Skriv ut
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kesovåffeltoast med avocado


  • Författare: Åse
  • Portioner: 1

Ingredienser

1 ägg
125 gram keso (1/2 liten burk)
0,75  msk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
1 dl riven ost
späd något, gärna med kolsyrat vatten
En nypa salt
1 msk kokosolja utan smak

Topping:
1 msk tomatpuré, 1 msk dijonsenap, 2 skivor ost, 2 skivor skinka, 1/2 avokado


Instruktioner

Mixa ägg, keso, Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium) med stavmixer. Blanda med osten. Klicka ut i våffeljärn (2 våfflor)
Bred toppingen på våfflorna och lägg ihop och grädda i våffeljärnet tills osten smält.