Konjaksfilé med broccolimos

24 april, 2009

Måste rekommendera denna!

Jag använde 2 dl lättfraiche och 3 dl matgrädde istället för 5 dl grädde, blev riktigt krämigt!
Och så serverade jag broccolimos och en god sallad med balsamvinäger och italiensk salladskrydda till!
Sååååååååå mätt och nöjd är jag!

Räknar man points blir det 12 pts per person, utöver det är det perfekt för oss som drar ner på kolisarna.

012

Sen skulle jag vilka säga: Såååååå roligt att få höra ifrån så många okända läsare det sista dygnet!!!
Att få kommentarer inspirerar och motiverar MIG jättemycket och det är så roligt att få höra hur många som läst här inne länge och som lyckats gå ner en hel del!
Fortsätt kommentera, det värmer mitt hjärta och känns verkligen ännu roligare att fortsätta lägga upp recept och försöka inspirera!!

Trevlig helg på er!!!


Innehåller annonslänkar från Adviral
Min kod 56KILOOKT ger 20% på hela ordern, giltig tom 1/11.


Black Galaxy Marble / Golden Burgundy Marble / Emerald Satin / Black Reef Marble

32 kommentarer
0

32 kommentarer

Sandra 26 juni, 2009 - 14:24

Hejsan,

Jag undrar receptet på ditt broccolimos 😀
Skicka de gärna till [email protected]

din blogg är alltid lika trevlig och inspirerande att läsa!

Svara
Åse 26 juni, 2009 - 15:58

hej! receptet finns här bland recepte. du kan använda sökfunktionen och sök på broccolimos 🙂

Svara
Juventas 16 maj, 2009 - 16:43

Min ettåring tokälskade den här maten! Vi vuxna med för den delen… Tack för alla smarriga recept du delar med dig av!

Svara
vickan 27 april, 2009 - 13:30

haha kul att höra att så många testat mitt recept. ingen som skriver det hos mig ju 😉 så det var kul att se här..

broccolimos låter så spännande så jag bara måste prova snart!!

Svara
Åse 28 april, 2009 - 07:04

Hihi, du har väl inte lika trevliga besökare som jag 😉
Vilken höjdare med konjak i!! Jag gjorde en liknanade sås igår med både konjak och vitt vin i – mucho gott!

Passar på att fråga efter nytt lösen hos dig! Går igenom min RSS runda och ser att du bytt.

Puss

Svara
mammaliv 26 april, 2009 - 15:04

Vi lagar jätteofta dina recept, toppenbra!!!!!

Svara
Annica 26 april, 2009 - 12:33

Maten du lagar ser vekligen god ut! Imponerande att du har så många idéer trots att du har en stor familj att tänka på. Du bevisar verkligen att man inte behöver äta fiskpinnar, falukorv m.m.!!

Svara
Åse 26 april, 2009 - 12:41

Haha nej det är ju så! 🙂
Roligt att du gillar mina recept!

Svara
Anita M 26 april, 2009 - 08:25

Vägningen gick jättebra i går -1,1 kg, har 4 hg kvar till -25 kg. Det ska bort till nästa vecka.

Svara
Åse 26 april, 2009 - 12:40

BRA jobbat Anita!! Gud så duktig du varit!!

Svara
Betania 25 april, 2009 - 21:29

ser supersmarrigt ut! Härligt att du är så motiverad och att det går så bra nu. Heja på!

Svara
Åse 26 april, 2009 - 12:40

Tack vännen! 🙂

Svara
Helena 25 april, 2009 - 20:53

Den ska provas, absolut, brukade en gång i tiden laga en rätt med oxfilétärningar, grönsaker mm i konjakssås och servera till klyftpotatis, himla gott men inte så nyttigt 🙂

Svara
Pernilla A 25 april, 2009 - 20:51

Det är supergott verkligen. Jag brukar oxå göra den rätten men steker med färska champinjoner oxå. Klyftpotatis till är ju perfekt för mig som räknar points.
Hoppas att helgen blir varm och skön i solen. Kram kram

Svara
Åse 26 april, 2009 - 12:40

Ja mums champisar är nog gott till, våra kids äter ju inte det så ibland utesluter vi det för att slippa för mkt pillande vid bordet 😉

Svara
lotta 25 april, 2009 - 16:30

Du tar så fina bilder på maträtterna, det riktigt vattnas i munnen!

Svara
Jajja 25 april, 2009 - 13:25

Hej Åse.

Tack för alla goda och smarriga recept som du delger oss, jag provar ca 95% av allt som du lägger ut, så tack än en gång.
Broccoligratängen var super, och denna ska jag testa imorrn.

Så nu får jag väl bli lite flitigare på att komentera me, har bara ”tjuvläst” här i flera år, men aldrig skrivit, men nu får det bli ändring på det=)

KRAM Jajja.

Svara
SusanneM 25 april, 2009 - 11:18

Tror att jag ska följa din matlista.Väldigt god mat du visar.
Precis som DU så triggar vin igång ett ätbehov hos mig. Ett hysteriskt ätbehov måste jag säga. Men om jag tar 1-2 glas TILL middagen så är det lugnt.
Du kan få jobb som kock hos mig oxå! Räknas det som hushållsnära tjänster? =)

Svara
Åse 25 april, 2009 - 11:47

Hahaha, vi kan ju prova 😉

Ett glas vin till maten fungerar bra för mig också, det är när jag kommer till andra som jag tycker att jag är sååååååå snygg som jag är och jag är ju verkligen värd en stor påse med blandgodis *hehe*

Svara
LenafranFIN 25 april, 2009 - 10:47

Hejsan!

Är också in på denna sida och läser ibland. Och man blir så imponerad av din viktnedgång, att du så många gånger tar tag i din vikt och når din målvikt.

Jag är lika lång som du så därför är det extra roligt att följa dig och jämföra med sig själv. Nåja, har i flera år stått på 66 kg, men nu efter julen var vikten mittiallt 71 kg, så då banne mig fick jag nog och gick in på din sida för att få inspiration. Och nu efter 10 veckor är jag nere på 63 kg, så 8 kg lättare och kläderna passar så mycket bättre, men tänkte att ett par kilo till skulle jag vara riktigt nöjd.

Lycka till med viktnedgången och du ska se snart är du vid ditt mål!!

Kram

Svara
Åse 25 april, 2009 - 10:52

Vad du varit duktig!!! Jättebra jobbat!! Du ligger ju kanonbra till tidsmässigt att komma ner där du är helnöjd innan sommaren 🙂 En annan har ju blåslampan i rumpan;))

KRAM

Svara
Chrissan - Pusen 25 april, 2009 - 08:01

JISSES det ser sååå gott ut.

Svara
Cathrin 25 april, 2009 - 07:57

Har också provat detta recept men jag hade klyftpotatis till,gott! Men så ”gi-ar” jag ju inte heller 😉
Kul att du är på gång,och grattis till din fina viktnedgång som du haft detta år! Kram Cathrin

Svara
Soulsister 25 april, 2009 - 07:10

Jag blir hungrig varje gång jag kommer in hit haha, o har fått massa nya uppslag till middagsmenyerna! Tack för att du delar med dig!
Trevlig helg, själv jobbar jag…

Svara
Aika 25 april, 2009 - 06:35

Såsen ser så himla god ut! Har bara päronkonjak hemme, undrar hur det smakar?

Svara
Maria i Gbg 25 april, 2009 - 06:25

Det märks verkligen att du är på G nu. Du är så peppande. Tack för frukosttipset, det ska jag prova.

Kram från Gbg

Svara
isabeli 25 april, 2009 - 05:46

Mmmmmmmmmm! Ser helt underbart gott ut. Man kanske skulle offra några points 😉

Svara
Mia N 24 april, 2009 - 20:23

Jag har varit dålig på att kommentera på sistone… Förlåt! Ska bli bättre…
Trevlig helg!

Kram Mia

Svara
jenco 24 april, 2009 - 18:47

oh jaaa den har vi gjort 2 helger i rad nu… ;)) såsen är otroligt god! Ska testa din variant med hälften creme fraiche i!
I kväll äter vi färsk grillad laxfilé med fiskbilens aioli och bakpotatis. Så himla gott!
kram

Svara
Limus 24 april, 2009 - 18:16

När blir man bjuden på middag? =)

Svara
Åse 24 april, 2009 - 18:26

😉 Kram och trevlig helg vännen!

Svara
Linruz 24 april, 2009 - 18:07

Åh skulle nog vilja ha dig i köket som privat kock. Allt ser super mumsigt ut som du lagar….kram kram

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.