Örtkryddad kycklinggryta

1 januari, 2006

4 portioner á 8 pts

2,75 dl okokt ris (parboiled så håller du nere GI)
2 tetrapack av keldas örtsås
4 kycklingfiléer
1 purjolök

Gör så här:
Koka riset.
Strimla kycklingfilén, krydda gärna med Santa Marias /Viktlök/Örter


Stek upp kycklingen med purjolöken och häll sedan det kokta riset i en ugnsform, fördela den stekta kycklingen/purjon över och töm de två keldasåserna över. Gratinera i ca 250 g med folie över. (ca 10-15 min)

Severa med en god sallad till, tex tomatsallad! (skivade tomater, skivad rödlök och balsamvinäger, italiensk salladskrydda)

Källa: Eget recept


Annonslänkar till Ellos

FAVORITER JUST NU
NY KOLLEKTION UTE! HÄR
¨

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde.


Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.