Inte konstigt!

av Åse
1 kommentar

Jag har ju i princip stått still de sista 2 veckorna och nu förstår jag varför! Dels så har jag ju festat till det vid ca 3 tillfällen och det gör ju sitt och sen har jag ätit för många points! Jag har legat kvar på i princip samma pointsantal som helammande fast jag dragit ner och bara ammat på natten. I går satte jag mig med kursmaterialet och räknade ännu en gång ut hur många point jag ska äta! Och jag hade även glömt att jag ska äta mindre för att jag är under 60! Nu har jag slutat amma helt i princip så jag ska bara äta ca 19-20 pts om dagen. Så det pointantalet jag legat på har varit för att hålla vikten, vilket jag ju gjort *S* Men vad bra! Då vet jag att om jag håller ca 24 pts så kan jag ändå festa lite på helgerna och hålla vikten. Så m.a.o så har jag tränat lite jämvikt nu *fniss*
Nu spurtar jag denna veckan innan Lanzarote och man kan ju hoppas på lite mer minus 🙂

Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥︎

Du kanske också gillar

1 kommentar

Sanna 8 oktober, 2004 - 10:57

Jaaa bra att du kom på det!! Sånt är nog lätt att glömma, att uppdatera pointsen! Jag slarvar för mycket med mina! Måste hålla mer koll!

Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock Upptäckt

Var vänlig och stöd den här sajten genom att stänga av din AdBlocker i din webbläsare. Mitt arbete med 56kilo.se är beroende av annonsintäkter. Tack på förhand!