Örtkryddad kycklinggryta

av Åse
0 kommentar

4 portioner á 8 pts

2,75 dl okokt ris (parboiled så håller du nere GI)
2 tetrapack av keldas örtsås
4 kycklingfiléer
1 purjolök

Gör så här:
Koka riset.
Strimla kycklingfilén, krydda gärna med Santa Marias /Viktlök/Örter
Stek upp kycklingen med purjolöken och häll sedan det kokta riset i en ugnsform, fördela den stekta kycklingen/purjon över och töm de två keldasåserna över. Gratinera i ca 250 g med folie över. (ca 10-15 min)

Severa med en god sallad till, tex tomatsallad! (skivade tomater, skivad rödlök och balsamvinäger, italiensk salladskrydda)

Källa: Eget recept

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!