa nåt nytt! Vi har ju Knorr kryddan hemma så det ska bli intressant att prova den 😀

Svara
Ner40kg 8 november, 2008 - 11:49

Hej! Var inne och kikade här häromdagen och såg att du använde Milda Mat Extra och kycklingkrydda som sås, så jag testade det och la sedan in det på min blogg som recept. Nu var det någon som kommenterat att jag snott det av dig, men jag ville bara förtydliga att det verkligen inte var fallet. Ber så mycket om ursäkt, men jag tänkte inte på det eftersom jag bara använde Milda Mat Extra och kryddan. Länkade nu ändock, eftersom jag ändå fick idén av dig. Hoppas inte du tar illa upp. Kram

Svara
J0Z [JOZEFINNILSSON] 1 november, 2008 - 19:20

de där såg inte allt föräckligt ut du ;S vill haaa!!!!

Svara
Ellinor 1 november, 2008 - 14:41

Ser superläckert ut för en sån som jag som gillar kyckling! Såg detta receptet här på din sida och tänkte jag skulle testa det i helgen.

Men som en av de föregående talarna ”Susanne” så undrar jag oxå vad Knorr kycklingkrydda är för något? Kunde nämligen inte hitta det i butik.

Och eftersom jag är en novis på matlagning så undrar jag hur många grader du ställde ugnen på när du tillagade denna rätt?

Ha en fin allhelgona-helg!

/Ellinor

Svara
1 2 3

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.