Kär i min nya kudde, nya koppar och bästa lökhackaren!

av Åse
Innehåller reklam genom annonslänkar till KitchenTime & Cellbes

Goooood morgon! ☕️

Hörrni, visst känner man att våren är på väg? Ljuset strömmar in i huset både morgon och eftermiddag! (Vi bor i Skåne ju så kan bara prata om hur det är här) Visserligen kallt ute men ljuset gör SÅ mycket för välbefinnandet! ☀️

Jag var tidigt ute och körde familjen till skola och jobb och sedan hade Juni en tid hos DS för att få sina brännskador omlagda och det ser så bra ut nu! Bara ett litet förband på ena fingret nu för att skydda den nya tunna huden. Så fantastiskt läkeprocessen är! Tänk att vi faktiskt får ny hud? Ibland blir man ödmjuk när man tänker på sådant.

Titta vilka fina muggar som jag packade upp igår! Kaffemaskinen är nyrengjord och bryggenheten på tork så jag har inte hunnit inviga dem än men SNART! Älskar dem!

Muggarna kommer från HKLiving och just den här färgkombon heter Pegasus.
HÄR

Finns även i färgkombon Galileo HÄR, tror jag ska köpa dem också!

Räddaren i nöden har kommit! My GOD så bra den är! Tefal Ingenio shopper! Jag har haft liknande förr men ingen som jag varit nöjd med.
Jag fick tips av Mats att köpa den, han hade fått den i present av en gemensam vän.
Nu kan jag hacka lök snabbt, hacka nötter utan att jag har nötter överallt, guacamolen till fredagstacosen lär gå snabbt att svänga ihop!
Strömlös och man monterar bara kniven, lägger i ingrediensen, stänger locket och drar i spaken!

HÄR hittar ni den!

Kommer ni ihåg Anemone XL från Värnamo of Sweden som jag visade för några år sedan?
Det är en extra stor kudde med måtten 65 x 90 cm som ger stöd längs hela nackens normala kurvatur genom att övergången mellan bröstrygg och nacken får support. Det ger extra avlastning för de som har nack- besvär och svårt att hitta en kudde som känns skön.

Jag använder inte min så ofta som sovkudde längre fast jag älskar det faktumet att just bröstrygg och nacke får bättre support men den är lite för hög för mig numer.
Jag har fått problem med min nacke och ska gå till gymmets naprapat. Min kiropraktor har maniulerat några gånger men det släpper inte. Vad vi vet är att det kommer från axlarna. Jag är väldigt medveten om min hållning, stretchar atlas men något är det. Jag har vissa funderingar på om jag inte biter ganska hårt om nätterna. Kanske behöver bettskena?
Nåväl! Jag beställde nya överdrag till våra XL kuddar (alla utom Noel har en) HÄR!
Blev så glad för det måttet är svårt att få tag på.

Köpte grått och vitt (2-pack)

Såg att de även hade kudden i samma format!
Där kallas den ”hotellkudde” så jag klickade hem en och har nu sovit några nätter med den och WOOOOOOOOW!
Sover SÅ gott och nacken är redan mycket bättre!
Den är inte lika hög som Anemone så även om överrgången mellan bröstrygg och nacke får stöd så sjunger jag ner lite mer i den vilket funkar bättre för mig som sover både på sida och rygg (och även mage ibland)

Jag är helt kär i den!! Så tips tips tips!


Även om ni inte vill ha den som sovkudde så är den skön att ha som stöd när man ligger och läser i sängen.
HÄR hittar ni den!

PS! Passa på och kika på alla nyheter som kommit! jag hittade mycket fint! Jag älskar märkena YAS, VILA, Soyaconcept, Object, Only mfl!
Det är 25% på jeans just nu, jag kan tipsa om de HÄR – supersköna!

Nu ska jag ut i solen! Stor kram!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Popprinsessan 6 mars, 2023 - 13:10

Tack för örngottstipset! Har Anemonkuddar och tycker att det är så trist och svårt att hitta örngott i sköna material.

Svara
Karin 3 mars, 2023 - 19:18

Kuddar är svårt har hittat min drömkudde ikea.Formar sig så bra efter huvudet.
Äntligen vår .

Svara
FREDAGSHAPPY rakt i genom! - 56kilo.se - Recept, Inspiration och Livets Goda 3 mars, 2023 - 13:41

[…] mår ni? Är ni peppade på helgen? Jag har sovit som en prinsessa i natt (alltså min nya kudde!!) och vaknat upp utsövd och riktigt sugen på helg! I går spenderade jag kvällen hos den här […]

Svara
christel 3 mars, 2023 - 07:49

Oh tack snälla du för tipset med kudden ska beställa en sådan direkt,har sådana problem med kuddar .tycker inte att jag sover bra på någon av de jag har så tack för tipset och för en underbar blogg Kram Christel

Svara
ÅsaS 2 mars, 2023 - 13:33

Helt underbart väder, och jag är ledig! J och jag var ut på en lång promenad och hamnade i gamla kvarter, där jag lekte som barn och där jag promenerade med barnvagn för många år sedan. Nostalgi!
Vilka underbara muggar! Älskar det rustika utseendet. Och en lökhackare vore ju inte helt fel. Hur många gånger har man inte stått i köket och hackat lök med tårarna rinnandes (forsande) på kinderna..?!
Här har alla utom C en Anemone-kudde, och alla älskar vi dem! Synd bara att det är svårt att hitta örngott till dem. Men det ska jag beställa nu. Flera dubbelpack!
Vad skönt att Juni läker fint. Hoppas hon slipper ev men och biverkningar i framtiden!
Njut dagen och våren som skymtar runt knuten!
Kram ❤️

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.