I'm alive!

av
2,6K visningar

Jag lever och frodas, bara sĂ„ ni vet det 🙂 KĂ€mpar pĂ„ hĂ€r med pointsen som vanligt! Har vĂ€l gĂ„tt ner ca 1,5-2 kg sen jag kom hem sĂ„ förhoppningsvis Ă€r jag snart nere pĂ„ samma som nĂ€r jag Ă„kte. Jag vet att det bara Ă€r jag sjĂ€lv som ser att jag gĂ„tt upp men men.
IgĂ„r reggade jag mig pĂ„ Viktklubben! Av ren nyfikenhet och det verkar kanon! Är ju egentligen samma sak som viktvĂ€ktarna, bara det att man rĂ€knar kalorier istĂ€llet för points. Det innebĂ€r att vissa dagar kan jag Ă€ta 25 points (om jag omvandlar allt till points) och vissa dagar 18 points. Att det kan bli sĂ„ Ă€r för att i VV sĂ„ rĂ€knar man ju inte frukt och grönsaker och du fĂ„r ju Ă€ta en hel del potatis för 2 pts och det innebĂ€r att en hel del kalorier slinker ner utan att du behöver rĂ€kna dem. SĂ„ pĂ„ sĂ„ vis sĂ„ Ă€r ju viktklubben mer konsekvent, jag har 1300 kcal om dagen och allt jag stoppar i munnen rĂ€knas. NĂ„ja, var och en blir salig pĂ„ sin tro *S* Jag Ă€r en nyfiken sjĂ€l!

Gillar ni inlĂ€gget, klicka gĂ€rna pĂ„ hjĂ€rtat under inlĂ€gget och dela gĂ€rna ♄

Du kanske ocksÄ gillar

4 kommentarer

Sanna 15 november, 2004 - 14:28

Tjingeling stumpis! Jag är oxå medlem där *s* Sen i maj. Jag måste nog som föregående talare säga att jag har inte använt skiten som jag borde. Ska skräpa mig kanske? Jag har noll motivation just nu så..vi får se. kramis

Svara
susanne a 13 november, 2004 - 13:23

Hej tänkte tala om att du får ändra din adress till mig. du är duktig som kämpar på med vikten för mig går det jättetrögt men jag ska försöka att kämpa kram susanne

Svara
Ulrica 11 november, 2004 - 10:41

Man ska vara nyfiken. Jag var med i VK ett halvår tidigare men ska jag vara ärlig så gjorde jag inte ett skvatt… tittade inte ens in på sidan en enda gång mer än precis när jag fick login-uppgifterna.. snacka om förnekelse och lathet *SSS*
Jag kör på med VV så länge… jag SKA gå neråt.
Man blir ju inte så lite peppad när man hälsar på här.. sidan är otroligt fräsch och tipsen många och suveräna!!
Kram Ulrica

Svara
Marie 10 november, 2004 - 23:33

Jag var också nyfiken på viktklubben och gick med där en gång i tiden. Men känner att jag inte orkar skriva upp varenda liten kalori jag stoppar i mig, inte orkar jag heller skriva upp varenda liten grej jag rör på mig, som bäddning, diskning och sex ;-). Jag är för lat. VV är det bästa för mig…
Men nyfiken ska man vara!!! Det är jag med *s*
Heja dig, som snart gått ner dina kilo igen. Det är ju lätt eftersom de inte sitter så hårt. Har jag sagt att du är fantastiskt duktig det senaste?? 😀
kram, Marie

Svara

LĂ€mna en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Adblock UpptÀckt

Var vÀnlig och stöd den hÀr sajten genom att stÀnga av din AdBlocker i din webblÀsare. Mitt arbete med 56kilo.se Àr beroende av annonsintÀkter. Tack pÄ förhand!