Lycka är

av Åse

..att sitta ute i vårsolen med en kär vän och njuta av god mat! Våren är på väg!!!! Våren är här!!!!
20130416-142058.jpg
20130416-142122.jpg

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

11 kommentarer

Willemo 17 april, 2013 - 10:52

Hej Åse!
Ville bara tacka dig! Hittade din blogg förra veckan och satte igång med LCHF i lördags. Så snabbt beslutade jag mig. Jag är lite så att jag inte kan sitta och planera i flera dagar innan jag tar steget. Så var det när jag slutade röka med. Ska det vara, så ska det vara på en gång. Har ca 20 kg jag skulle behöva bli av med och det kommer att ske 🙂 Är ännu lite skakis, men vet att det går över. Mår redan bättre och kommer säkerligen att må toppen sen! Redan nu har min uppblåsta mage lugnat ner sig och sjunkit ihop 🙂
Tack för att du är min inspirationskälla och jag ser fram emot när brevbäraren kommer idag, för då kommer din bok!
Massor med kramar
Willemo

Svara
Åse 19 april, 2013 - 14:22

Härligt!!! Bra val! :)) varmt lycka till! Kram

Svara
Berith 17 april, 2013 - 06:52

Lycka kan också vara att handla något vår-fint som en ny Pernilla Wahlgren klänning! 🙂
http://www.prettyhomeblog.se

Svara
ÅsaS 16 april, 2013 - 19:57

Ser att det är Du som har lagt beslag på solen, för här i Västerås har den lyst med sin frånvaro… Däremot har vi fått re(g)ntvättade bilar… Alltid något… 😉
Kram och ha det gott!
ÅsaS

Svara
jessicaelvira 16 april, 2013 - 19:57

Åh vad härligt! Det tar nog ett tag till innan våren kommer upp till Stockholm, här får vi slåss mot regnet. :/

Svara
Evelina 16 april, 2013 - 18:31

Vilken härlig dag du ser ut att ha haft!!!
Våren är här!! Halleluja!!! 🙂

Svara
Erika 16 april, 2013 - 17:51

Hej,
Jag har blivit en trogen läsare och gillar verkligen din blandning av mat, kläder och allmän inspiration. Jag blir peppad av din blog. Och boken är nu en trogen följeslagare här hemma. Det går lättare o lättare med lchf och jag märker att min krångliga mage nu är lugnar o jag mår bättre. Snart hoppas jag på att de där envisa kilona ska minska också:-).
Men nu har jag en fråga. Jag gillar ost i alla former o tycker det är så himla gott med ostbricka o plock men jag saknar fikonmarmeladen! tycker kombinationen av en stark mögelost och en söt marmelad är kanon men vet nu inte vad jag ska ta istället. Visst skulle jag kunna ta lite lite marmelad men det är just det som är svårt – jag är rädd att jag ska falla dit ordentligt på det söta då. vad brukar du ha för smakkombination på din ostbricka?
Ha det gott o tack för all inspiration
Mvh Erika

Svara
Åse 17 april, 2013 - 07:28

Hej Erika! Vad glad jag blir att du gillar min blogg! =)
Fikonmarmelad är ju så fantastiskt gott! Huruvida du tåler det eller inte är så olika. Du kan ju prova att göra egen, dvs koka upp fikon med lite funlight. Typ som detta fast med sockerfri saft!

Svara
Anna 16 april, 2013 - 17:45

Hej Åse! Ser underart härligt ut!
Jag har en fråga: Maken och sonen saknar sin fiberhavregröt som de har ätit varje morgon! (De tränar mkt styrketräning). Nu äter de LCHF men sonen inkluderar dock lite extra kolhydrater i sin kost pga sin träning. Hittade ett grötrecept på en LCHF blogg och jag undrar lite om vad du anser om kruskakli som ingrediens? Det ska ju inte vara särskilt nyttigt egentligen vad jag har förstått? Se recept nedan:
LCHF-gröt, 1 rejäl portion
2 ägg
0,5 dl dinkelkli/kruskakli
1 msk pofiber
0,5 dl grädde
en nypa salt
0,5 tsk kanel
1 msk smör
Tacksam för svar!
:)Anna

Svara
Busmimmsan 16 april, 2013 - 14:26

Våren ÄR här 🙂

Svara
Åse 16 april, 2013 - 14:29

Jaaaaa men så klart!! hihi =)

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.