Rött är Sött!

av Åse

Jag är egentligen ingen röd människa, kaaaaaan ju bero på att jag gillar rosa väldigt mycket! haha
Denna tunna röda dunjackan från VILA, som finns hos härliga Clarks kunde jag inte stå emot! Först var jag inne på svart men man måste ju våga sticka ut, eller hur!! =)
Jag följer Clarks på instagram, kul med inspo och så missar man inga roliga nyheter!
Denna klänningen såg jag på deras insta! Från Sisters Point. Älskar den!! Den får följa med till Barcelona! Ska bara be mamma höja axelbanden lite, så jag inte visar för mycket urringning. Är ganska kort i överkroppen så mycket blir för urringat på min kropp!
IMG_2677
Har ni märkt att Milo ALLTID är med i bakgrunden i alla spegelbilder? Han är som en skugga efter mig alltid!! Haha!
IMG_2682
 
IMG_2687
Mina härliga svarta Custommade jeans! Såååå sköna! Lite stretch i dem.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Victoria MATPLATSEN 20 september, 2013 - 22:29

Finis. Du passar så bra i knalliga färger!!
Supersnygga skor oxå, nya?
Puss!!

Svara
Åse 21 september, 2013 - 11:41

nej det är mina Primeboots! Köpte i vintras. Puuuuss

Svara
Jennie 20 september, 2013 - 21:58

Hej Åse! Jag är snart klar med min kostrådgivare utbildning och är i ett vägskäl… Ska jag satsa på att bli egenföretagare?? Klarar man sig på bara detta och ja du vet en massa frågor!!! Har du som gammal i gemet några tips?

Svara
Åse 21 september, 2013 - 11:38

Hej! Det kan bli väldigt svårt att klara sig på kostrådgivningen enbart, det är om du har det som bisyssla eller om du tar in det i ditt företag, om du har andra relaterade arbetsuppgifter. Tex om du är sjukgymnast och tar in det som komplettering. Men att klara sig på enbart kostrådgivning är mkt svårt!

Svara
chatarina 20 september, 2013 - 14:11

Hej! Fin jacka och dom jeansen har jag också fast i grått och håller med om att dom är jättesköna! Kram

Svara
liselott 20 september, 2013 - 13:17

Superfin, å tack för att du gynnar handeln i Skövde 🙂

Svara
Åse 20 september, 2013 - 13:17

:)) eller hur!!

Svara
Lotte 20 september, 2013 - 12:38

Väääldigt tjusigt♥

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.