Ny vägningsdag!

25 januari, 2009

Jag kommer ha fredagar som vägningsdag i fortsättningen! Så i morgon blir det ingen vägning. Dessutom firade jag mina -10 kg men en pizza idag! haha, så vi får väl se hur det ser ut på fredag!
Att jag byter dag beror på att jag sedan som målviktig tänker äta ganska fritt på helgerna och då känns inte måndagarna som en bra dag, utan fredagen kommer fungera bättre.
I morgon är det en ny nyttig dag! Hoppas ni alla får en fiiiin vecka så hörs vi om några dagar!

PS: Jag har lite internetpaus, det är därför jag är ganska så tyst här inne. Ibland blir det för mycket av det goda.

 

Vill du ha mer inspiration och tips på goda 56kilo recept varje dag? Gilla då 56kilos sida på facebook så får du dagligen massor med mattips från mitt arkiv i ditt flöde!

5 kommentarer

Maria 29 januari, 2009 - 10:34

Har också fredag som ”vägdag”, det funkar kanon för mig. =) Då kan man unna sig några points extra under helgen utan att få dåligt samvete. 😉

Svara
Anna A 26 januari, 2009 - 18:40

Av ungefär samma anledning har jag onsdagar som vägdag, känns som en bra mellanväg. Helgens synder har hunnit balanseras och man kan ta nya tag inför nästa helg! Funkade toppen förra resan och verkar ge lika bra resultat den här gången!
Vi ses på fredag!

Svara
Marie 26 januari, 2009 - 17:03

Ja jag håller med dig, har också bytt vägdag till fredagar. Vi gör ju ändå en resa för livet, så då är det lika bra att lära sig från början… randigt! 😉

kram

Svara
Jessica 26 januari, 2009 - 16:39

ahh nu minns jag..jag hade en förmåga att sväva i väg så mycket på helgen så det kändes som det bara var +-o för att jobba i fatt svullohelgen med allt vatten kroppen samlade då.. har det funkat för dig innan med fredagar?

Svara
Jessica 26 januari, 2009 - 16:36

smart drag! Jag undrar om jag ska härma dig? har dock testa det innan och har alltid fallit tillbaka till måndagar i alla fall..hmmm

KRAM

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.