Nytt bloggingsystem på 56kilo.se!

av Åse

Nu har jag konverterat 56kilo.se till wordpress! Så nu sker all uppdatering via internet, även alla undersidor. Och använder ni Thunderbird som mailläsare kan ni lätt prenumerera på alla nya inlägg via RSS! För vet ni, nu tänker jag börja uppdatera 56kilo.se igen!! Prööööömiss!!
Jag gör ofta massa nya recept så de ska jag lägga in. Det blir både pointsberäknade och LCHF (low carb) för det är så jag äter nu för tiden, en mix av allt.
Jag har slutat dietat. Finished! Jag använder istället sunt förnuft och all den kunskap jag samlat på mig under detta året då jag viktminskat. Jag räknar inget längre, varken points, kalorier eller kolhydrater.
Det innebär att jag äter fortf. ganska lite kolhydrater. Jag äter i princip aldrig ris, pasta och potatis och sällan vitt bröd.
Socker försöker jag avhålla mig ifrån och unnar jag mig det en dag så kör jag LCHF med 20 kolhydrater nästkommande dag (och ibland flera dagar)
Men jag unnar mig allt jag vill ha, men inte alltid.

Om 5 dagar åker vi till grekland en vecka och jag har bestämt mig för att ha ganska strama tyglar. Annars flippar jag ur tyvärr. Det innebär att jag inte kommer äta något sött alls och hålla nere på kolhydraterna som vanligt men annars kommer jag äta allt jag vill ha.

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Linda 21 juli, 2005 - 15:31

Ah, kul att du är igång igen.. måste spana in dina recept också. Alltid bra att få inspiration när man inte vet vad man ska äta till middag.

Hoppas att du får det helt underbart i Grekland 😀

Svara
Maria 19 juli, 2005 - 11:27

Kul att du är igång här igen, gillar dina recept! 🙂

Tänkte även tipsa dina läsare som inte använder Thunderbird om att man kan prenumerera via en nättjänst som heter Bloglines. Använder den själv och tycker den funkar bra.

http://www.bloglines.com/

Svara
Sara 19 juli, 2005 - 11:16

Vad kul att du är igång med viktsidan igen!
Har kikat in lite då och då och letat efter nån uppdatering, men nu så! =)

Schise, bara 5 dagar kvar till Grekland! Så himla härligt! Det kommer säkert att gå jättebra viktmässigt oxå =) Men lova mig att du unnar dig iaf liiiite, det är ju ändå semester 😉

Puss på dig bönan!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.