Humanity på Campadre

av Åse

God morgon från Lesvos flygplats! Vi håller på att checka in till flyget mot Athen för byte mot flyg mot Köpenhamn. Passar på att surfa och i dag är det ju Humanity på Campadre! Jag har några stycken ju, älskar dem!! Speciellt de breda.
Så passa på!
Kram!!

20120730-081707.jpg

Min kod 56KILO ger  20% rabatt på den här grymma vibbplattan. Utöver ev nedsatt pris!
Fantastisk för förbränning, värk och lymfan.
(läs mer om den HÄR)

annonslänkar

56KILO24 ger 33% på DYRASTE varan inkl. över 500 VARUMÄRKEN + ytterligare 5% på kampanj- & reapriser
Gillar ni inlägget, klicka gärna på hjärtat under inlägget och dela gärna ♥ Tack! ︎

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Sandra 31 juli, 2012 - 10:40

Hej Åse! Har följt din blogg ett tag och gillar den skarpt, tack för många bra recept! Jag undrar om du inte skulle kunna berätta lite mer om hur du kör periodisk fasta. Jag har testat själv i några dagar nu och vad jag förstår för folk ganska olika. Precis som du äter jag 16/8 men i övrigt har jag inte gjort särskilt många förändringar.

Svara
Åse 31 juli, 2012 - 19:23

Hej! Nej inte jag heller, jag äter oftast 2 ggr per dag: Frukost/Brunch kl 12 sedan står jag mig till kvällen. LCHF, normalportioner. Men jag äter betydligt mindre portioner med periodisk fasta då min aptitreglering är bättre.

Svara
Annika 30 juli, 2012 - 14:51

Jag älskar också deras armband. Ska gå in och se om det finns några kvar. Jättefin blogg du har. Ha en fin dag. Kram

Svara
Lotta 30 juli, 2012 - 14:45

Det finns för inga pengar på GeKås såg jag. Exakt samma för 75 kr tror jag det var.

Svara
Linda 30 juli, 2012 - 18:48

Jupp, jag köpte för 100:-/st. Fanns de breda med nitar/strass… men det är iofs ett tag sen.

Svara
Louise 30 juli, 2012 - 11:20

Hej Åse, har nu äntligen upptäckt din härliga matblogg. Jag undrar bara, hur det kommer sig, att texten ser så blekt ut! Har jämnfört med andra blogg, men det är tyvärr bara hos dig.
Kul att ni hade det så trevligt i Greece.

Svara
Linda 30 juli, 2012 - 13:35

För att hon valt grått som textfärg 🙂

Svara
Linda 30 juli, 2012 - 07:35

Toppentips! Däremot kan det vara bra att känna till att de bytte namn för ett år sen till GoodWorks http://www.goodworksmakeadifference.com/

Detta är förmodligen inga pengar som går till välgörenhet via företaget, utan nog nåt restlager som säljs. Men snygga armband är det, absolut!

Svara

Tack för att du lämnar en kommentar, det betyder så mycket!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.