Ny vecka, en vecka närmre målet!

av Åse

Roligt nästan jämt, idag visade vågen exakt två kilon mer än lägsta vikt 😉 Tur man vet att det är vätska! Jag väger ju som mest några dagar efter lägsta vikt, superkonstigt men så fungerar min kropp!

I går beställde jag ett par nya jeans (30). Insåg även att jag har 5 cm kvar att gå ner! Inte så hemskt mkt men tillräckligt för att märkas på kläderna! Det är dessa sista kilon som jag har kvar som syns mest egentligen Det sk ”finliret”.
2009-05-18-08-47-47

I morgon ska jag göra en köttfärspaj med sojamjöl! Hela pajen har bara 5 nettokolhydrater per portion. Ska bli spännande att se hur den smakar!
Återkommer med recept ifall den är lika god som den ser ut i ”Våra bästa GI recept”.

Något jag börjat med när det gäller min kesellafrukost är att lägga i en halv dl 4% keso! MUMS!
Ikväll ska jag göra Västerbottensburgare i en creme fraichesås med Knorr Kött & Grillkrydda, blir så god smak!

Vill även passa på att säga GRATTIS till alla ni som redovisat så många fina viktminskningar på senaste tid!! Roligt att ni också erfar det positiva med att dra ner på kolhydraterna!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

38 kommentarer

Linda 4 juni, 2009 - 09:43

Vill gärna ha receptet på burgaren…

Svara
Syster Pia 20 maj, 2009 - 16:17

Bra kämpat!! Kramen!!

Svara
susannelotus 19 maj, 2009 - 19:17

grattis till ditt viktras! själv har jag gått upp 8 kg sen i somras då jag var målviktig :0( för mycket frossande i soffan när ungarna lagt sig. jag är helt kolhydrat-tokig!för 2 veckor sen åt jag bara mackor till frukost och tog bort kolhydrater dom andra målen(dina smaskiga reccept såklart) o promenerade 1 timme om dagen samt räknade points. jag gick ner 3,5 kg på 2 veckor-kul!så på söndagen ”firade jag med godis,glass,kakor,pizza osv.. känner att jag måste ta tag i mitt beroende eller vad det är och har nu i 2 dagar kört lchf-dock inte räknat ut precis mängden kolhydrater men tittar så varorna innehåller max 5 kolisar/100 gr som jag fattat att man ska.kommer senare att lägga in lite kolhydrater när jag känner att det är dax -tyvärr har jag känt av halsbränna dom här 2 dagarna -vet du om det kan vara allt fett?jag äter majonäs,fraiche osv i mängder tycker jag men har svårt att nå upp till typ 75% på viktklubbens kostcirkel. detta blev långt men vill iallafall tacka dig för att du har inspirerat mig och sen får jag se om det passar mig lika bra som dig-vi är ju alla olika som sagt.lycka till kramar susanne

Svara
Dessi 19 maj, 2009 - 17:03

Grattis! Din kropp tuffar verkligen på som värsta ångloket! 🙂 Måste kännas toppen!

Själv har jag mina kilon kvar och försöker sluta med lördagsgodiset (tampas fortf. med om jag ska förbjuda sånt helt eller bara nån gång ibland, men nån gång ibland blir lätt till varannan dag). Så jag skriver in allt i giviktkoll igen och har börjat använda ditt fina excel-dokument med kurvorna igen 🙂

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 17:13

Ja du det är ju det där med balansen..
Du kanske ska skippa det tills du är i mål? Sen kan du ju ha ditt lördagsgodis, menar jag 🙂

Svara
Cia 19 maj, 2009 - 14:14

Snygga jeans!

Svara
Sandra 19 maj, 2009 - 12:30

Angående köttfärspajen du ska göra så är den okej att göra.. men som jag tipsade om på min gisida innan så är den väldigt kladdig att ha o göra med.. man får max göra ihopblandningen av degen på 30 sekunder.. sen är de kört och man får kasta in allt (inkl fingrar nästan) i frysen/kylen (beroende på hur bråttom man har)..haha.. samma gäller när du ska pressa ut den i formen!

Sen kan jag höja ett varningens finger för sojamjölet.. alla reagerar inte så bra på det! Här blir det troligtvis aldrig något mer paj med sojamjöl (jag klarade det, men både min pappa och make blev dåliga i olika grader..vet inte vad mjölet eg har för inverkan på magen).

Smaklig spis o grattis till viktminskningen 🙂
kram från sandra

Svara
Mariah 19 maj, 2009 - 10:21

Du är SÅÅÅ inspirerande!
Jag vägde mig i söndags och hade bara gått ner 0,1kg.
Höll på att deppa ihop totalt när jag verkligen kämpat.
Föll för tårta hos svärmor igår och deppade ännu mera.
Men så är man in på din sida idag och läser lite och vips så är motivationen på topp igen!
Jag missade tyvärr GI bilagan du skrev om, typiskt.
Men jag ska nog ta och leta lite lockande GI recept på internet och börja leka lite med den dieten itället för VV.
Värt ett försök.

Det här du skriver om angående nettokolhydrater,
är det något jag kan lära mig genom GI eller tillhör det någon annan diet?

För övrigt så har jag ett par blåsvarta Squin jeans på mig just nu i storlek 30 🙂
Unnade mig ett par nya jeans förra veckan, skönt att slippa mammajeansen.
Squin är så snygga i modellen!
Ljusa som du köpt ska jag inhandla när jag kommer under 70kg har jag bestämt, ett lockbete inför midsommar.
Jag har ju kommit en bit på väg sen min senaste graviditet när jag tänker efter.
Mycket tack vare din blogg.
Tack tjejen!
Ha en härlig tisdag.
Hälsningar Mariah Geijer, Edsbyn

Svara
Tjorven 19 maj, 2009 - 10:12

gud vad jag är imponerad av dig. Själv gav jag upp efter 8 kg minus och våren kom. 🙁
vart tog motivationen vägen????
kämpa på jag följer din blogg med spänning 🙂

Svara
Chrissan - Pusen 19 maj, 2009 - 10:10

WOW snygga jeans. Du har kämpat verkligen super duktig. Grattis till dig…. 🙂

Svara
kp79kp 19 maj, 2009 - 09:26

Hej!
Grattis till framgångarna.
Kör GI själv och tivs väldigt bra med det.
Blev fundersam över det du skrev att du vägde 2kg mer, hur lång tid tar det innan vätskan är borta och viktminskningen fortsätter ?

Kram

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 09:52

Idag var jag nere igen på lägsta vikt så det kan försvinna på en dag.

Svara
emho 19 maj, 2009 - 08:39

Hur smakade Köttfärspajen?

Emma

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 09:21

Vet inte, ska göra den ikväll ev.

Svara
Erica 18 maj, 2009 - 22:07

Du är så bääääst!! Jag avundas dig!
Har du slutat skriva points antalen i maträtterna du gör??
Så himlans bra när du räknar ut det!!

Kram Erica

Svara
Jenjo 18 maj, 2009 - 18:11

Grattis till din viktminskning. Även om du just nu är ”fylld med vatten”. Själv gick jag ner 1,4 kg denna vecka, men då har jag oxå haft magsjuka i helgen. Så jag försöker att inte glädja mig för mycket.
Jag har ju ca 14 kg kvar som jag vill gå ner och jag kan bara säga att det känns betyligt lättare när jag äter ungefär som dig. Sockersuget är som bortblåst. Så jag bugar och bockar för att du inspirerat mig att komma igång.
KRAMIS

Svara
Cybertjejen 18 maj, 2009 - 17:55

Vilka snygga jeans.
”Roligt” att de klädera inte passar längre

Svara
malla76 18 maj, 2009 - 16:43

Gud du är så duktig alltså. Jag är så otroligt imponerad. och själv har jag lyckats gå ner 5 kilo så jag är otroligt stolt över mig själv även om jag fortfarande och rund men men.

Svara
Åse 18 maj, 2009 - 17:19

Klart du ska vara stolt!! GRATTIS!!

Svara
Pulver 18 maj, 2009 - 15:43

Pajen låter smarrig

Svara
webba 18 maj, 2009 - 14:47

Låter gott! Väntar på ditt betyg på pajen. Jag vet vad du menar med ”finliret”, har själv 7 kilo till målvikt men har svårt att hitta motivationen just nu – så tack för att du inspirerar!

Svara
sanna1 18 maj, 2009 - 14:35

Du är juh snart i mål…grattis….jädrans vad du har peppat mig med din sida….gi tänk för hela slanten. Och så mätt jag är och vad bra jag mår…grattis till nya jeans-strl.

Sanna

Svara
Linruz 18 maj, 2009 - 13:10

Härligt att få shoppa i mindre storlekar. kom hem med ett par byxor idag i en storlek som jag inte kunnat ha på flera år.
En riktigt härlig känsla.
Kram

Svara
Åse 18 maj, 2009 - 15:33

Grattis vännen, visst är det en skön känsla!!

Svara
a-k 18 maj, 2009 - 12:12

Snygga brallor! JAg har så kraftiga vader , även som ”smal”, så jag kan aldrig ha så´na där. Det bidde inget test, jag fick min mens på dagen men det gör inget. Nu känns det som jag har mer kolla iaf och kan ha koll på ägglossning. Tråkigt är ju att sambon är borta mån-tors jämt men vi får hoppas på tur och göra det bästa! HA det så bra på trippen , för det var väl idag.. =))

Svara
Pillan 18 maj, 2009 - 11:19

Köttfärspajen är jättegod, har gjort den flera gånger 🙂

Svara
Katarina 18 maj, 2009 - 10:21

shit va duktig du har vart..idag är min första dag me gi och jag hoppas de kommer fungera men e lite svårt me recept och så men så hittade jag din sida å här e ju mkt kanontips..men har du lust kan du väl skicka lite förslag hur man lyckas som bäst=) kram katarina

Svara
isabeli 18 maj, 2009 - 09:53

Härligt att köpa lite nya smala kläder 😀 Längar dit!

Svara
Jessica 18 maj, 2009 - 09:27

Snygga jeans! Jag har inte lyckats hitta dom andra du köpte! Dom gillade jag! Ja vikten är väl upp o ner och det är det som är så fantastiskt:) Västerbottenburgare låter jättegott! Har du receptet här?

KRAAM

Svara
Åse 18 maj, 2009 - 09:32

Nej jag hittar inte heller dem längre så de kanske utgått :/

Nej jag lägger bara i riven västerbottensost i burgarna: Västerbottensburgare 😉

Svara
Jessica 18 maj, 2009 - 10:26

jasså, jag trodde att det var i år du köpte dom anra jeansen:( jaja.
Ah var det så lätt med osten:) hihi

KRAM

Svara
Åse 18 maj, 2009 - 10:28

Jaaaa men det var det ju, köpte dem i slutet av april.

Svara
Jessica 18 maj, 2009 - 10:54

Suck. Här sa dom att dom inte fått in några sådana modeller än.Utan att det kommer . Har du modell namnet på dom så kan man kanske söka på dom om dom kommer att få just dom?

Åse 18 maj, 2009 - 11:40

Nej det står bara ”Fit squin” i dem och det är ju modellen som heter så och det finns massa olika jeans inom den modellgenren.
Om jag åker ut till Väla så kan jag kika om de har dem kvar, de fanns inte i Webshoppen iallafall.

Jessica 18 maj, 2009 - 11:44

nä där kollade vi också nämligen :(ATTANS. Ja ser du dom kan du få kolla :))

TACK O KRAM

Susanne 18 maj, 2009 - 09:16

Hej
brukar vara här och läsa varje dag för man blir så otroligt peppad av dig och dina framgångar. Jag skrev in mig på VV förra veckan och i morgon ska jag väga mig för första gången. Blir spännande. Jag tänkte anamma dina kostvanor om ett tag när jag blivit lite varm i kläderna för det verkar ju fungera. Kul med nya jeans!!!! Jag längtar tills jag kommer i mina favvojeans igen, det blir om ca 20 kilo.

Kram
Susanne

Svara
Åse 18 maj, 2009 - 09:34

Lycka till!! Ja börja du med VV, VV fungerar ju bra också! Men ett bra tips: Bli inte fetträdd! Dvs jaga fettsnåla alternativ, kika på innehållsförteckningen på de fettsnåla alternativen, är kolhydratvärdet högre än de ”vanliga” alternativen så har de lagt i socker istället för att behålla smaken – inte bra!

Svara
Åse 19 maj, 2009 - 20:08

Lycka till nu Susanne!!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.