Nära!

av Åse

Alltså ni får ursäkta att jag tjatar men jag är bara så förvånad över att ta på mig kläder som passar! Som jag skrivit innan så har det mentala på mig inte riktigt hängt med i denna viktminskning. Jag fick för mig att prova ännu lite kläder jag inte kunnat ha på minst 2 år, 2 av jeansen har jag aldrig haft på mig eftersom jag köpt dem när jag velat gå ner ett par kilon.
Dessutom så kom jag i ett par jeans jag hade på mig när jag var som smalast, iofs så satt de ju lösare då (såklart!) men jag kom i dem och det får mig att dra slutsatsen att jag kommer nog inte kunna gå ner till den vikten jag hade då, det är 6 år sedan och ett barn senare och kroppen väger ju mer ju äldre man blir även om man har samma procentfett. Tror att 56 kg då motsvarar ca 57-58 nu.. jaja vi får se, men man blir så chockad och glad och exalterad på samma gång när man inser att målet ligger på andra sidan gatan och inte på andra sidan skogen som det egentligen känns!

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Sanna 25 augusti, 2004 - 21:50

Helt sjuuukt underbart! Jag tror dig! Allvarligt så har det nog med att göra med den här knasiga dumma förvrängda självbilden man har!!!
Fattar du vad jag menar? När man är tjock så ser man inte det på nåt vis, man ser sin inre bild av hur man VILL se ut liksom. Sen när man är smal (efter man insett att man är tjock och tagit tag i det) så får man en annan förvrängd bild av sig själv fast som tjock.
Du ska bara veta vilken smal pingla du är 😉 Kramis!

Svara
ann 25 augusti, 2004 - 13:41

men vad härligt Åse!! Är det så att kroppen blir tyngre allt äldre man blir? Hade jag ingen aning om, det enda jag vet är att muskler väger mer än fett;)
Tjata på du! Det är sååå härligt att följa dig gumman!!
Kraaaam//

Svara
Bina 25 augusti, 2004 - 12:58

Härligt! Visst är det skönt! *minns* när jag drog fram avslutningsjeansen från nian och fick på mig dem trots att jag nästan tyckte att det var ett hån att ens försöka….

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.