Hej på er vänner! Hur har ni det så här Dagen före Doppareda’n?
Här är det full rulle som hos så många andra hos er! Julgodis fixas, skinkan ugnsbakas (lågtemperatur i ca 13 timmar då blir den godast!), sillen läggs in och så fattas det några klappar så det blir till att tvingas ut sedan.
I kväll är det uppesittarkväll med Bingolotto hos syrran och svågern, mys pys! Härlig tradition!
Här kommer ett gott recept på alltigenom nyttigt julgodis!
Jag använde Fibersirap som sötning men man kan använda den sötning man vill ha. Honung t.ex, men då innehåller de mer socker.



Kokos- och Citronbollar
Ingredienser
- 5 dl kokosflingor
- 1,5 dl mandlar utan skal
- skalet och saften av 1 liten citron
- ca 4 msk vit fibersirap (honung 2–3 msk)
- 2 msk kokosolja
- + extra kokosflingor att rulla i
Instruktioner
- Mixa ihop alla ingredienser i en matberedare med knivar, kör till en kladdig smet.
- Ställ i i kylskåpen stund om smeten är lös.
- Rulla bollar och rulla dem sedan i kokosflingor.
- Lägg på fat och kyl ner dem innan servering.
Näringsinnehåll
- Portioner: 20
JUST NU!
Min kod 56KILO ger 20% rabatt på ALLT, tex hemmaträning & IR produkter. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastiskt för viktminskning, värk och lymfan.
(läs mer om Vibrationsträning och IR mattor HÄR)

3 kommentarer
Goda, men svåra att rulla. Undrar om min kokosolja var för hård.
Dessa kommer att passa veganerna på jobbet.
Vilka fina! Hoppas din jul varit riktigt bra 🙂
Vad gott det verkar vara-provar nog till nyår.Har själv gjort några med mandelmjöl,lemoncurd och pistagenötter o lite kanel och dom är inte så pjokiga heller.