Mitt i julmaten..

av Åse

Mitt i chokladpraliner, glögg och feta prinskorvar sitter jag och förbereder för den stora satsningen jag ska göra den 1 januari. Detta gör jag genom att läsa artikel efter artikel av Fredrik Paulún! 4 böcker har jag köpt och AHA känslorna är många! Tänk om jag bara vetat allt detta innan!! Nu är jag så taggad så det liknar ingenting! Nu suger jag till mig allt som kommer effektivisera min fettförbränning. Givetvis det jag först och främst kommer börja med är träningen. Jag kommer ta morgonpromenader varje morgon, dessutom ska jag börja träna igen (har inte tränat sen lanzarote).

En del av det jag kommer ändra/införa:

1. Öka vattenintaget. Jag är en av de där som är usla på att dricka vatten och dricker för mycket lightprodukter.

2. Följa GI och därigenom hålla blodsockret i balans och med det minskad insulin vilket ger bättre fettförbränning! T.e.x äta mer protein, utesluta vitt mjöl, klibbigt ris, bakad potatis, minska sockerintaget och istället äta fullkornspasta, parboiled ris och kokt potatis. Givetvis äta rikligt med grönsaker och frukt till måltiderna.

3. Äta rågbröd med hela korn, hellre än annat bröd (mjukt + hårt)

4. Lägga de stora måltiderna mitt på dagen och äta mindre mängd på kvällen.

5. Kommer äta kosttillskott så som kalcium och omega-3 (förbättrar fettförbränningen)

Två väldigt bra artiklar:
http://www.paulun.se/paulun_pop.asp?idContent=368
http://www.paulun.se/paulun_pop.asp?idContent=350

De som känner mig vet hur otroligt projektinriktad jag är, för mig är saker ofta allt eller inget 🙂 Så jag tror detta kommer bli kanon! Nu ska de sista 5 envisa kilona bort!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Madde 3 januari, 2005 - 20:50

En kompis använder sig av GI metoden, funkar bra på henne.
Tidigare var hon alltid småhungrig, men inte nu längre.
GI brödet som finns är gott 😉

Lycka till

Svara
Sanna 3 januari, 2005 - 11:03

Det låter som om du kommer att fixa detta bra! Själv ska jag oxå börja om nu, det har smögit sig på alltför många kilon under december för min del. Jag är inte riktigt lika taggad än men ska verkligen försöka hitta motivationen.
Vilka böcker är det som du läst? Vill verkligen ha lite tips! Massor av kramar

Svara
Åsa 2 januari, 2005 - 21:08

Vet du Åse?!?! Jag blev heltaggad av F.P och GI nu i början av vintern, och på 6 veckor har nästan 10 kilo rasat av!!! Bara genom att äta enligt tallriksmodellen och livsmedel med lågt gi. Jag är sååå motiverad, och känner att detta är sååå rätt! Det slår VV med hästlängder tycker jag! Motionen har jag förståss lagt till, jag går promenader med stavar varenda dag. Kram!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.