Rött är Sött!

20 september, 2013

Jag är egentligen ingen röd människa, kaaaaaan ju bero på att jag gillar rosa väldigt mycket! haha
Denna tunna röda dunjackan från VILA, som finns hos härliga Clarks kunde jag inte stå emot! Först var jag inne på svart men man måste ju våga sticka ut, eller hur!! =)
Jag följer Clarks på instagram, kul med inspo och så missar man inga roliga nyheter!
Denna klänningen såg jag på deras insta! Från Sisters Point. Älskar den!! Den får följa med till Barcelona! Ska bara be mamma höja axelbanden lite, så jag inte visar för mycket urringning. Är ganska kort i överkroppen så mycket blir för urringat på min kropp!

IMG_2677

Har ni märkt att Milo ALLTID är med i bakgrunden i alla spegelbilder? Han är som en skugga efter mig alltid!! Haha!
IMG_2682

 
IMG_2687

Mina härliga svarta Custommade jeans! Såååå sköna! Lite stretch i dem.

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

8 kommentarer

Victoria MATPLATSEN 20 september, 2013 - 22:29

Finis. Du passar så bra i knalliga färger!!
Supersnygga skor oxå, nya?
Puss!!

Svara
Åse 21 september, 2013 - 11:41

nej det är mina Primeboots! Köpte i vintras. Puuuuss

Svara
Jennie 20 september, 2013 - 21:58

Hej Åse! Jag är snart klar med min kostrådgivare utbildning och är i ett vägskäl… Ska jag satsa på att bli egenföretagare?? Klarar man sig på bara detta och ja du vet en massa frågor!!! Har du som gammal i gemet några tips?

Svara
Åse 21 september, 2013 - 11:38

Hej! Det kan bli väldigt svårt att klara sig på kostrådgivningen enbart, det är om du har det som bisyssla eller om du tar in det i ditt företag, om du har andra relaterade arbetsuppgifter. Tex om du är sjukgymnast och tar in det som komplettering. Men att klara sig på enbart kostrådgivning är mkt svårt!

Svara
chatarina 20 september, 2013 - 14:11

Hej! Fin jacka och dom jeansen har jag också fast i grått och håller med om att dom är jättesköna! Kram

Svara
liselott 20 september, 2013 - 13:17

Superfin, å tack för att du gynnar handeln i Skövde 🙂

Svara
Åse 20 september, 2013 - 13:17

:)) eller hur!!

Svara
Lotte 20 september, 2013 - 12:38

Väääldigt tjusigt♥

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.