ORANGE is the new..

25 september, 2018

Innehåller annonslänkar

Hej hej!

Betar av lite tips till er idag!

Ole Henriksen är en ny favorit när det gäller hudvård och just den här serien TRUTH är min favorit! Underbart lätt och doftar bapelsiiiin!

3-in-1 Melting Cleanser (rengöring) är så skön! När man tar det i ansiktet är det en olja men sedan med lite vatten i handflatorna så bloir det ett lödder när man masserar in i huden. Finns HÄR

Efter rengöring tar jag den populära Truth Serum som jag tipsat er om innan!
Den är en multivitamin för ansiktet. Finns HÄR

C-Rush Brightening Gel Creme är underbar! Doften, lättheten, färgen, allt! Jag har inte använt den så länge men den verkar ju lovande?

Dränker omedelbart din hy i 24-timmars långvarig fukt. Makalöst lätt och fylld med C-vitamin ger denna unika gel-crème frisk och lystergivande fukt som aldrig känns tung eller fet. Fylld med Rose of winter (en mycket vacker och antioxidantrik blomma som finns på Jejuön i Sydkorea) skyddar formulan huden från de skadliga effekterna av föroreningar och minskar synligheten av fina linjer och rynkor. Dessutom fyller denna kraftfulla gel-crème huden med långvarig fukt tack vare essentiella fettsyror, hyaluronsyra och kollagen. Uppenbara en strålande, följsam och ungdomlig Ole-lyster!

Passar alla hudtyper!
Finns HÄR

Just nu har Ellos 20% på Ole Henriksen!
Passa på =)

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.