I'm alive!

av

Jag lever och frodas, bara så ni vet det 🙂 Kämpar på här med pointsen som vanligt! Har väl gått ner ca 1,5-2 kg sen jag kom hem så förhoppningsvis är jag snart nere på samma som när jag åkte. Jag vet att det bara är jag själv som ser att jag gått upp men men.
Igår reggade jag mig på Viktklubben! Av ren nyfikenhet och det verkar kanon! Är ju egentligen samma sak som viktväktarna, bara det att man räknar kalorier istället för points. Det innebär att vissa dagar kan jag äta 25 points (om jag omvandlar allt till points) och vissa dagar 18 points. Att det kan bli så är för att i VV så räknar man ju inte frukt och grönsaker och du får ju äta en hel del potatis för 2 pts och det innebär att en hel del kalorier slinker ner utan att du behöver räkna dem. Så på så vis så är ju viktklubben mer konsekvent, jag har 1300 kcal om dagen och allt jag stoppar i munnen räknas. Nåja, var och en blir salig på sin tro *S* Jag är en nyfiken själ!

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Sanna 15 november, 2004 - 14:28

Tjingeling stumpis! Jag är oxå medlem där *s* Sen i maj. Jag måste nog som föregående talare säga att jag har inte använt skiten som jag borde. Ska skräpa mig kanske? Jag har noll motivation just nu så..vi får se. kramis

Svara
susanne a 13 november, 2004 - 13:23

Hej tänkte tala om att du får ändra din adress till mig. du är duktig som kämpar på med vikten för mig går det jättetrögt men jag ska försöka att kämpa kram susanne

Svara
Ulrica 11 november, 2004 - 10:41

Man ska vara nyfiken. Jag var med i VK ett halvår tidigare men ska jag vara ärlig så gjorde jag inte ett skvatt… tittade inte ens in på sidan en enda gång mer än precis när jag fick login-uppgifterna.. snacka om förnekelse och lathet *SSS*
Jag kör på med VV så länge… jag SKA gå neråt.
Man blir ju inte så lite peppad när man hälsar på här.. sidan är otroligt fräsch och tipsen många och suveräna!!
Kram Ulrica

Svara
Marie 10 november, 2004 - 23:33

Jag var också nyfiken på viktklubben och gick med där en gång i tiden. Men känner att jag inte orkar skriva upp varenda liten kalori jag stoppar i mig, inte orkar jag heller skriva upp varenda liten grej jag rör på mig, som bäddning, diskning och sex ;-). Jag är för lat. VV är det bästa för mig…
Men nyfiken ska man vara!!! Det är jag med *s*
Heja dig, som snart gått ner dina kilo igen. Det är ju lätt eftersom de inte sitter så hårt. Har jag sagt att du är fantastiskt duktig det senaste?? 😀
kram, Marie

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.