4,7K
4 portioner á 8 pts
2,75 dl okokt ris (parboiled så håller du nere GI)
2 tetrapack av keldas örtsås
4 kycklingfiléer
1 purjolök
Gör så här:
Koka riset.
Strimla kycklingfilén, krydda gärna med Santa Marias /Viktlök/Örter
Stek upp kycklingen med purjolöken och häll sedan det kokta riset i en ugnsform, fördela den stekta kycklingen/purjon över och töm de två keldasåserna över. Gratinera i ca 250 g med folie över. (ca 10-15 min)
Severa med en god sallad till, tex tomatsallad! (skivade tomater, skivad rödlök och balsamvinäger, italiensk salladskrydda)
Källa: Eget recept
annonslänkar
56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎