På väg hem från Spanien och tatuering!

av Åse

innehåller annonslänkar

Hej raringar!

Nu närmar sig vårt fantastiska äventyr sitt slut, vi har lämnat Cabo Roig och är just nu ca 30 min söder om Barcelona och når Frankrike om 1 timme och 45 min.
Vi kör på som vi gjorde på vägen ner, dvs längsta resan först innan övernattning i Hannover i morgon.
Bilen är till bredden full! Vi kommer hem med en hel del mer än vi kom ner med haha!

I går gjorde jag och min man något tillsammans,vi tatuerade oss!
Jag har velat tatuera mig sedan jag var typ 17 men inte hittat ett motiv somjag kan stå för. Jag har inte heller letat utan tänkt att motivet kommer till mig och det har det gjort och det bästa är att Daniel ritat den, finns ingen tatuering som min ♥️

The Inker i Torrevieja – vilka killar! Rekommenderas starkt!
Victor som gjorde min, ritade och tatuerade på frihans direkt efter min mall, ingen kalkyl och den blev EXAKT som mallen.

Klockan var över 21 när vi var hemma och vi hade tre hungriga barn som väntade så det blev YOLO på strippen.
Jag tog deras Angus Burgare som är så god! (Massa mat även om man inte äter bröd)

Min lilla pre-teen! Ujujuj fyller 13 i november, det märks om jag summerar det så. 😅

Eftersom jag hade lökringar på tandbetare så byggde de upp med pommes 😉

Luftfuktigheten var inte att leka med ska ni veta i går! Jag drööööp av svett!

Klänningen hittar ni här ovh skjortblusen finns här.

Vi hörs vänner! KRAMAR!

♥️

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Popprinsessan 8 juli, 2019 - 20:13

Vad spännande med tatueringen!
Kram

Svara
Lena 6 juli, 2019 - 12:10

Så snygga kläder på dig! Måste fråga läste att du va missnöjd med dina tatuerade 3D bryn o tog bort med laser. Tycker dina ögonbryn ser jättesnygga ut! Håller precis på o boka tid för 3D bryn själv men är så osäker. Kan inte du berätta om fördelar o nackdelar enligt dig själv?Vore så tacksam för svar ❤️

Svara
Åse 6 juli, 2019 - 13:24

Tack tack!
Hej missnöjd är inte rätt ord men de hade lite skavanker så i samråd med min stylist så skulle vi göra om dem.
När jag gjorde mina 2015 så var min stylist nyutbildad och det visste jag, jag var försökskanin. Idag har hon utvecklats något makalöst så planen är att jag ska göra om dem! Nu fyller jag i med penna för lasringen har inte tagit allt och de är ganska gråblå i botten.
Välj en duktig stylist som har massor med bilder på sina kunder, jag kan varmt rekommendera tatuering av brynen, så skönt att alltid ha fina bryn!

Svara
Kristin 5 juli, 2019 - 22:49

Sååå snygg outfit på dig! Sicken Donna! 😀👌

Svara
Lena 6 juli, 2019 - 13:37

Tack snälla för svar! Okej då förstår jag 🙂 Ja skulle ju vara så skönt o slippa sminka i dom vareviga dag. Svårt o välja för finns så otroligt många ställen o alla har många bilder tycker jag. Var ska du göra dina kanske har du tips på någon duktig?Ha en fin dag!

Svara
Åse 6 juli, 2019 - 13:38

Jag kommer göra om de hos Janes Skönhet här i Hbg 🙂

Svara
Jenny 5 juli, 2019 - 22:13

Åh wow vilken semester ni haft där👍🏼👍🏼 Har varit så intressant att få följa den, hoppas ni tar lite värme hem här till Sverige 🌞🤩

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.