Pizza på tunnbröd

av Åse

5,5 pts per pizza

1 skiva lövångers tunnbröd (33 g)
0,5 dl Dolmios extra kryddig pastasås
50 g rökt skinka
rödlök
färska champinjoner
1 dl (30 g) riven ost max 17%
1 tomat
1 vitlök
Krydda efter smak, jag använder gärna italiensk salladskrydda, piffi allkrydda, aromat och Santa marias Vitlök/Örter till de flesta rätter.

Gör så här
Lägg på ingredienserna och krydda.
Sätt in pizzan i varm ugn (ca 250 grader) och låt den få fin färg (osten ska smälta)

Källa: Eget recept


Här har jag även lagt på lite svarta oliver (1 pts extra)

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!