Keso våffeltoast med ost & avocado

30 augusti, 2018

Goooood eftermiddag!

Jag har suttit och meckat med bloggen hela dagen, älskar att nörda in mig i små ändringar som säkert ingen annan noterar haha!

Blev sjukt sugen på toast och har egentligen varit i flera dagar.
Älskar ostvåffeltoastreceptet men körde på kesoplättreceptet istället idag. Slängde ner en näve ost i smeten.
Kesoplättarna gräddades i mitt belgiska våffeljärn tills de hade fin form.

Sedan bredde jag dijonsenap och tomatpuré på.


Älskar dijon – till typ allt! 😉

Skinka, herrgård, avokado, herrgård, tomatskivor.

Några minuter i våffeljärnet igen och toasten var klar!

Gott gott!

Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kesovåffeltoast med avocado


  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

1 ägg
125 gram keso (1/2 liten burk)
0,75  msk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
1 dl riven ost
späd något, gärna med kolsyrat vatten
En nypa salt
1 msk kokosolja utan smak

Topping:
1 msk tomatpuré, 1 msk dijonsenap, 2 skivor ost, 2 skivor skinka, 1/2 avokado


Instruktioner

Mixa ägg, keso, Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium) med stavmixer. Blanda med osten. Klicka ut i våffeljärn (2 våfflor)
Bred toppingen på våfflorna och lägg ihop och grädda i våffeljärnet tills osten smält.

FÖLJ GÄRNA

Följ gärna 56kilo på FB för dagliga recepttips HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Ni kan även prenumerera på nya inlägg HÄR

 

TIPSET V. 38

25% på dyraste varan + 10% på resterande KLICKA HÄR
30% på höstfavoriter KLICKA HÄR
30% på jackor & kappor KLICKA HÄR
50% på tallrikar KLICKA HÄR

5 kommentarer

Birgitta Lundhquist 31 augusti, 2018 - 09:11

Det måste vi pröva. Idag kom din nya bok. Som jag längtat. Har än så länge bara hunnit kika lite här och där, och den är bara sååå läcker. Tack!!!
Hälsningar Birgitta

Svara
Åse 31 augusti, 2018 - 09:31

Åh vad roligt att höra! Mina böcker kommer idag också 😍🌸

Svara
Anna 30 augusti, 2018 - 20:08

Helt fel inlägg men idag gjorde jag dina cannelloni med spenat och ädelost. Wow så gott!!! Tack!

Svara
Anna Haeggman 30 augusti, 2018 - 16:14

Jag såg skillnad nu, 🙂 Nytt teckensnitt. Fint!
Vad gott det såg me våfflorna. Måste testa!! 😛 Men jag antar du gräddade dem till de har fått fin färg och inte form. Fast iof så har det ju en sjukt snygg form oxå så skulle kunna vara rätt skrivet.
Hoppas du känner dig piggare. Krya på dig!
Kram

Svara
Åse 30 augusti, 2018 - 18:59

Hahah tack för det, ändrar! 😃

Jag är piggare! tack Anna! KRAM på dig!

Svara

Älskar era kommentarer - TACK! ♥️

Betygsätt receptet 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.