Scrambled Kvargplättar och MACAU

av Åse

Hej på er!

Phew, jag springer omkring som en skållad råtta här hemma.
Så typiskt mig att vara sådan tidsoptimist 😂
Jag har precis fått i mig frukost, blev plättröra (Scrambled pancakes) med bär och MY GAWD så gott! Så mkt godare det blir att röra ihop det!
YUM!

Receptet är mitt vanliga på kvargplättar
Jag hade Fitnessgurus One Whey Isolate (vanilj) i – godaste proteinpulvret! Och Arlas milda vaniljkvarg (sockerfri) blir ju så gott så det faktiskt nästan passar bättre som dessert haha!

Sååååå gott!
kanske något för helgen?

I kväll flyger jag mot Helsingfors för att möta upp Vickan sedan tar vi flyget mot Hongkong strax innan midnatt finsk lokal tid. Vi ska på en jobbresa till Macau.
En mat och inspirationsresa för att lära oss mer om matkulturen i denna spännande självstyrande region i sydkinesiska havet.
Portugisiskt territorium fram till 1999 så Portugal har influerat maten så klart, ska bli så spännande att få ta del av matkulturen!
Macau är en så kallad särskild administrativ region med eget politiskt och ekonomiskt system.
Vi kommer vara där i 5 hela dagar sedan är vi hemma igen i Sverige nästa torsdag morgon.

Ni kommer självfallet få följa med på resan här i bloggen, på insta och insta stories!

Här kommer receptet!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Scrambled Kvargplättar


5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Inga betyg än, lämna gärna.

  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

2 ägg
1 dl kvarg, gärna vanilj utan socker
1 tsk bakkpulver
1 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
15 g vaniljproteinpulver
1 msk kokosolja utan smak att steka i (de blir frasigast av olja)


Instruktioner

Vispa ihop alla ingredienser. Hetta upp olja i en panna, sänk till medelvärme.
Häll i smeten. Rör då och då. Hacka emellanåt så plättarna delas/rörs i hop.
Servera med bär!

 
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack!
Era tankar och feedback i kommentarsfältet ger mig också mycket glädje och inspiration! ︎
 

7 kommentarer

Malin 16 november, 2019 - 07:55

Jag gjorde med soyakesella och istället för kokosolja hade jag bara i lite kokosmjöl och istället för proteinpulver hade jag i sojamjöl.blev kanongott! 😋

Svara
Tina 9 november, 2019 - 08:06

Ser väldigt gott ut!!
Wow…vad det låter spännande😃Ha en trevlig resa! Ska bli spännande och se dina bilder🧡

Svara
Frida 8 november, 2019 - 16:04

Om man inte vill ha proteinpulver, kan man bara utesluta det? Eller fyller det någon annan funktion än bara tillskott på protein?

Svara
Åse 8 november, 2019 - 16:04

Hej! Konsistens och smak förändras men det funkar så klart!

Svara
Frida 8 november, 2019 - 16:07

Ok, då vet jag. Tack för snabbt svar. Trevlig helg!

Svara
Sanna 8 november, 2019 - 12:47

Ha en underbar resa!! Macau! Wow, supercoolt. Ska bli superintressant att följa.
Kram och var rädd om dig <3

Svara
Åse 8 november, 2019 - 12:48

Tack hjärtat! ♥️ trevlig helg! 😘

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.