Några ord..

av Åse
5 kommentarer

Ooooj! Ett tag sen jag uppdaterade! Har varit lite off och med det motivation att uppdatera här! Tyvärr har det smygit sig in några dagar då jag inte varit så duktig men jag tror inte det inneburit något på vågen direkt. Jag vägde mig aldrig i torsdags av diverse skäl. Men på torsdag knatar jag iväg igen! 🙂

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Alexandra 7 februari, 2006 - 18:33

Gumman, ibland så går det upp och ner med motivationen, man ramlar och så reser man på sig och borstar av dammet för att gå vidare.

Håller tummarna för att det går bra för dig på torsdag :))

Kraaaaaaaaam!!!

Svara
vickan 7 februari, 2006 - 16:57

asch det är ju så…går upp och ner.. man kan inte alltid vara på topp. Tror det kommer gå suuper bra till på torsdag..jag kör med nya tag jag med:) ska försöka orka lägga in alla nya recept jag testat på vv-sidan snart..
Pöööööööööss

Svara
Sofia 7 februari, 2006 - 11:09

Pepp,….Kommer gå kanon. Du kan ju det här tjejen ;-). Själv så kommer *Viktigt med Fia* att snart öppna igen. Har 10 härliga Fia-kg att kämpas med.

Kramkram

Svara
Cia 7 februari, 2006 - 10:22

Visst är det lite trökigt när motivationen ibland försvinner 🙁 Men jag är säker på att vågen kommer att fortsätta nedåt. Lycka till på vägningen!

Svara
Sara 7 februari, 2006 - 10:12

Pepp pepp till dig 🙂 Hoppas det går bra på torsdag!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!