Röd kebabsås

1 september, 2019

Ikväll blir det kycklinggyros pizza!
En söndagspizza utan onödiga kolhydrater och utan vetemjöl, då njuter jag utan tråkiga konsekvenser.

Då brukar jag göra den här goda röda kebabsåsen och den godaste vitlökssåsen till!

Vill man ha en hybrid så kan man ju använda vitlökssåsen och blanda ner lite ajvar, cayenne eller sambal oelek.
En del vill ha socker i sin kebabsås men det vill inte jag.

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Röd kebabsås


  • Författare: Åse
  • Portioner: 2

Ingredienser

2 msk stark Ajvar
2 msk Tomatpuré
1 krm Vitlökssalt
1 krm svartpeppar
1 tsk torkad persilja
1 tsk chiliflakes
ev. Tabasco
1 dl Vatten


Instruktioner

Rör ihop ingredienserna, smaka av.

 

2 kommentarer

Katariina 1 september, 2019 - 18:27

Härligt att du ”är tillbaka” med många inlägg! Har full förståelse och respekt att inspirationen tryter ibland men vi blir alla så glada när du delar med dig av ditt liv! 😊 Menar absolut ingen kritik, blir bara glad!

Svara
Åse 2 september, 2019 - 09:49

Blir bara glad att jag är efterlängtad 🥰

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Recipe rating

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.