Ny tidning! Med fokus på god och naturlig mat!

av Åse

Nu är det dags för en ny tidning som fokuserar på glutenfri, naturlig och hälsosam kost!
Anne Aobadia som var redaktör för tidningen Mat & Hälsa som jag var receptkreatör i kommer nu äntligen ut med en ny tidning, en mattidning där alla som älskar god och näringsrik mat utan pekpinnar kommer älska!
Jag kommer vara delaktig även i denna, inte som matkreatör utan som inspiratör med ett eget uppslag med allt från mat till mode och träning! =)
Om ni tecknar er som prenumerant innan 11 mars så hinner ni få premiärnumret i brevlådan (kommer ut 26 mars)
3 nummer för 99:- Som hittat!! =)
Matkarlek-ettandummy_grande

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

16 kommentarer

Iris 3 mars, 2015 - 10:51

Hej Åse
Säger som så många andra. Tack för inspirationen och alla goda recept.
Jag är också bland många som beställt prenumeration.
Kram

Svara
Hanna 3 mars, 2015 - 10:07

Vad roligt för dig!

Svara
Josefine 3 mars, 2015 - 09:32

Hej! Tack för receptet du bjöd på på Nyhetsmorgon, det blev så himla gott! Jag testade det samma kväll och gjorde en egen pizzasås till 🙂 skrev om det här: http://anotherfoodblog.devote.se/blogs/29770927/crpes–la-cappiriciosa.htm
<3

Svara
Marja - Baka Sockerfritt 3 mars, 2015 - 08:59

Jag längtar så tills denna tidning kommer!

Svara
Sofia 3 mars, 2015 - 08:30

Tidningen beställd :-). Vill bara passa på att tacka för din kanonblogg och all inspiration du ger mig under veckorna!

Svara
Åse 3 mars, 2015 - 09:03

Tack, vad roligt att höra! =)

Svara
Kathrin 3 mars, 2015 - 08:28

Då var det beställt, spännande med en ny tidning 🙂

Svara
Nathalie 3 mars, 2015 - 07:20

Efter att i så många år köpt kokböcker ocks er de samla damm i hyllan pga inspirationsbrist blev jag så taggad av din bok (som jag köpte igår). Idag blir det mandelmjölk och kesobröd 🙂

Svara
Åse 3 mars, 2015 - 09:04

Vad härligt! Kör på Nathalie! =)

Svara
Camilla Sprigg 2 mars, 2015 - 20:07

Hej på dig!
Jag vill tacka dig för all inspiration jag fått från din blogg under lång tid. Gillar även dina goda recept. När jag läser om din historia känner jag igen så mycket från min egen. Jag vill få in bra rutiner och sunda vanor, lyckas nog ganska bra, Jag har bloggat på camillasvitavilla under många år och har nu startat en ny blogg där jag skriver ganska långa texter och då vill jag göra som du…få texten att…fortsätter här…men hur länkar jag vidare. Jag har hållit på i flera dagar….jag har texterna på worddokument, men hur gör jag?

Svara
Sara 2 mars, 2015 - 17:25

Hej Åse!
Vill först bara säga att jag tyckte du var jättebra i nyhetsmorgon!!! Har läst din blogg sen, jag tror det var nångång 2005 (på den gamla pointstiden). Minns att jag skrev ut alla nya recept som jag samlade i en pärm, tyckte din matlagning var toppen redan då =) Nu äter jag inte längre 9 potatisar till en måltid utan käkar mer kolhydratsfattigt. Efter min första förlossning gick jag ner alla de 30 kg jag samlat på mig utan att de ens var jobbigt. Nu har jag precis fått ett till barn och har en lika lång resa framför mig men med din hjälp, både blogg och kokböcker vet jag att jag kan! Ville egentligen bara säga att jag tycker du är toppen och har inte sagt ett knyst på alla de år jag läst här så det är ju på tiden!

Svara
Åse 3 mars, 2015 - 09:05

Hej sara! Vad glad jag blir av att höra ifrån en gammal stammis! =) Hoppas det inte var sista gången! =)
Kör på, det kommer du klara galant!! Kram!

Svara
Jeanette 2 mars, 2015 - 16:21

Hej Åse!
Vad kul med en ny tidning, har precis tecknat en prenumeration:))
Recept och idéer kan man aldrig få för mycket av!
Önskar dig en bra vecka och hoppas förkylningen gått över…kram

Svara
Camilla p-a 2 mars, 2015 - 16:18

Tack Åse, då var det beställt! 😉

Svara
Mikael svedberg 2 mars, 2015 - 14:52

Hej på er
Jag undrar vart man köper eller premunera på nya tidningen ni gör reklam för
Mikael Svedberg

Svara
Åse 2 mars, 2015 - 16:33

Hej! Följ länken i inlägget bara 🙂

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.