Mer franskbröd och isbollar

av Åse

Ohhhhhh så vackert, eller hur!!?? Jag använder skärmaskinen i dag och fick ut 21 vackra skivor från LCHF Franskbrödet!


Nyrostat med smält bregott på 🙂


Nu frulle!!

Ett stort glas kolsyrat vatten till mackorna och kaffet och dessa roliga isbollar har jag köpt från Helsingborgsföretaget NinasMat! Rara Nina kom hit med en provboll för ett tag sedan och sedan köpte jag två paket roliga isbollar, ett paket fick Anna när vi var där och ett behöll jag själv! Isbollen smälter sakta och ger god smak i ett glas vatten! Jag har två klyftor lime i dessa men man kan ha hallon, mynta, you name it! Flera bollar i en karaff tex! Några limeisbollar i en karaff Ananasmargarita kanske? 😉

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

20 kommentarer

Sara 10 september, 2014 - 21:08

Hej Åse!
Tack för rolig inspiration såhär i början av mitt LCHF-liv. Det verkar som att det är lite bekymmer med dina länkar. Länken till franskbrödet i detta inlägg fungerar inte, och inte länken till ostbrödet i en kommentar ovan heller. Leder bara till 404 Sidan hittas inte.

Tråkigt! Kan du lägga upp en ny länk till franskbrödsreceptet?

Sara

Svara
Åse 10 september, 2014 - 21:24

Det är problem med servern. Det är därför.

Svara
Åse 10 september, 2014 - 21:31

Du hittar för övrigt alla mina brödrecept här: (många som är betydligt godare än det du refererar till)
http://56kilo.se/kategori/recept/lchf-brod/

Svara
Maria Malm 9 augusti, 2011 - 16:35

Bakade lchfbrödet idag och det blev galet gott! Jag hade dock i ett extra ägg dåp jag tyckte det var lite väl stabbigt men jag antar att det beror på hur stora äggen är! 🙂

Svara
Åse 9 augusti, 2011 - 16:44

Haha ja det gör det nog men sedan är det ju tycke och smak =) Det är fritt fram att laborera fram det man tycker smakar bäst =)

Svara
Sara & Busungarna 22 juli, 2011 - 10:16

Jag måste fasen springa ner på stan (översättning för skåningar??: spring inom stan. haha) och köpa mig en sån där avlång bakform. Har bara runda…
Sitter just nu och avnjuter nybakta ostfrallor med smält bregott på. Mmmmm! Fick hem ett paket från LCHF-butiken igår så nu har jag testat med BakePro för första gången och wow, det gjorde verkligen skillnad!! Smakar ju helt och hållet som vanligt bröd! Supergott! Enda skillnaden är att jag faktiskt känner mig mätt redan efter EN fralla! 😀

Svara
Åse 22 juli, 2011 - 13:16

Haha, njae inom gör man bara in till ngt under tak *S* Här säger vi ”Ner till stan” 😉 moahaha
Kul att det smakade!!! Visst blir det skillnad med BakePro!! Kraaam

Svara
Sofia Werlin - en början på mitt nya liv. 18 juli, 2011 - 12:42

Brödet ser jättegott ut!!

Svara
Ines 17 juli, 2011 - 23:28

gjorde detta brödet nyss! riktigt gott! rekommenderas verkligen!
det är så gott att man får passa sig så att man inte vräker i sig halva limpan på en gång..:)

Svara
junitjej 15 juli, 2011 - 22:55

Vilka käcka isbollar!! Sådana vill jag ha!!

Svara
Maria 15 juli, 2011 - 22:06

Isbollar…ser lockande ut. Jag köpte silikonglassformarna från Ninas mat efter att ha sett dem hos dig. Används flitigt hemma o barnen älskar min glass. Gör dock oftast raw food glass, som ju inte är ok LCHF, men bättre än köpt…
/Maria B

Svara
Marie 15 juli, 2011 - 20:24

Hej Åse!

Följer din blogg och inspireras av dig och dina underbara recept. Tänkte höra vad du tycker om light läsk/saft? Har sett att du ibland använder funlight i dina recept, men dricker du någon lightläsk? Typ cola zero eller pepsi max? Tack för en bra blogg!

Svara
Åse 16 juli, 2011 - 12:58

Hej! Ja ibland dricker jag det! Någon gång i veckan.

Svara
Lillasyster 15 juli, 2011 - 19:40

Isbollarna ska jag absolut köpa!!!
PUSS

Svara
ÅsaS 15 juli, 2011 - 16:46

Coola isbollar! Såna ”måste” jag nog kika lite närmare på. För visst ska det bli varmt och sommar igen om en vecka !? För då går jag på semester och jag har beställt finväder till dess.
Kram ÅsaS (som bara svamlar…)

Svara
Räkans LCHF 15 juli, 2011 - 14:31

WOW!!! isbollarna är verkligen ascoola!

Svara
Malin 15 juli, 2011 - 13:42

Igår gjorde jag dessa ostfrallorna (http://56kilo.se/2011/05/lcgilchf-ostfrallor/) . Då jag inte har något Bake-Pro hemma, så valde jag ett recept utan. Jag bytte ut Västerbottensosten till Goudaost (bara för att jag hade alla ingredienser hemma utom VB-osten och iddes inte åka och köpa).
Jag åt brödet igår som hamburgerbröd till middag och det var jättegott! Jag skulle ta med en till jobbet och äta som frukost idag – och har verkligen längtat efter det… och så glömmer jag brödet hemma!! ”klanskalle”… Men de finns ju kvar hemma – så det får blir helgens frukost istället.

Enkelt och jättebra recept som rekommenderas..
Tack för alla fina recept du ger oss!! 🙂

Svara
Åse 15 juli, 2011 - 13:44

Roligt att det smakade! Det receptet är också gott även om det andra ger ett fluffigare bröd. Trist att du glömde dme hemma!!
Tack snälla 🙂

Svara
Paulina 15 juli, 2011 - 13:20

Vad fina isbollar! Sugen på en macka nu… 😉

Svara
Åse 15 juli, 2011 - 13:22

B A K A ! 😉

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.