En så’n dag..

av Åse

Hej på er!

Jag har haft en trevlig lunch med Anne idag. (Mat & Hälsa redaktör Anne) Det är ju så trist att tidningen lagt ner, för den var väldigt omtyckt! Men jag och Anne luskar på nya samarbetsmöjligheter! 🙂

2013-10-10 12.50.32-1
Grillad fläskfilé med gulbetor, potatisfondanten skippade vi.

 

2013-10-10 12.52.14-1
Anne ♥

Utöver det har jag varit på dåligt humör!! Har så jäääääkla ont i hela kroppen! (träninsgvärk) och jag vill inte gnälla men smärta får mig på dåligt humör. Men jag är inte den första med träningsvärk och det blir ju bättre.
Kom hem till ett trevligt paket med stående hjortar från House Doctor! De har varit slut ett tag. Mina liggande hjortar fick flytta in i denna kupolen.

IMG_3032

 

IMG_3044
Love them! 

IMG_3046

 

En cappuccino och nya Wellness kändes som världens bästa idé idag! Älskar, älskar, älskar PIP Studio! (Finns också hos Borett liksom rådjuren!)

IMG_3057

En Pop Cake till kaffet kändes som en ypperlig idé idag!

IMG_3059

Nu ska jag se till att få fram lite mat på bordet. Inga kulinariska färdigheter i dag utan korv och coleslaw! Och som den senapsälskare jag är så ska jag dränka korven i senap! För i dag är en sån dag!

PS! Lite shopping muntrar alltid upp! Nordljus Home hälsar att med koden 56kilo ger det er 25% rabatt på allt till ordinarie pris utom förhandsbokningar!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

15 kommentarer

karin 14 oktober, 2013 - 01:14

Är det sista numret som är ute i butik nu?
Tyvärr på synd på en bra tidning.
Alla tidingar säljer med LCHF, både expressen,aftonbladet.Må bra med flera.
Kan det vara så att LCHF håller på att försvinna och ersätts av 5:2 dieten.
MVH
Karin

Svara
Åse 14 oktober, 2013 - 07:10

Hej,
Nej LCHF är ju ingen viktminskningsmetod utan en hälsokost som oftast för med sig viktminskning. 5:2 hypas nu för viktminskning men egentligen ingen hälsokost. Men man kan ju kombinera de två för bra viktminskning!

Svara
Jennica 11 oktober, 2013 - 15:25

Vilka härliga bilder!! Älskar också PIP Studio porslinet.
Vilken härlig känsla och vilket mysigt ljus du har fått fram i bilderna. Börjar ångra att jag målat hela huset i vitt….hade varit mysigare med brunt eller grått på väggarna nu på hösten! 🙂 Men men, vitt är fint och det blir till att mysa till det på annat sätt istället.

Kram!

Svara
Malin 10 oktober, 2013 - 21:51

Meeen..själva frågan kom inte med ju..min undran var: jag har nu fuskat massor sedan innan sommarn och gått upp typ allt som jag gick ner från början..:( mår så dåligt av det.. Kan jag nu börja köra strikt och gå ner i vikt igen tror du?
Tack för en inspirerande blogg:-)

Svara
Annette 10 oktober, 2013 - 21:46

ojoj känner också av träningsvärk, klarar knappt att gå ur sängen på natten. Har börjat med en träningsprogam som ska hålla på i 90 dagar och efter det ska man vara grymt vältränad, beror väl lite på utgångsläget gissar jag men mindre tränad än vad jag är nu går nog knappt att bli så om jag inte blir en fitnessbabe så kommer jag kanske närmre:)
Vad synd att tidnigen lagts ner gillade den mycket.
Du ser ut att ha haft en mysig dag i alla fall, så söt kopp. Hoppas vår träningsvärk släpper snart men det känns i all fall att man gjort någon nytta.

Svara
Åse 11 oktober, 2013 - 17:14

Haha jag har vaknat varenda gång jag behövt röra mig i natt *S* Vilka kämpar vi är Anette!!!
Stor kram och vi ser fram emot att ses!!! <3

Svara
Malin 10 oktober, 2013 - 21:45

Hej!
Har en fråga ang LCHF. Jag körde det strikt under några år och gick i början ner i vikt och mådde riktigt bra under hela tiden. Gillar livsstilen

Svara
Septemberflikka 10 oktober, 2013 - 21:28

Man får ha såna dagar ibland. I morgon är en ny dag!

Åh fina rådjuren! Säljer dem själv i min butik (market-place.se) och de är så fina. Har ett liggande i min glaskupa hemma. Underbara!

Hoppas att du och Anne kan hitta på något kul tillsammans!

kram

Svara
Kattis 10 oktober, 2013 - 19:44

Hej Åse,
Hoppas du och Anne kommer fram till ett nytt bra samarbete. Mat & Hälsa har varit en favorittidning. Din blogg e poppis hos mig också 🙂
Kattis

Svara
Åse 10 oktober, 2013 - 20:29

Glad jag blir! :))

Svara
Camilla 10 oktober, 2013 - 18:52

Saknades visst lite där: som jag tycker är kul att läsa om:)

Svara
Camilla 10 oktober, 2013 - 18:48

Hej Åse! Vilken tur jag har, jag menar som får möjlighet att läsa din underbara blogg. Innehåller allt som jag kul och läsa om:) Att jag till och med får tips på var jag hittar mina efterlängtade rådjur… Som jag letat efter dem! Så för mig kom liksom mitt dåliga humör & trötthet av sig när jag läser bloggen!

Hoppas även ditt dåliga humör hittat någonananstans att vara;)
Trevlig kväll önskar jag dig och ser fram emot ett ev. samarbete mellan dig och Anne!

Svara
Åse 10 oktober, 2013 - 19:15

Vad glad jag blir just av dina rader! Tack! ❤️

Svara
Stina 10 oktober, 2013 - 18:29

Va…har tidningen lagt ner…varför får man inte veta sånt innan och varför har den lagt ner? Sålde den inte tillräckligt bra?

Svara
Åse 11 oktober, 2013 - 09:28

Den gick jättebra! Men politik, prestige och pengar är det som talar och Aller Media behövde bli av med sitt bolag Mat & Vänner där Mat & Hälsa låg.
Nej de går inte ut med sådant innan. Har du frågor kring detta så maila gärna Aller Media.

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.