Mer franskbröd och isbollar

15 juli, 2011

Ohhhhhh så vackert, eller hur!!?? Jag använder skärmaskinen i dag och fick ut 21 vackra skivor från LCHF Franskbrödet!


Nyrostat med smält bregott på 🙂


Nu frulle!!

Ett stort glas kolsyrat vatten till mackorna och kaffet och dessa roliga isbollar har jag köpt från Helsingborgsföretaget NinasMat! Rara Nina kom hit med en provboll för ett tag sedan och sedan köpte jag två paket roliga isbollar, ett paket fick Anna när vi var där och ett behöll jag själv! Isbollen smälter sakta och ger god smak i ett glas vatten! Jag har två klyftor lime i dessa men man kan ha hallon, mynta, you name it! Flera bollar i en karaff tex! Några limeisbollar i en karaff Ananasmargarita kanske? 😉

20 kommentarer
0

20 kommentarer

Sara 10 september, 2014 - 21:08

Hej Åse!
Tack för rolig inspiration såhär i början av mitt LCHF-liv. Det verkar som att det är lite bekymmer med dina länkar. Länken till franskbrödet i detta inlägg fungerar inte, och inte länken till ostbrödet i en kommentar ovan heller. Leder bara till 404 Sidan hittas inte.

Tråkigt! Kan du lägga upp en ny länk till franskbrödsreceptet?

Sara

Svara
Åse 10 september, 2014 - 21:24

Det är problem med servern. Det är därför.

Svara
Åse 10 september, 2014 - 21:31

Du hittar för övrigt alla mina brödrecept här: (många som är betydligt godare än det du refererar till)
http://56kilo.se/kategori/recept/lchf-brod/

Svara
Maria Malm 9 augusti, 2011 - 16:35

Bakade lchfbrödet idag och det blev galet gott! Jag hade dock i ett extra ägg dåp jag tyckte det var lite väl stabbigt men jag antar att det beror på hur stora äggen är! 🙂

Svara
Åse 9 augusti, 2011 - 16:44

Haha ja det gör det nog men sedan är det ju tycke och smak =) Det är fritt fram att laborera fram det man tycker smakar bäst =)

Svara
Sara & Busungarna 22 juli, 2011 - 10:16

Jag måste fasen springa ner på stan (översättning för skåningar??: spring inom stan. haha) och köpa mig en sån där avlång bakform. Har bara runda…
Sitter just nu och avnjuter nybakta ostfrallor med smält bregott på. Mmmmm! Fick hem ett paket från LCHF-butiken igår så nu har jag testat med BakePro för första gången och wow, det gjorde verkligen skillnad!! Smakar ju helt och hållet som vanligt bröd! Supergott! Enda skillnaden är att jag faktiskt känner mig mätt redan efter EN fralla! 😀

Svara
Åse 22 juli, 2011 - 13:16

Haha, njae inom gör man bara in till ngt under tak *S* Här säger vi ”Ner till stan” 😉 moahaha
Kul att det smakade!!! Visst blir det skillnad med BakePro!! Kraaam

Svara
1 2

Tack för att du ger feedback!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.