Min nya bok går att förbeställa!

av Åse
Betalt samarbete med mig själv, Adlibris och Tukan Förlag

Nuuuuu kan ni äntligen förbeställa min nya bok Åses Kök: Så lyckas du med lågkolhydratkost – en komplett guide!

Det känns helt galet roligt att den äntligen är på väg! Min sjunde bok och egna sedan 2015! (Har ju gjort 3 böcker med Anna sedan dess)

Jag är så stolt och glad över den här boken! Viktminskning med LCHF var ju min bästsäljare och jag får fortfarande så många frågor om den, varför den inte går att köpa längre. Jag bestämde mig då för att göra en ny bok, med uppdaterad kunskap! En bok för alla de som vill viktminska med lågkolhydratkost, som vill hitta hälsan och bara må bättre och få resultat!

Jag lade ut den på instagram i går kväll. Där är lite screenshots från boken.

1 år av tanke, planering, kreation, ångest, stress, lite mer stress men desto mer längtan och förväntan är över! Lycka! ❤
”Best of me” – Min Sjunde bok och en tvättäkta 56kilo / Åse bok! 
Allt jag lärt mig om mig själv och av alla människor jag mött under dessa åren – gillade ni ”Viktminskning med LCHF” så är detta efterföljaren. Och jag vill kraftigt betona, detta är inte enbart en viktminskningsbok, det är en livsstilsbok, är det viktminskning du är ute efter så kommer du få tydliga verktyg, inspiration och massor med motivation och jag kan i princip garantera resultat. Jag har redan fått fantastiska resultat på testperson ☝🏻💕 Vill du hitta till en sund lågkolhydratkost för hälsa och välbefinnande? Då har du också hittat rätt bok.
Vill du hitta motivationen och verktygen till att äta mer medvetet och hälsosamt men köra ditt eget race?
Då är även detta boken för dig!
Vill du träna effektivt på lågkolhydratkost? Då får du veta hur du ska lägga upp din kost! Du kanske bara vill komma igång att träna?!
Givetvis finns det ett gediget kapitel om periodisk fasta som jag själv haft som livsstil sedan 2012.
Sist men definitivt inte minst! Enkla, smakrika recept! Ja. Ni vet! Livet ska ju vara gott att leva! 😎

Om boken:
Fritt från Gluten och tillsatt socker

Att begränsa mängden kolhydrater i maten ger stora hälsovinster. Äter du dessutom rätt kolhydrater får du ännu bättre effekt.

För tio år sedan upptäckte Åse Falkman Fredrikson lågkolhydratkostens alla fördelar. Hon märkte snabbt att hon mådde så mycket bättre, gick ner i vikt och att sötsuget försvann. Bland mycket annat. Och att resultaten var bestående.

Här i Åses kök får du veta precis hur du ska göra, tänka, välja/välja bort, planera, tillaga och njuta av dina nya vanor. Du får helt enkelt alla verktyg för att må bra, nå dina mål och leva hälsosamt. Bokens goda och lättlagade recept ger dig den sista pusselbiten för att lyckas på riktigt!

Åse Falkman Fredrikson är en av Sveriges populäraste kostrådgivare och hennes blogg 56 kilo är en av de största och mest välbesökta. Åse har skrivit flera bästsäljande böcker om mat och hälsa.

HÄR kan ni förhandsbeställa boken! Dela gärna på facebook och instagram till någon ni tror skulle uppskatta boken! 💕

 

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Marie 2 augusti, 2018 - 20:02

Du ger så härlig inspiration så måste såklart ha den nya boken … nu beställd!!Väntar och längtar🤗Marie

Svara
Åse 3 augusti, 2018 - 11:42

Tack snälla! 😍

Svara
Lana 28 juni, 2018 - 00:18

Grattis Åsa

Svara
Maria 27 juni, 2018 - 20:56

Ååh så fin!!! Grattis 😊

Svara
Sandra 27 juni, 2018 - 20:11

Åh så spännande! Den boken blev jag jättesugen på nu när jag läste om den. Jag köpte en annan bok som du skrivit nyligen och gillade den jättemycket så den här gör säkert inte heller mig besviken!

/Sandra http://kojatillslott.se

Svara
Masale 27 juni, 2018 - 19:37

Åh så kul. Jag har ännu ingen bok av dig, med plockar många recept från din sida.
Blir nog ett klick på denna nästa gång från Adlibris 🙂

Grattis! 😉

Svara
Camillapa 27 juni, 2018 - 19:36

Du får väl göra en nyrelice på boken, så att vi som förbeställer kan få boken signerad…gärna på in the pink i Malmö!😆😉
Nu är snart väntans tider slut. Vet du när den släpps?
Kram duktiga, duktiga du!
Ps Får man fråga vad du har som sysselsättning nuförtiden? Och hur du tog dig dit? Du verkar mestadels så nöjd med livet! ☺️ Kanske lite inspiration till oss andra som vill vidare men inte riktigt vet hur!😉

Svara
Åse 28 juni, 2018 - 14:29

Haha vi har lite småplaner på ett event i Malmö, vi får se!
Den kommer vecka 33! =)
Företaget är min sysselsättning! =) Bloggen, böckerna och allt kring det! KRAM!

Svara
Camillapa 29 juni, 2018 - 00:31

Åh, hoppas det blir av, det i Malmö!👍 Kanske du skulle kunna göra något blogginlägg om din resa dit du är nu? Hur man kan utbilda sig om man vill försöka sig på detta!? Vad man kan tänka på och hur man skapar en blogg?!
…lite blogg förslag och önskemål från mig.😁
Kram

Svara
Kerstin Graneli 27 juni, 2018 - 18:43

Hej Åse. Undrar om det går att komma förbi och köpa den av dig? Mvh Kerstin Granéli

Svara
Åse 27 juni, 2018 - 19:28

Hej! Som det är nu dröjer det ett bra tag innan jag har den hemma. Beställer du via adlibris får du den vecka 32-33 🌸

Svara
Anna Haeggman 27 juni, 2018 - 17:05

Åh så roligt! Grattis till ännu en bok!! Din första med guldkant är fortfarande min favorit! Har alla dina. Ska köpa även denna. Inte för att jag varken igentligen behöver eller har plats för ännu en bok utan bara för att jag helt enkelt ogenerat älskar kokböcker och dina är alltid så fina och välgjorda!
Kram!!

Svara
Åse 27 juni, 2018 - 19:27

Gulle ❤️🌸 Kram!!

Svara
Anette 27 juni, 2018 - 16:51

Hej Åse. Är boken inriktad på lchf eller lågkolhydratkost utan visst fett som är med lchf? Eller kanske båda 😃 min galla klarar tyvärr inte fett så just nu äter jag enligt GI metoden. Jag tycker att alla dina recept ser goda ut men innehåller ofta för mycket feta produkter för min kropp. Köper gärna boken om jag tål recepten

Svara
Åse 27 juni, 2018 - 19:27

Hej!

LCHF/ lågkolhydratkost och Keto är samma sak 🙂 Hur mkt fett man har i recepten är upp till var och en. Mejerier kan man alltid anpassa och använda magrare alternativ av. Samma så klart med ost. Mina recept funkar ju så, att de är inspiration och sedan kan man anpassa själv.
Har man gallbesvär kan man sakta men säkert introducera mer fett i sin kost för fett är ju nyttigt 😎
Recepten är näringsberäknade! 🌸

Svara
ÅsaS 27 juni, 2018 - 15:54

Velar.. Förbeställa eller beställa signat ex via dig.. Vill ju ha boken, helst redan igår. 😂 Och att boken är bra på alla sätt kan jag med lätthet förstå, med tanke på övriga böcker du skrivit och medverkat i.
Kram och grattis! 💕

Svara
Åse 27 juni, 2018 - 15:55

Äh beställ och skicka ner till mig, du har ju adressen 😘😘😘

Svara
Alexandra 27 juni, 2018 - 15:11

Beställd!
Längtar redan 🙂
/Alexandra

Svara
Petra 27 juni, 2018 - 14:53

Så!🤗
Beställd. Ser verkligen fram emot den.
Kram Petra

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.