Mischa Barton på Campadre!

19 juli, 2012

Go morron på er!! <3 Tips! Mischa Barton väskor på Campadre i dag! Denna klickade jag hem, söt! Har varit på jakt efter en snygg konjaksbrun väska.

Nästa onsdag är det Primeboots på kampanj!! Den kampanjen har jag längtat efter!!

 


Annonslänkar till Ellos

6 kommentarer

Christina 22 juli, 2012 - 20:56

Hej Åse
Har du funderat på vilken storlek du ska ha på bootsen om du beställer? Vissa säger att storleken är helt normal men andra säger att man ska ta en storlek mindre. Blir så förvirrad. Har ju ingen lust att skicka tillbaka bara för att ta hem ett par extra och prova. Hur ska du göra?
Kram
Stina

Svara
Åse 23 juli, 2012 - 10:25

Jag brukar aldrig ha problem när jag köper skor, jag är en 38:a så jag beställer 38 i primebootsen och hoppas de passar!

Svara
Therese 19 juli, 2012 - 09:51

Ja, Campadre har massor av trevliga kampanjer hela tiden. Men just nu vågar jag inte beställa därifrån, har haft stora problem med mina senaste beställningar och än är inte problemen slut… Tyvärr =( Hoppas att de löser alla problem så jag vågar handla igen.

Håller med ang ditt förra inlägg, som väldigt överviktig var kläder inte kul, nu när jag ”bara” är fet så har det blivit mycket roligare. Jag köpte en OM kofta på rean i början av sommaren, ett nummer för liten bara för att ha något att se fram emot till hösten 😉 Hade aldrig lagt så mycket pengar på ”en vanlig kofta” för ett halvår sen.. =)

Svara
Åse 19 juli, 2012 - 10:00

Åh vad synd!!! Vad är det då??? Jag har beställt massor därifrån men aldrig haft problem, däremot vet jag att de har omstrukturerat nu och jag misstänker att det ställt till en del för många :/ Mina leveranser var lite för senade ett tag men jag är i fatt nu.
Precis!! Det är trivsamheten som styr om kläder är kul!

Svara
Therese 20 juli, 2012 - 13:34

Två försenade beställningar som jag efter ett par veckor försening försökte avbeställa då jag inte längre behövde sakerna (sommarsandaler tex.) och som tillslut ändå levererades och i paketet var det helt fel saker. (Fast på påsarna stod det rätt artikel nummer och så.) Varorna är i retur men well, det går ju inte att få tag på företaget just nu så jag känner mig ganska less.

De har tex inte haft telefon igång sen innan sommaren…. Eller jag antar att de hade tele igång då, men inte senaste två månaderna.

Svara
Åse 21 juli, 2012 - 13:43

Just detta med att de i princip inte går att få tag på just nu har jag hört om och det är ju helt otroligt!!! Hoppas de förändrar sin service för just nu är det under all kritik!!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.