Röd kebabsås

av Åse

Ikväll blir det kycklinggyros pizza!
En söndagspizza utan onödiga kolhydrater och utan vetemjöl, då njuter jag utan tråkiga konsekvenser.

Då brukar jag göra den här goda röda kebabsåsen och den godaste vitlökssåsen till!

Vill man ha en hybrid så kan man ju använda vitlökssåsen och blanda ner lite ajvar, cayenne eller sambal oelek.
En del vill ha socker i sin kebabsås men det vill inte jag.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Röd kebabsås


  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

2 msk stark Ajvar
2 msk Tomatpuré
1 krm Vitlökssalt
1 krm svartpeppar
1 tsk torkad persilja
1 tsk lökpulver
1 tsk chiliflakes elelr sambal oelek
ev. Tabasco
1 dl Vatten


Instruktioner

Rör ihop ingredienserna, smaka av.

 

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

2 kommentarer

Katariina 1 september, 2019 - 18:27

Härligt att du ”är tillbaka” med många inlägg! Har full förståelse och respekt att inspirationen tryter ibland men vi blir alla så glada när du delar med dig av ditt liv! 😊 Menar absolut ingen kritik, blir bara glad!

Svara
Åse 2 september, 2019 - 09:49

Blir bara glad att jag är efterlängtad 🥰

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Betyggsätt Receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!